BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No tak w Białymstoku taniej :evil_lol: W Krakowie pewnie bym 300 zapłaciła. Chociaż w sumie to wyszło pewnie z 250, albo więcej bo jeszcze przez 3 lub 4 dni jeździłam na zastrzyk - antybiotyk. Nie wiem jaką narkozę będzie miał Antek i ile waży. Na pewno więcej niż Tora, ona miała zwykła narkozę ;) Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Antek waży 22 kg. u PatikUJek w Zabrzu tez bardzo tanio by wyszło..koło 100 złotych.. ale ja niemam samochodu..gdybym miała byłoby o wiele lepiej.. Kto Mnie(+ Kora i Atos) przygranie?:evil_lol: Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Antek waży 22 kg. Myślałam, że dużo więcej :oops: No tak, to Tora jest spaślak :evil_lol: Ona chyba z 18 waży :oops: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ja tez byłam zdziwiona jak wlazł na wage i sie 22 pojawiło. 22.31:roll: Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Już wstaliśmy..Atos od rana lezy na swoim posłaniu i nawetb nie drgnie żeby sie ruszyć:shake: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No, właśnie. Już po! Anecioreczek - jak tam Antek? Napisz choć parę słów... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Tak już po.. Zabieg powiódł sie bez konfliktów i spokojnie. Operował nas Pan praktykant-w tym roku zakończył Wrocławką Akademnie weterynaryjną:cool3:.Przez chwile bałam się mu go oddać i patrzyłam na niego ze strachem ale sie usmiechnoł i powiedział ze już kastrował więc niemam sie czego obawiać.. Bardzo sympatyczny człowiek,takich powinno być więcej:roll: U nas weterynarze nie sa tak kontaktowni..jak w przychodzni na Zamkowej.. Atos miał zabieg około 9.45...My przyjechaliśmy po niego o 11.30 I kiedy weszłam do gabinetu poszedł wet po Atosa otowrzył drzwi tam gdzie był Atos to ten zaczoł na niego szczekać:evil_lol:(pół szczek) i warczeć ale dał sie zanieś wetowi(do tej pory niewiem jak on to zrobił) Najlepszy był moment kiedy Atos na mnie spojrzał..i zachwile...bum na ziemie.. Tomek-'Dostal zawału':lol: Ludzie w Sosnowcu jak wracalismy bardzo Mili..ustepiwali nam miejsce.. czyt.Idziemy na przystanek nawet nie musiałam ich prosić zeby mnam z ławki zeszli..odrazu 'uciekli':lol: w autobusie.. STARSZE małżeństwo nam zeszlo.. ja sie nie zgodziłam powiedziałm że Postojimy..ale oni powiedzieli ze mamy siadać,wręcz nalegali.. a ta kobiea co mówił ledwo sie na nogach trzymała już sie p[rawie kłócić zaczełam ale jakies dzieciaki wstały co było dalej podeszli i kazali tamtemu małżeństwoi usiąść na ich miejscach...:-o Mój Boże jak świat zmienia Ludzi przez Kastracje:D Teraz Atoś leży przy balkonie..ma miske pełną wody i kołnierz który go wkurza cały czas próbuje sie dostać do tego co mu zabrali:evil_lol: Mamy pare zdjęć..ale głownie z tego jak rycze bo Mój pies jest wiotki.. Najlepsze zdanie kiedy dostał zastrzyk uspokajający.. ja'Boze Tomek on jest wiotki:placz:' Tomek' nie martw zaraz Zrobi sie sztywny i Już nie bedzie na ludzi warczeć:diabloti:' 'COO?!' 5 sekund później twarz w dłoniach i :placz: Tomek mnie uspokaja i coś co mnie zaskoczyło... Olek to coś dla Ciebie..:diabloti: Tomek powiedział 'OLEK miał racje,jesteś panikarą' :D Olek,Tomash Ci przynał Racje,nawet Twoje imie wypowiedział:evil_lol: Najbardziej wzruszająca chwila... Atos próbujący merdać ogonem:-( Kiedy przyszłam...leżał potem na chwile na stole zeby go zakryć w koc i zaczełam do niego mówić....a patrze do tyłu a on tak ledwo ledwo Ogonem macha:placz: Najbardziej smieszna chwila.? ja płacząca nad stołem kiedy dawali mu narkoze i Atos przymakający swoje smutne oczy.. Tomek podaje Mi chusteczki chciałam je wziąść ale Wet nadbiega i podaje mi rolke ligniny i: 'potrzebujesz czegoś silnienjszego':evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Uhhh :) Dobrze, że się wszystko udało :D I jak 'uciekali' wszyscy, hah :cool3: Pomiziaj Atosika ode mnie :cool3: Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 a Tak przy okazji...tata sie na mnie wkurzył ze aparat sprzedałam:shake: wiec poszedł po niego..i go odkupił:evil_lol: Pare fotek:roll: Przed w Trakcie.. Niewiem w jakim Celu zrobił Tomek te zdjecie ale mi się podoba..chcoiaż na nim płacze:lol: Quote
Szczurosława Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Anecioreczek napisał(a):(..) Najbardziej smieszna chwila.? ja płacząca nad stołem kiedy dawali mu narkoze i Atos przymakający swoje smutne oczy.. Tomek podaje Mi chusteczki chciałam je wziąść ale Wet nadbiega i podaje mi rolke ligniny i: 'potrzebujesz czegoś silnienjszego':evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak Atos-Abażur patrzy z wyrzutem:evil_lol: ja przy pierwszej kastracji /suka/tak panikowałam,że aż wstyd było przyjść na kontrolę:oops: ,nie jesteś sama:glaszcze: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hejka, Koleżanko! głowa do góry! Jest już po, teraz tylko gojenie i ... po kłopocie. A przygody to rzeczywiście mieliście super! Zdjęcie Płaczącej Anecioreczek - bombiaste! Tomek wie, kiedy robić Ci fotki! Na tym konkretnym wyszlaś bardzo ładnie.... Atosika proszę pogłaskać i leciutko poklepać od Asiaczków.:loveu: Ucałowania i trzymajcie się. Za parę dni - juz nikt nie będzie o tym pamiętał.:lol: Pzdr. Quote
BORA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja się tak nie denerwowałam :evil_lol: Smutno mi było jak Tora robiła się taka słabiutka, ale wiedziałam, że wszystko będzie ok, to dla jej dobra i byłam twarda. Może dlatego, że byłam tam samai nie miał mnie kto pocieszać :evil_lol: A dlaczego sprzedałaś aparat? :razz: Quote
BORA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Anecioreczek napisał(a):Niechcesz wiedzieć:roll: Chcę, bo zapytałam. Jak nie chcesz to nie pisz :roll: Quote
olekg89 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 hahahah Tomasz i tak mnie nienawidzi:) Ale miło ,że przyznał mi rację:) Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 olekg18 napisał(a):hahahah Tomasz i tak mnie nienawidzi:) Ale miło ,że przyznał mi rację:) Tylko nie poplam klawiatury przez to ze Ci miło:evil_lol: Atos pogonił Kota....kotu:evil_lol: Quote
anetta Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witamy Atosa w kregach bezjajecznych :multi: Za pare dni bedzie o niebo lepiej :) Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Atos już po jedzonku.. jednakże...dorwał się do tego co ma chcoiaż był w kołnierzu..cały czas sobie zadziera tym plastikowym kołnierzem.i niewiem jakim cudem...sie do nich dorwał... poporstu w tym kołnierzu,zauwazyłam na kołnierzu kropelki krwi ale na worku niema nic powaznego...koło jednego szwu jest krew ale nie rozcięte czy rozerwane na szczescie:roll: zapielismy mu wyżej teraz i ma na sobie spodenki:roll: Quote
sugarr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja chcę zdjęcie Atosia w spodenkach! :cool3: Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Nieee lepiej Nie!:evil_lol: no dobra..postaram się:evil_lol: ale jutro:eviltong: Quote
Agga Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 przypominam nie kopiujemy zdjęć tylko same linki Quote
Recommended Posts