Anecioreczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wiecie co ja niewiem, u Mnie jasno za oknem,żadnej ciemnej chmurki a Grzmi! i Błyska! Normlanie 3 wojna światowa:lol: Quote
Anecioreczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Dzisaj 'nowych' zdjęc nie bedzie... ale za to znalazłam coś z wakacji 2006 r.:cool3: Podziwiajcie:cool3: z Serii:Kora Wariatka:cool3:[Ona nadal tak oczy czasem wybałuszy:-o:eviltong:] z Serii:Beztroskie życie Kory(Bo przed Przybyciem Atosa:evil_lol:) z Serii:Moje Radary,czyż nie jestem słodka?:loveu: z Serii:z Pańcią(nowe łóżko tego dnia przywieźli,to trzeba było sesje zrobić:diabloti:) PS.ONO NIE JEST RóżOWE TO WCZEśNIEJSZY KOC,teraz jest zielony:diabloti: i Wreszcie Moje Ulubione zdjęcia:loveu: Przepraszam że takie malutkie:oops: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I Ty takie cudne fotki ukrywałaś przed nami? No wiesz... tak się nie robi!!!:diabloti: Jak się okazuje, Kora też jest baaardzo fotogeniczna...:lol::loveu: Pzdr. Quote
Usia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 faktycznie ma dziewczyna te radarki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Zaraz dodam nowe Fotki:razz: Aporpo,wiem że moge was tym naciągać.. ale Moja bardzo dobra koleżanka z klasy...Roksanka:loveu: Bierze udział w Miss Zagłębia,jutro jest roztrzygnięcie,i Jakbyście mieli niepotrzebne 2.44 na Karcie w telefonie...to prosze wyślijcie na nią eska:cool3: O tUtaj jest numer żeby na nią wysłać i jej zdjecia:loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Fotyy : Uśmiech prosze :D Przystojny jestem...:lol: i z Pańcią chodze:cool3: a Ja sie obruce do Was tyłem.. albo kwiatki powącham:roll: i buszuje w Trawie:cool3: Komenda:Szukać Patyk:lol: Znalazłaa:multi: No to Teraz Hop:cool3: To nie było tak jak wygląda:evil_lol: cdn... Quote
Anecioreczek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 a Kuku:diabloti: Kora ukratkiem jedząca trawe:eviltong: Atos i....Patyk[jakaś nowośc?] Kora Czająca się;) i Troszke z InnEJ perspektywy:cool3: Grunt to Głupia Mina:razz: No i Oczywiście Patyczek:cool3: Nikt nie patrzy? To Można jeśc Trawe:shake: The End:cool3: Quote
Szczurosława Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ty się lepie przyznaj, że nie karmisz psów i same sobie musza organizowac jedzenie, chocby to mialy być patyki i trawa:lol: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Sesja po prostu rewelacyjna!!! Sama zobacz, jak niewiele trzeba, aby zrobić ciekawe fotki, prawda? Modele - I klasa!!!:lol::loveu: Pzdr. Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Atos chyba lubi takie "małe" patyczki:evil_lol: A uśmiech ma świetny! Quote
Anecioreczek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Fotki z prawie tygodnia temu Taka mała sesja Moich szczurowych ogonów;) Eragon Takii długi jestem Syriusz No nie po oczach! I wiercipięta... ..Czyli Hamlet Quote
Anecioreczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Niestety,jestem zmuszona,do oddania Moich samców ;( Przyczyną jest powiększająca sie alergia,która z dnia na dzień staje sie coraz silniejsza. Badań na sierść szczurzą nigdy nie miałam,i byliśmy z rodzicami przekonani,że napewno nie bede.a Tu hops.Miałam badania,wykazało 4-5 mm. Odczekałyśmy z pare dni,bo akurat przesatyło być ciepło i deszcz padał a ja jestem strasznie na pyłki uczulona,i mogło sie okazać że to jednak bardziej mi przeszkadzają pyłki z dworu a nie szczury,jednak nic sie nie zmieniło,a fakt faktem,pograsza się. Prosze was bardzo,o wyrozumiałość:( Moji trzej panowie: Syriusz-5-6 miesięcy nigdy nikogo nie ugryzł,szczur pokojowy.Bardzo miziasty,i wciąż potrzebujący miłośći..Husky Eragon-urodzony 13 lutego.Ma małe ADHD.Nie usiedzi w jednym miejscu.Czarny Kaptur Hamlet-zaadopotowany z interwencji,jeszcze sie nie przyzywczaił do otoczenia,troszke strachliwy,ale lubi być miziany,na kolanach usiedzi spokojnie,jak sie go puści,np.na stole,to szuka kryjówki i tam siedzi. Zdjęcia Moich panów: Eragon Hamlet Syriusz Oddam,wyłącznie do domków które zapewnią im wiele miłości i spacerków po mieszkaniu.Byłabym wdzięczna gdyby osoby które zapewniły by im potencjalne domki,miały internet i informowały mnie o zachowaniu maluchów.Chciałabym również żeby trafiły do jednego domku wszytkie 3.Dlatego oddaje włącznie z klatką. ;( Kontakt ze mną: gg:1065162 e-mail : anecioreczek@o2.pl telefon kom:605623342 Panowie niemają zbyt wiele czasu,ze wzgledu na moją powiększającą sie alergie,oczywiście bedą u mnie tak długo jak bede szukać im domków. ;( Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 przykro mi strasznie, szkoda szczurków ja popytam gdzie moge, moze cos sie wymysli.Sama do siebie przyjac nie moge bo mój obecny gryzon bedzie zazdrosny po za tym juz mi nie pozwola ale popytam tyle moge. Jak rzucanie palenia ?? Quote
Anecioreczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Szczerze? przez ostatnii miesiąc zaniedbałam strasznie to rzucanie:-( Ogólnie,dużo rzeczy zaniedbałam,narazie liczy sie nauka a wraz za nią idzie stres..:-(Tyle zeby nie było,ja sie nieodstresowuje papierosami,tylko jedzieniem... a papierosy..to już Swoją drogą jakoś idą.. Dziękuje,popytaj jesli możesz,bede bardzo wdzięczna.. Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No to widze ze tak jak ja.Za duzo tej szkoły i ciagle z czegos pytaja robia sprawdziany itp. Ja jak wychodze z domu o 7 rano tak wracam na 22.Najpierw szkoła potem korki z przekletej matmy a potem praca.Jak wracam do domu to nie marze o niczym innym jak o spaniu.Brak czasu i siły, na spacery tez jakos z pycholami nie łaze tylko TZ wychodzi :shake: co ta szkoła robi z człowieka :angryy: :angryy: :angryy: ale juz w srode długi weekend i bedzie troche czasu mama nadzieje :roll: Quote
Anecioreczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no...w długi weekend musze odpocząć ,od tego wszystkiego:shake: Za to dzisaj! ide na bardzo wazny mecz! w Tym sezonie! Zagłębie Sosnowiec-Jagiellona Białystok :) p;rosze zobaczyć ten wspaniały TRAILER ;D Trailer :) I mam nadzieje że dzisaj wygramy! :) to bede świętować!:) Czy ja go wcześniej głodziłam?! To nie Mój Pies! xD Quote
Anecioreczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ZAGłEBIE SOSNOWIEC W EKSTRAKLASIE!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A co ze szczurkami? Jest ktoś zainteresowany? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ZonkOne przekonuje mame,bo chciałabym mnieć szczurki blisko siebie,ale niewiemy co z Tego bedzie bo jego mama boji sie gryzoni:-( jeszcze szala zwycięstwa-Filmik zrobiony przezemnie tuż po wtargnęciu na murawe,widać ZonkOne a ja sie głupia dre.Przepraszam za wyzwiska:eviltong: Tak sie bawi Zagłębie Quote
Anecioreczek Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 pojechał Eragon z Hamletem sobie:placz: Quote
sugarr Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Strasznie bym chciała adoptować Syriusza, ale cholera mam dwa teraz, a klatka malutka... Quote
Recommended Posts