Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisaj 'nowych' zdjęc nie bedzie...
ale za to znalazłam coś z wakacji 2006 r.:cool3:
Podziwiajcie:cool3:

z Serii:Kora Wariatka:cool3:[Ona nadal tak oczy czasem wybałuszy:-o:eviltong:]

z Serii:Beztroskie życie Kory(Bo przed Przybyciem Atosa:evil_lol:)

z Serii:Moje Radary,czyż nie jestem słodka?:loveu:

z Serii:z Pańcią(nowe łóżko tego dnia przywieźli,to trzeba było sesje zrobić:diabloti:)
PS.ONO NIE JEST RóżOWE TO WCZEśNIEJSZY KOC,teraz jest zielony:diabloti:

i Wreszcie Moje Ulubione zdjęcia:loveu:

Przepraszam że takie malutkie:oops:

Posted

Fotyy :

Uśmiech prosze :D

Przystojny jestem...:lol:

i z Pańcią chodze:cool3:

a Ja sie obruce do Was tyłem..

albo kwiatki powącham:roll:

i buszuje w Trawie:cool3:

Komenda:Szukać Patyk:lol:

Znalazłaa:multi:

No to Teraz Hop:cool3:

To nie było tak jak wygląda:evil_lol:

cdn...

Posted

a Kuku:diabloti:

Kora ukratkiem jedząca trawe:eviltong:

Atos i....Patyk[jakaś nowośc?]

Kora Czająca się;)

i Troszke z InnEJ perspektywy:cool3:

Grunt to Głupia Mina:razz:

No i Oczywiście Patyczek:cool3:

Nikt nie patrzy?

To Można jeśc Trawe:shake:

The End:cool3:

Posted

Niestety,jestem zmuszona,do oddania Moich samców ;(
Przyczyną jest powiększająca sie alergia,która z dnia na dzień staje sie coraz silniejsza.
Badań na sierść szczurzą nigdy nie miałam,i byliśmy z rodzicami przekonani,że napewno nie bede.a Tu hops.Miałam badania,wykazało 4-5 mm.
Odczekałyśmy z pare dni,bo akurat przesatyło być ciepło i deszcz padał a ja jestem strasznie na pyłki uczulona,i mogło sie okazać że to jednak bardziej mi przeszkadzają pyłki z dworu a nie szczury,jednak nic sie nie zmieniło,a fakt faktem,pograsza się.

Prosze was bardzo,o wyrozumiałość:(

Moji trzej panowie:
Syriusz-5-6 miesięcy nigdy nikogo nie ugryzł,szczur pokojowy.Bardzo miziasty,i wciąż potrzebujący miłośći..Husky
Eragon-urodzony 13 lutego.Ma małe ADHD.Nie usiedzi w jednym miejscu.Czarny Kaptur
Hamlet-zaadopotowany z interwencji,jeszcze sie nie przyzywczaił do otoczenia,troszke strachliwy,ale lubi być miziany,na kolanach usiedzi spokojnie,jak sie go puści,np.na stole,to szuka kryjówki i tam siedzi.

Zdjęcia Moich panów:
Eragon
Hamlet
Syriusz

Oddam,wyłącznie do domków które zapewnią im wiele miłości i spacerków po mieszkaniu.Byłabym wdzięczna gdyby osoby które zapewniły by im potencjalne domki,miały internet i informowały mnie o zachowaniu maluchów.Chciałabym również żeby trafiły do jednego domku wszytkie 3.Dlatego oddaje włącznie z klatką.
;(
Kontakt ze mną:
gg:1065162
e-mail : anecioreczek@o2.pl
telefon kom:605623342

Panowie niemają zbyt wiele czasu,ze wzgledu na moją powiększającą sie alergie,oczywiście bedą u mnie tak długo jak bede szukać im domków.
;(

Posted

przykro mi strasznie, szkoda szczurków ja popytam gdzie moge, moze cos sie wymysli.Sama do siebie przyjac nie moge bo mój obecny gryzon bedzie zazdrosny po za tym juz mi nie pozwola ale popytam tyle moge.

Jak rzucanie palenia ??

Posted

Szczerze? przez ostatnii miesiąc zaniedbałam strasznie to rzucanie:-( Ogólnie,dużo rzeczy zaniedbałam,narazie liczy sie nauka a wraz za nią idzie stres..:-(Tyle zeby nie było,ja sie nieodstresowuje papierosami,tylko jedzieniem... a papierosy..to już Swoją drogą jakoś idą..

Dziękuje,popytaj jesli możesz,bede bardzo wdzięczna..

Posted

No to widze ze tak jak ja.Za duzo tej szkoły i ciagle z czegos pytaja robia sprawdziany itp.
Ja jak wychodze z domu o 7 rano tak wracam na 22.Najpierw szkoła potem korki z przekletej matmy a potem praca.Jak wracam do domu to nie marze o niczym innym jak o spaniu.Brak czasu i siły, na spacery tez jakos z pycholami nie łaze tylko TZ wychodzi :shake: co ta szkoła robi z człowieka :angryy: :angryy: :angryy: ale juz w srode długi weekend i bedzie troche czasu mama nadzieje :roll:

Posted

no...w długi weekend musze odpocząć ,od tego wszystkiego:shake:
Za to dzisaj!
ide na bardzo wazny mecz! w Tym sezonie!
Zagłębie Sosnowiec-Jagiellona Białystok :)
p;rosze zobaczyć ten wspaniały TRAILER ;D
Trailer :)
I mam nadzieje że dzisaj wygramy! :) to bede świętować!:)

Czy ja go wcześniej głodziłam?! To nie Mój Pies! xD

Posted

ZonkOne przekonuje mame,bo chciałabym mnieć szczurki blisko siebie,ale niewiemy co z Tego bedzie bo jego mama boji sie gryzoni:-(

jeszcze szala zwycięstwa-Filmik zrobiony przezemnie tuż po wtargnęciu na murawe,widać ZonkOne a ja sie głupia dre.Przepraszam za wyzwiska:eviltong:

Tak sie bawi Zagłębie