Szczurosława Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Anecioreczek']szkoda,zakochalam sie w szczurach:loveu: Teraz chce 3 ,ale juz rasowego..:P czekam aż Mi Kara odpisze:P:eviltong: planujesz jakąś hodowlę?bo Parszywka i Syriusza chyba nie będziesz rozmnażać? szczurki są the best jeśli chodzi o małe zwierzęta, kojarzą mi się z terierami, nigdy nie wiadomo czy Cię zaskoczą...:evil_lol: Avonka kiedyś wsadziła całą mordkę do akwarium i była zdziwiona, że rybki uciekły na dno:) Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Nie Hodowli szczurzej nie planuje...:shake: Chyba ze Psów:lol: To w Przyszłości Bym chciała:P:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Strona wcześniej Moja panno! Psiakowych nie bedzie bo porzyczyłam Aparat ZonkOne zeby sie już nie prosili u Jego w galerii o Foteczki Sabiny:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Syriusz w Drodze[Tak wziełam go.Był w Transporterku ;)] Syriusz podróżnik.:loveu: Witaj Anetko, :multi::multi: bardzo ciekawe są Twoje nowe fotki.:loveu: Po Przyjezdzie do Domku,kupiłam sobie Farbe 'złocisty Brąz'aby powrócic do Brązu...-złocisty Brąz ...akurat:shake: Marzenia ZonkOne-Anecioreczek Ruda.:angryy: Ciekawy kolorek Anetko.:loveu: :cool3: Zawsze możesz zmienić kolor na jeszcze inny.;);) Drogą prób i błędów.:evil_lol: Pozdrawiam serdecznie.:loveu::multi: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale gafe strzelilam nie zalwazylam tych fotek:oops: sa swietne piekne widoki:loveu: :loveu: ale szczurek na wycieczce najlepszy:evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nooo, Syriuszek na wycieczce... Teraz pewie jeszcze odsypia wojaże. A kolor OK. Nie narzekaj.:lol: Pzdr. Quote
Usia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a mnie zaskoczył ten pies samobójca :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co do fot boskie, kocham góry mogła bym tam siedziec całe 2-a miesiace wakacyjne :loveu::loveu::loveu: PS: Moge sie zapytac:ile masz lat ?? Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Usia:) w Styczniu skończyłam 18-ście ;) a na ile wyglądam?:lol::lol: Monik-Uwierz Mi że blond na fotkach wygląda 100 razy lepiej niż było,powaga.. Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 o to jestes młodsza odemnie o... rok, albo miesiac bo ja jestem z grudnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam ze zapytasz.Na fotkach trudno swierdzić dokładnie, ale tak myslałam ze jakos w moim wieku jestes ;) jakie malenstwo :loveu: nie to co mój gryzon Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Na fotce wyglada Mizernie... a Tak to już troszke większy jest ;) Dzisaj złozyłam dwie klatki! i Syryl Ma 3 poziomy:razz: jakoś je złączyłam tak fajne :D Czekam aż wygram Klatke i bedzie super ;D w Piątek dołączy do Nas Angel(Eragon<-Imie nazwane Angel'owi Przez TZ) Kolejny,albo raczej 2 Szczurek:-(:placz: Niestety Parszywek odszedł od nas wczoraj:placz: Wet stwierdził obrzęk płuc + coś z móżdżkiem bo Parszyw niemógł złapać równowagi,ani łba podnieść:-( Ja mam pecha..od kiedy dostałam nowsza klatke wsyztkie maleństwa mi w niej Umierają..Omega,Parszyw i Mała Mi.[Mała Mi była w niej przez jakiś tydzień dopóki nie pojawiły sie Omega i Alfa] P[ostanowiłam ze tej klatki już całkowicie nie użyje. [teraz jest 2 pięterm dla Syrula.] Kiedy bede miała aparat zrobie fotke. Narazie niemam aparatu bo ZonkOne ma go nadal:/ a Atos zaczyna pojmować Wiosne.Między innymi 'zako****e' się w suczkach.. chyba nie musze mówić jak to wygląda?w Niedziele pognał mi za jakąś spanielką.i zaczoł ją.....no wiadomo... Musielismy robić interwencje i to dośc ostrą bo właścicielka poinformowała mnie że 'KSIężNICZKA' ma Cieczke. Niemusze chyba tłumaczyć...co powiedziałam właścicielce puszczjącą swoją suczke ze smyczy kiedy ma cieczke...Prawda? w Poniedziałek Atos zaczoł skakać na Kore.[Niema cieczki] a Potem dziwił sie czemu Pani podnosi głos i zabiera od Koruni... złosc mnie bierze...Atos zaniedługo skończy dopiero 6 miesięcy...a Na kastracje można od 7 miechów... wr.. mam idiote nie psa...[zgłaszam reklamacje do dgm :D:D:D:D] goni sobie ogon xD Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wiesz co? Ja tez bym juz nie używała tej klatki dla maleństw... Może tam "siedzi" jakiś zarazek, co? Szkoda zwierzaczków... Co do wiosny - ja na razie zaobserwowałam, że jedynie Gusio jest jakiś taki naładowany... ale czy przyczyną tego stanu jest wiosna, to nie wiem. Reszta chłopaków - norma. Pzdr. Quote
KaRa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przykro mi z powodu Parszywka...i wlasnie dlatego jestem przeciwna coraz bardziej kupowaniu zwierzat w sklepach zoo jesli chodzi o male zwierzaki...najlepiej z domowych kontrolowanych miotow badz hodowli gdyz zauwazylam,ze przezywalnosc jest duza i chorauja naprawde rzadziej. Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :cool1: Aneta a nie chcesz ty moze szynszyla, bo kolezanka ma do oddania z klatka nawet :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Asia-i własnie dlatego wyszorowałam ja dzisaj dokładnie:diabloti: Kara-Ty wiesz:cool3:Niemoge sie doczekać:eviltong: Usia-To ja powiem ZonkOne!On to sie ostatnio strasznie podnie...:P na temat szynszyli! poważnie ! Ania-No to gratluje!:multi: Ja Tma myszek nie ten...miałam kiedys dwie i strasznie sikały :P Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Było by miło bo dziewczyna szuka domu.Ma 5 latek.Zdjecia moge przesłać na poczte bo posiadam.Włascicielka da jeszcze ksiazke o pielegnacji :razz: Transposrt sie załatwi jak by co ;) Gdyby nie mój bydlak to bym sama wzieła stwora, ale boje sie ze z szynszylka moze byc tak samo jak z papuga która została ...zjedzona.Nie pytaj przez kogo.... Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ile żyją? bo ja niemam pojęcia ;D pogadam z Nim ale nic nie obiecuje.. Quote
sugarr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Portos też goni ogon :D A wiosny chyba nie czuje, bo ostatnio ciekająca sunia, jego przyjaciółka siedziała taka niepewna grzecznie na trawniczku pod blokiem, a Portos pomerdał ogonem i się położył... Jak to on. Nie mogę wytrzymać z ciekawości jacy oni będą za jakiś rok... :) Aneta jeszcze 10 dni i mamy 6 miesięcy!! :D Zdjęęęęęęęciaaaa proszę! :P Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 z tego co mi wiadomo to ok 15lat ale ja sie na tych stworach nie znam wiec duzo nie moge powiedzieć :oops: Aneta ty mnie tu nie zagaduj tylko dawaj fotki Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Anecioreczek napisał(a): w Piątek dołączy do Nas Angel(Eragon<-Imie nazwane Angel'owi Przez TZ) Kolejny,albo raczej 2 Szczurek:-(:placz: Niestety Parszywek odszedł od nas wczoraj:placz: Wet stwierdził obrzęk płuc + coś z móżdżkiem bo Parszyw niemógł złapać równowagi,ani łba podnieść:-( Ja mam pecha..od kiedy dostałam nowsza klatke wsyztkie maleństwa mi w niej Umierają..Omega,Parszyw i Mała Mi.[Mała Mi była w niej przez jakiś tydzień dopóki nie pojawiły sie Omega i Alfa] P[ostanowiłam ze tej klatki już całkowicie nie użyje. [teraz jest 2 pięterm dla Syrula.] Kiedy bede miała aparat zrobie fotke. Narazie niemam aparatu bo ZonkOne ma go nadal:/ Przykro mi z powodu Szczurka... :( widzisz ja jade na tym samym wózku... też straciłam 4 chomiki w ciągu kilku miesięcy... to okropne :( tyle, ze ja na razie zrezygnoałam z gryzoni, żeby odpocząć. Trzymaj się cieplutko kochana :* Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Usia-powiedz Mi cos o tym szynszylku...czy jest łagodny..czy sie boji obcych? i PSóW? ZonkOne ma Sabine a Ona to zwierząt jest no...tak inaczej nastawiona.. jak duża klatka jest? jesli możesz prześlij mi fotki na maila pokaże mu dzisaj je. a to prawda że jak sie przestraszy Szynszyl to że może mu odpaśc futerko? czy to taki sam mit jak z pekinczykiem i jego oczami? Dziewuchy Fotek dzisaj niet. ZonkOne ma nadal aparat:P Quote
Recommended Posts