Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']szkoda,zakochalam sie w szczurach:loveu: Teraz chce 3 ,ale juz rasowego..:P czekam aż Mi Kara odpisze:P:eviltong:

planujesz jakąś hodowlę?bo Parszywka i Syriusza chyba nie będziesz rozmnażać?

szczurki są the best jeśli chodzi o małe zwierzęta,
kojarzą mi się z terierami, nigdy nie wiadomo czy Cię zaskoczą...:evil_lol:

Avonka kiedyś wsadziła całą mordkę do akwarium i była zdziwiona, że rybki uciekły na dno:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Syriusz w Drodze[Tak wziełam go.Był w Transporterku ;)]

Syriusz podróżnik.:loveu:
Witaj Anetko, :multi::multi: bardzo ciekawe są Twoje nowe fotki.:loveu:
Po Przyjezdzie do Domku,kupiłam sobie Farbe 'złocisty Brąz'aby powrócic do Brązu...-złocisty Brąz ...akurat:shake: Marzenia ZonkOne-Anecioreczek Ruda.:angryy:

Ciekawy kolorek Anetko.:loveu: :cool3:
Zawsze możesz zmienić kolor na jeszcze inny.;);)
Drogą prób i błędów.:evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu::multi:

Posted

a mnie zaskoczył ten pies samobójca :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

co do fot boskie, kocham góry mogła bym tam siedziec całe 2-a miesiace wakacyjne :loveu::loveu::loveu:

PS: Moge sie zapytac:ile masz lat ??

Posted

o to jestes młodsza odemnie o... rok, albo miesiac bo ja jestem z grudnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wiedziałam ze zapytasz.Na fotkach trudno swierdzić dokładnie, ale tak myslałam ze jakos w moim wieku jestes ;)

jakie malenstwo :loveu: nie to co mój gryzon

Posted

Na fotce wyglada Mizernie...
a Tak to już troszke większy jest ;)
Dzisaj złozyłam dwie klatki!
i Syryl Ma 3 poziomy:razz: jakoś je złączyłam tak fajne :D
Czekam aż wygram Klatke i bedzie super ;D

w Piątek dołączy do Nas Angel(Eragon<-Imie nazwane Angel'owi Przez TZ)
Kolejny,albo raczej 2 Szczurek:-(:placz:
Niestety Parszywek odszedł od nas wczoraj:placz:
Wet stwierdził obrzęk płuc + coś z móżdżkiem bo Parszyw niemógł złapać równowagi,ani łba podnieść:-(
Ja mam pecha..od kiedy dostałam nowsza klatke wsyztkie maleństwa mi w niej Umierają..Omega,Parszyw i Mała Mi.[Mała Mi była w niej przez jakiś tydzień dopóki nie pojawiły sie Omega i Alfa]
P[ostanowiłam ze tej klatki już całkowicie nie użyje.
[teraz jest 2 pięterm dla Syrula.]
Kiedy bede miała aparat zrobie fotke.
Narazie niemam aparatu bo ZonkOne ma go nadal:/

a Atos zaczyna pojmować Wiosne.Między innymi 'zako****e' się w suczkach..
chyba nie musze mówić jak to wygląda?w Niedziele pognał mi za jakąś spanielką.i zaczoł ją.....no wiadomo...
Musielismy robić interwencje i to dośc ostrą bo właścicielka poinformowała mnie że 'KSIężNICZKA' ma Cieczke.
Niemusze chyba tłumaczyć...co powiedziałam właścicielce puszczjącą swoją suczke ze smyczy kiedy ma cieczke...Prawda?
w Poniedziałek Atos zaczoł skakać na Kore.[Niema cieczki]
a Potem dziwił sie czemu Pani podnosi głos i zabiera od Koruni...
złosc mnie bierze...Atos zaniedługo skończy dopiero 6 miesięcy...a Na kastracje można od 7 miechów...
wr..

mam idiote nie psa...[zgłaszam reklamacje do dgm :D:D:D:D]
goni sobie ogon xD

Posted

Wiesz co? Ja tez bym juz nie używała tej klatki dla maleństw... Może tam "siedzi" jakiś zarazek, co? Szkoda zwierzaczków...

Co do wiosny - ja na razie zaobserwowałam, że jedynie Gusio jest jakiś taki naładowany... ale czy przyczyną tego stanu jest wiosna, to nie wiem. Reszta chłopaków - norma.
Pzdr.

Posted

Przykro mi z powodu Parszywka...i wlasnie dlatego jestem przeciwna coraz bardziej kupowaniu zwierzat w sklepach zoo jesli chodzi o male zwierzaki...najlepiej z domowych kontrolowanych miotow badz hodowli gdyz zauwazylam,ze przezywalnosc jest duza i chorauja naprawde rzadziej.

Posted

Asia-i własnie dlatego wyszorowałam ja dzisaj dokładnie:diabloti:
Kara-Ty wiesz:cool3:Niemoge sie doczekać:eviltong:
Usia-To ja powiem ZonkOne!On to sie ostatnio strasznie podnie...:P na temat szynszyli! poważnie !
Ania-No to gratluje!:multi: Ja Tma myszek nie ten...miałam kiedys dwie i strasznie sikały :P

Posted

Było by miło bo dziewczyna szuka domu.Ma 5 latek.Zdjecia moge przesłać na poczte bo posiadam.Włascicielka da jeszcze ksiazke o pielegnacji :razz: Transposrt sie załatwi jak by co ;)
Gdyby nie mój bydlak to bym sama wzieła stwora, ale boje sie ze z szynszylka moze byc tak samo jak z papuga która została ...zjedzona.Nie pytaj przez kogo....

Posted

Portos też goni ogon :D
A wiosny chyba nie czuje, bo ostatnio ciekająca sunia, jego przyjaciółka siedziała taka niepewna grzecznie na trawniczku pod blokiem, a Portos pomerdał ogonem i się położył... Jak to on.
Nie mogę wytrzymać z ciekawości jacy oni będą za jakiś rok... :)
Aneta jeszcze 10 dni i mamy 6 miesięcy!! :D

Zdjęęęęęęęciaaaa proszę! :P

Posted

z tego co mi wiadomo to ok 15lat ale ja sie na tych stworach nie znam wiec duzo nie moge powiedzieć :oops:
Aneta ty mnie tu nie zagaduj tylko dawaj fotki

Posted

Anecioreczek napisał(a):

w Piątek dołączy do Nas Angel(Eragon<-Imie nazwane Angel'owi Przez TZ)
Kolejny,albo raczej 2 Szczurek:-(:placz:
Niestety Parszywek odszedł od nas wczoraj:placz:
Wet stwierdził obrzęk płuc + coś z móżdżkiem bo Parszyw niemógł złapać równowagi,ani łba podnieść:-(
Ja mam pecha..od kiedy dostałam nowsza klatke wsyztkie maleństwa mi w niej Umierają..Omega,Parszyw i Mała Mi.[Mała Mi była w niej przez jakiś tydzień dopóki nie pojawiły sie Omega i Alfa]
P[ostanowiłam ze tej klatki już całkowicie nie użyje.
[teraz jest 2 pięterm dla Syrula.]
Kiedy bede miała aparat zrobie fotke.
Narazie niemam aparatu bo ZonkOne ma go nadal:/

Przykro mi z powodu Szczurka... :( widzisz ja jade na tym samym wózku... też straciłam 4 chomiki w ciągu kilku miesięcy... to okropne :( tyle, ze ja na razie zrezygnoałam z gryzoni, żeby odpocząć. Trzymaj się cieplutko kochana :*

Posted

Usia-powiedz Mi cos o tym szynszylku...czy jest łagodny..czy sie boji obcych? i PSóW?
ZonkOne ma Sabine a Ona to zwierząt jest no...tak inaczej nastawiona..
jak duża klatka jest?
jesli możesz prześlij mi fotki na maila pokaże mu dzisaj je.
a to prawda że jak sie przestraszy Szynszyl to że może mu odpaśc futerko?
czy to taki sam mit jak z pekinczykiem i jego oczami?

Dziewuchy Fotek dzisaj niet.
ZonkOne ma nadal aparat:P