Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A beda jeszcze jakies fotki ze spacerku???? Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 to nie zalezy odemnie tylko od Asii:P Byłam wczoraj na Hannibalu:multi: Polecam! śweitna fabuła!:multi: chcoiaż chciałam isc na testosteron:-( ale nie żałuje że poszłam na Hannibala:cool3: świetnee:cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 o widze nowy bardzo ladny banerek:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 aa dziękujemy dziękujemy:cool3: Luthien nam zrobiła:loveu: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Przyłączam się że świetny banerek! ;-) i co najwazniejsze swietne psy!! Zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 Quote
Tina.Sara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Aneeeeeeetaaaaaa.... jaki ty masz śliczniuty banerek i avek :cool3: Quote
asiunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hej! Zdjecia siakies jeszcze mam ale mniej lub bardziej ładne wiec cosik wyselekcjonuje jeszcze wieczorkiem;) Widze ze zdjecia sie spodobaly(avatarek i baner)ciesze sie bardzo i polecam sie na zas:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 bo nikt nie pisze..:P Fotek niema bo jest Późno a jutro szkoła więc trzeba iśc wczesnie lulu:P Quote
Anecioreczek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 u mnie nic ciekaego.:P nauczyciele którzy Mnie nie znosza totalnie... w domu normlanie i szukam osób które pojadą ze mną na zlot^^ Quote
Anecioreczek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Fotek dziś nie bedzie ale postaram sie wgrać Pare filmików;) Quote
ZonkOne Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no niech Ci będzie :mad: ide zapalić.... i stad bo zwariuje :p (ze szkoły of course) :) i sie juz ie odzywam pfff.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Obiecalismy ostatnio Filmiki,więc jakbyśmy mogli nie dotrzymać słowa...:P oto onee :D Buzii Daaaj ;* :) Quote
Recommended Posts