Anecioreczek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Byliśmy dzisaj na spacerku :) Quote
asiunia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Anecioreczek'] :) Hej! Aneta co Ty mu jesc dajesz?!Nie wierze ze to maluni Atos:shake: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 sliczne psy:loveu: :loveu: :loveu: a czy mi sie wydaje czy Atos ma jakas nowa fajna obroze z kolcami....??? czy moge prosic o zblizenie?? Quote
KaRa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jaki on wielki:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kora przy nim malutka sie robi:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Po tym jak się zważył to oniemiał i padł z wrażenia że tyle waży :evil_lol:. Quote
Anecioreczek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Asia-Mi nadal wydaje że On jets Malutki:shake: Kara-weź sobie na sam pocżatek galeri i zobacz Fotki Atosa jak do nas Przybył...zobaczysz jaka była róznica....kiedys..jaka Kora była wielka a Atos maleńki:evil_lol::roll: Marta-wstawie później fotke jego obroże,ale tak ma z Kolcami:cool3: Quote
sugarr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Anecioreczek napisał(a):Asia-Mi nadal wydaje że On jets Malutki:shake: Kara-weź sobie na sam pocżatek galeri i zobacz Fotki Atosa jak do nas Przybył...zobaczysz jaka była róznica....kiedys..jaka Kora była wielka a Atos maleńki:evil_lol::roll: Marta-wstawie później fotke jego obroże,ale tak ma z Kolcami:cool3: Wlaasnie! Super ma ta obroze :D Pokaz jakies zdjecie gdzie lepiej widac :razz: Moj ma taka ze spilowanymi czubkami kolcow.. (fabrycznie:eviltong: ) Mi sie tez ciagle zdaje ze Portos malutki i ze juz nie urosnie! :-o (a wszyscy mowia ze ciagle rosnie i ze wielki :evil_lol: ) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ależ ten Atosik jest już duuuuży!!! Kora zaczyna nam się "kurczyc"! Pzdr. Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Jakie wesołe psiaki:loveu: Atos rośnie tak szybko... będzie niedługo dużym psem;) Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ale już duży Atosik :cool3: buziaki :buzi: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Mamy 4 Miesiące,2 tygodnie i 4 dni:cool3: mierzymy 51-52 cm:cool3: i ważymy 17 kg:cool3: dzisaj Fotki ze spacerku z Asiunią i Metunią:cool3: Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Wynalazłam stare Fotki Kory :) Tutaj miała Około 5 lat:P :) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Fajnie popatrzec sobie na zdjęcia z młodości naszych pupilków, co? Ja to robię nagminnie ("normalny" album...). Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Fajnie popatrzec sobie na zdjęcia z młodości naszych pupilków, co? Ja to robię nagminnie ("normalny" album...). Pzdr. No Kora to Już wyrosła z Takich słodkich Minek i wsadzania nochala w Obiketyw,jeszcze inna sprawa techniczna..Mój aparat robi Wolno zdjęcia,stare zdjęcia sa robione kumpla aparatem i według mnie lepiej wychodza niż moim...chcoiaż On tam sądzi ze mój jest 100 razy lepszy:shake: xD zaraz wychodzimy na spacerek z Asiunią i fotki bedą :) jeszcze lepszej jakości bo Asiunia bierze Swoje nowe Cacuszko:cool3::cool3::loveu::loveu::lol: Usia-Pani to zdjecie robiła żeby sie Korcia spojrzała tak fayne to zawsze podsawiałam jej dalej telefon i puszczałam jakiś zwierzęcy dzwonek zeby sie dziwiła xD Quote
asiunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hej! Patrzcie co ja maaaam:evil_lol: jedzenie synchroniczne:lol: "Milczenie psa" Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Asiu dziękuje Cii :loveu: Fotki sa przepięknee:loveu: Quote
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzięki za wizyte u mnie (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297) :-). Suuuuper masz psiaki, a gdzie ten V zlot bo coś chyba przeoczyłam?? Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Matinka']Dzięki za wizyte u mnie (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297) :-). Suuuuper masz psiaki, a gdzie ten V zlot bo coś chyba przeoczyłam?? w Morsku:) Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):no oczywiście ze jade!:cool3: super:multi: :multi: Ja na 90 % tez bede i to prawdopodobnie z Luiza;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts