Anecioreczek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nikt do nas nie zagląda:placz: no cóż,fotek narazie nie bedzie bo aparat porzyczony..ale postaram sie jak najszybicej odebrać:razz: a Tu co wydarzyło sie tydzień temu w niedziele: łazimy sobie dookoła naszych stawików z kumplem...I chodizlismy zaraz Przy wodzie... Lód był ale taki cienki...więc wejsc sie nie dało.. Kumpel ' Zejdzmy stąd mam złe przeczucia' Ja' no co Ty do Mnie mówisz,czego sie bojisz?' Nagle 'BęC'! Patrze do tyłu a aTOS zbiega w kierunku wody ..Krzycze 'Atos Nie!' a On w ten lód...Lód pękł ,Atos w wodzie..Krzycze Przerazona..niewiem co robić...w pośpiechu zaczełam zdejmowac kutke żeby za nim wskoczyć...tylko Kumpel mnie trzymał...Atos zaczoł Płynąc w Przeciwna strone do Brzegu....wyrwałam sie kumplowi z rąk cała zapłakana właże do wody..zamarznieta jestem prawie do pasa,i Atos zaczoł Płynąc wkońcu do Brzegu... cała zapłakana Biore Atosa na ręce Kumpel okrywa nas obydwoje Kurtką... Ja chora Przez 2 dni... Atos wielce uradowany i nie chory... a byłam cholernie przestraszona ze dorwie go jakies straszne choróbsko... Poporstu..ile dziewczyny ja sie strachu nabawiłam... a Kora sobie stała na górze wału i sie patrzyła na calą akcje :/:lol::lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czesc... Wiem, jestem zła, żę do Was nie zaglądałam... Ale teraz już będę wpadac... ;) Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale przygoda:crazyeye: Dobrze, że tylko na dwudniowym przeziębieniu się skończyło;) Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ale cudny łatek :loveu: :loveu: :loveu: My tak przyszlismy sie przywitać i powiedzieć ze psy masz wspaniałe :p Quote
Anecioreczek Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dobcia napisał(a):Ale przygoda:crazyeye: Dobrze, że tylko na dwudniowym przeziębieniu się skończyło;) ale ja Juz takim przygodom podziękuje:lol::lol: Ewa- e tam poprawisz sie:roll: Prawda?:>:P :evil_lol: Usia - Witamy w Naszej galerii!!:multi: Quote
asiunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hej! O kurcze ale mieliscie przygode:crazyeye: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ewa- e tam poprawisz sie:roll: Prawda?:>:P :evil_lol: Pewnie, że tak. Chyba nie mam innego wyjscia. I nawet nie chcę miec... :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Heja! Foteczki bedą dziś lub jutro w zależności od czasu wolnego:razz: Quote
sugarr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzisiaj maja byc!! :D Szkoda ze sie z feriami nie udalo :( Ale moze wybiore sie na zlot, co prawda to jeszcze duzo czasu, ale zawsze cos :) Quote
Anecioreczek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dzisaj nie bardzo bo Najpierw do TZ-ta a potem do Kumpli na mecz..więc nie dam rady...:shake: no szkoda ze z feriami nici:-(:placz: ale na zlociku Musisz być!:multi: Quote
Anecioreczek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Niestety:(:(:( ale jutro napewno bedą!:cool3: Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Anetko:lol: ...jutro fotki:multi: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Anecioreczek - ale miałaś przygodę! Nonono... Ale Atosek to rozrabiaka... Dobrze, że skonczyło sie krótkim przeziębieniem u Ciebie i dobrym samopoczuciem u Atoska. A Korunia - mądra sucz!:loveu: pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dziewczynki zdjęcia bedą zaniedługo... teraz lecimy do Weta:placz: zauwazyłam dzisaj Rano na Lewej łapce Atosa Brak sierści i strupki ;( Boje sie że to Grzybica albo coś w tym stylu.....tylko niewiem skąd by to załapał :placz: mam nadzieje ze nie przez ten staw ;( Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Anecioreczek']no już sie szykujemy :razz: KorA polska: Suka- wys w kł. 38-39 Prawidłowa Waga- 7-8 kg. sylwetka -zgrabna,elegancka głowa-zwezajaca sie do nosa bez zmarszcek,kufa klinowata,trufla nosa czarna. oczy-ciemne szata-krótka,gesta,mięka w dotyku,matowa ogon-nisko osadzony,gruby. umaszczenie:czarny podpalany,inne nie dopuszczalne. temperament:pies łagodny,idealny dla rodziny z dziecmi,oddany swemu panu,płochliwy. pielęgnacja:nie wymaga szczególnej pielęgnacji. użytkowośc: pies do towarzystwa,pies myśliwski [szczury,myszy,koty] Proponuje Korę europejską :razz:. Quote
Anecioreczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jeśli chodzi o Atosa to wet niebardzo wie co Mu jest...dał nam Maść..i za tydzień mamy sie zgłosić...jeśli zacznie mu wiecej sierści wypadać to szybko do weta na zastrzyki... :-( Fotki wieczorem..Bo jak narazie Atos niema ochoty na foteczki:shake: :lol: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to smaruj, Kochaniutka, smaruj tę chorą łapkę... Jak się nazywa maść? Pzdr. Quote
sugarr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Smaruj pstrykaj fotki i dodawaj na dogo bo sie nie moge doczekac! :D Atosku trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego :loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 maść -Detereomycyna 1% fotki dam arno bo teraz późno :( Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Detreomycyna...? OK. Czyli taki lekki antybiotyk. Pzdr. Quote
Recommended Posts