Anecioreczek Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 karolkamadry napisał(a):Ona żyje - tylko w innej rzeczywistosci:))) no tak Karola ma racje... od 1 marca mieszkamy w Szczecinie :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Wooooow, gdzie Was aż tam wywiało? :) Quote
Anecioreczek Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 a no nas wywialo ;p za praca, nowa perspektywa zycia ;p i takie tam hehehe Quote
Anecioreczek Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 ooo!!!!! Matko! Co za fotki! Witam was! dziękujemy! :loveu: ależ on miał dużo futra, ale takiego brzydkiego :( przez ten okres żołądkowy pffuuu.. ale super wspominamy te wystawe! hehehe A teraz mam dla waas niespodzianke.. dla tych ktorzy tu zagladaja wiecie co dzisiaj za dzien ? 24.04!! Rocznica! Dokladnie 2 lata temu Mushu został zabrany przezemnie wtedy jesxcze na DT, ale juz ze schronu do domu! No wiec, filmik z tej okazji! zapraszam do obejrzenia! [video=youtube_share;COx5FtwngKM]http://youtu.be/COx5FtwngKM[/video] Quote
Ty$ka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Niezwykle sympatyczny filmik :D 3:19-20 mnie rozwaliło :lol: Quote
Aga*Lis Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Witamy się, będziemy obserwować :-) A filmik genialny :loveu: Quote
Anecioreczek Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 heja my przygotowujemy sie z Ticiem na wystawe w Ustce, ktoś sie wybiera? :) Quote
Anecioreczek Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 wroclismy z DCDC WROCŁAW! jak na debiut uważam że udany, spartaliłam prawie wyztskie rzuty przez stres ze masakra! 36/66 miejsc ale w Poznaniu obiecuje poprawe!!!:) taki filmik z pierwszej rundy [video=youtube;4LUQSvDhY9g]https://www.youtube.com/watch?v=4LUQSvDhY9g[/video] a teraz wybieramy sie 8 do kalisza na wystawe i 14-stego na dcdc poznan! Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 dzieki, w takim razie jak ktos jednak tutaj zaglada daje filmik z poznania... poszlo nam lepiej po 1 rundzie bylismy na 8 miejscu!!!! no ale niestet po drugiej, znowu stres,napiecie i czas ktory dzielil do ostatniego pociagu sprpral wszytsko.. wiec w poznaniu bylismy na 20 miejscu z 56 [video=youtube_share;mDGvNkTZk3Q]http://youtu.be/mDGvNkTZk3Q[/video] Quote
.Agata. Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 A jakiś filmiczek z Zoom? :cool3: Przyznam szczerze (i mam na to świadków),że miałam na nią niezłą ochotę dopóki nie została zarezerwowana, potem jak już wiedziałam do kogo trafi to cieszyłam się,że przynajmniej mogę ją sobie podglądać :D Quote
Anecioreczek Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 mam tylko filmik kidy miala 4 miesiace... ale mam w planach ;) [video=youtube_share;C7wuwX9nkDA]http://youtu.be/C7wuwX9nkDA[/video] Quote
maxishine. Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Hej śliczne psiaki :loveu: Dalej masz chomika? Quote
Anecioreczek Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='Yuki_']Hej śliczne psiaki :loveu: Dalej masz chomika? niee... na ten moment mam tylko jedno maleństwo :) Quote
junoo Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Witam, przywędrowałam za ślicznym banerkiem :) I chciałam oficjalnie oświadczyć, że stałam się fanką Mushu :loveu: jest piękny!!! Będę wpadać :D Quote
Naklejka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Aneta się nie stara, mało tutaj zdjęć wrzuca, za to na fejsie ich nie oszczędza :evil_lol: Zoom jest słodka, to chyba przez te uszy :loveu: Quote
Anecioreczek Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Naklejka napisał(a):Aneta się nie stara, mało tutaj zdjęć wrzuca, za to na fejsie ich nie oszczędza :evil_lol: Zoom jest słodka, to chyba przez te uszy :loveu: jade z nią do Koszalina wiesz jaka ocene dostane? ndo :D dlaczego tu nie wrzucam ? bo malo osob tu pisze zaglada, a pozatym wkurza mnie ze musze zdjecia zmiejszac :D Quote
maxishine. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 To wrzucaj w google album, dawaj pokaż obrazek, bierz link i dawaj tu ;) Ja tak robię i jest okej. :D Quote
Recommended Posts