Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Coz za orginalne uzebienie:evil_lol: Ach podniebienie czarne sie robi zly pies bedzie,oj zly:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Ty poważnie Mówisz??:crazyeye: nie strasz mnie nawet....:-o Kora też ma czarne..i to Typowo Czarnee...
ja sie Boje ze ja teraz robie jakieś błędy...bo Atos szczeka na ludzi często...;(
czasem nawet na dzieci z Ojcem!
;(
Boje sie..normlanie...;(

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Anecioreczek']Ty poważnie Mówisz??:crazyeye: nie strasz mnie nawet....:-o Kora też ma czarne..i to Typowo Czarnee...
ja sie Boje ze ja teraz robie jakieś błędy...bo Atos szczeka na ludzi często...;(
czasem nawet na dzieci z Ojcem!
;(
Boje sie..normlanie...;(
Ty sobie nie bierz tak wszystkiego do serca dziewczyno :evil_lol:.
To są stere mity w stylu ' każda suka musi mieć choć raz szczeniaki '
Moja Kama też ma czarne podniebienie i jakoś mnie to nie ruszka ;)
3 mka :**

Posted

Spoko to jest taki mit z tym podniebieniem :D

Moj tez szczeka czasem na ludzi, ale to na niektorych. Ale glownie to na dzieci na sankach ;D
po prostu niecierpi sanek, bo na dzieci to tak zaczepnie, one duzo szumu robia, to sie chce chlopak przylaczyc:))

Posted

Taa... z tym podniebieniem to tak samo jak teoria, że suka powinna mieć choć raz w życiu młode, psom nie można podawać surowego mięsa bo zaczną byc agresywne i husky z dwukolorowymi oczami są ślepe :p

A mój pies ma dwukolorowe podniebienie, to pewnie jakiś mutant :roll:

Posted

no taaak :)
sorka dziewczynki że tak nie odpsiuje ale Leci fayny film i sie zaciełam..:cool3::cool3:
Nic jutro zaraz po szkole jade do Chorzowa po Kosmetyki... Nienawidze tej roboty..:shake:
wiec bede wieczoreeem.:P
poodwiedzam jeszcze wasze galerie i ide see byee:*

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Jutro zachęcam wszystkich do oglądnięcia na tvnie o 21:30 "Słodki listopad" z Keanu Reevsem, mimo, że romantyczny, ale bardzo mi się podoba :)

W szkole ostatnio toczą się nie prowadzące do niczego rozmowy(na szczęscie nie ze mną) na temat "Domu nad jeziorem":mad:.

Posted

Hey:lol:
Moje wszystkie mają czarne... ale to nic nie znaczy;) Najciemniejsze ma Negro, a jego o nic strasznego posądzić nie można...nooo może ciut za bardzo wczuwa się w króliczego opiekuna:evil_lol:

Posted

Przeczytałam, że ktoś nie lubi pudelków :mad: i jeszcze je brzydko przezywa :mad:

A tak serio to u mnie w domu taki jeden mieszka i rozumiem, że ludziom się wydaje, że są głupie przez fryzurki, ale przecież można psa obcinać normalnie, a poza tym to mają najfajniejsze charaktery na świecie i są bardzo mądre :loveu:

Posted

Dupelek, to taka pieszczotliwa nazwa pudelka :evil_lol:
Ja też za nimi nie przepadam, ale nigdy nie miałam okazji poznać ich bliżej. wiem tylko, ze są niesamowicie madrymi bestyjkami. :)