Zuzia&Szanti Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Sonka95 napisał(a):Niektórzy weci to się wcale nie znają :shake: ja bym już do niej nigdy nie poszła :roll: Co racja to racja, no i nasówa się pytanie jakim cudem tacy ludzie kończą weterynarię i jak w ogóle się na nią dostają? Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 no niestety... sa okropni dla nich kastracja jest nie porzebna , kiedys slyszallam od nich ze to ostatecznosc dla zwierzaka... ALE PROWADZA AKCJE STERYLIZACJE W MARCU - NIE OGARNIAM Quote
Zuzia&Szanti Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 ALE PROWADZA AKCJE STERYLIZACJE W MARCU - NIE OGARNIAM Biedne psy :-(. Zgubi się taki w marcu i od razu na stół. A jak właściciel go już znajdzie to - niespodzianka! ...Za sterylizację należy się tyle i tyle złoty. Quote
Zuzia&Szanti Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Angi napisał(a):Powodzenia jutro na wystawie :D Też życzę. A tak w ogóle to gdzie jedziecie? Quote
Victoria Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Anecioreczek napisał(a):no niestety... sa okropni dla nich kastracja jest nie porzebna , kiedys slyszallam od nich ze to ostatecznosc dla zwierzaka... ALE PROWADZA AKCJE STERYLIZACJE W MARCU - NIE OGARNIAM pewnie kase dostaja od miasta czy cos.. no jakby nie bylo najwyrazniej im sie to opłaca ;) Zuzia&Szanti napisał(a):Biedne psy :-(. Zgubi się taki w marcu i od razu na stół. A jak właściciel go już znajdzie to - niespodzianka! ...Za sterylizację należy się tyle i tyle złoty. to nie tak działa :P w ogole to fajna wetka :lol: a jak w końcu łapki?? i jak on w ogóle tego dokonał ze az chodzić nie może?? :hmmmm: Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 w Sosnowcu jest wystawa :) Mushu zdarł sobie grubą wartę ochrony na opuszkach że widać mu mięso.. ;/ niestety. chodzi cały zabandażowany i w bucikach i jest obrażony :P Quote
Zuzia&Szanti Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Anecioreczek napisał(a):w Sosnowcu jest wystawa :) Mushu zdarł sobie grubą wartę ochrony na opuszkach że widać mu mięso.. ;/ niestety. chodzi cały zabandażowany i w bucikach i jest obrażony :P Biedny Mushu :-(. A co do wystawy to wygrajcie :cool3:. Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a):Biedny Mushu :-(. A co do wystawy to wygrajcie :cool3:. jestem jeszcze z 4 borderami wiec kapa hahaha Quote
Ty$ka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a):Biedne psy :-(. Zgubi się taki w marcu i od razu na stół. A jak właściciel go już znajdzie to - niespodzianka! ...Za sterylizację należy się tyle i tyle złoty. Żeby tylko wyłapywali bezdomne psy - zabierają z podwórka i ciachają :lol: Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: A wet... brak mi słów, ręce mi opadły. Quote
Illusion Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Może wetka zażywa jakieś leki, albo co innego... :evil_lol: Niech łapka szybko się goi :). Quote
Anecioreczek Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Mamusiu.. bo ja wiem ze nie wygralem miejsca w 1 trojce, i jetes ogolnie zadowolona z oceny doskonalej... ale za to wygralem 1 miejsce w biegu rownoległym wsrod wszystkich pieskow biegajacych ;p [video=youtube_share;Tlz8dRBJo8M]http://youtu.be/Tlz8dRBJo8M[/video] Quote
Victoria Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Illusion napisał(a):Może wetka zażywa jakieś leki, albo co innego... :evil_lol: Niech łapka szybko się goi :). hmmm.. może właśnie nie zażywa.. a powinna :lol: A zwycięstwa gratulujemy!! :D Quote
Sonka95 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Gratulujemy 1 miejsca :multi::multi: ale szybko biega :cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 I po wystawieniu - no stress . Agility Time! Quote
Molowe Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Witamy się po raz pierwszy! Ale masz dużą psią ferajnę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 ale macie śliczny baner :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Gratuluję oceny doskonałej! Ale super wystawa było na niej agi :loveu: Czy agi było jakoś liczone (do oceny, czy jakieś mini zawody)? Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']Gratuluję oceny doskonałej! Ale super wystawa było na niej agi :loveu: Czy agi było jakoś liczone (do oceny, czy jakieś mini zawody)?[/QUOTE] nieee , coś Ty . To był tylko pokaz ;) Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Nowy banerek widzę, podoba mi się :loveu: Quote
karolkamadry Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ona żyje - tylko w innej rzeczywistosci:))) Quote
Recommended Posts