Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dużoo....cały czwartek łaziłam po sklepach..poczym uznałam że ide na kebaba i w kebabie siedziałam...i rozmyślałam czy iśc w prawo (centrum handlowe) czy w lewo(dom)..wkońcu spotkałam znajomego i poszłam w lewo..więc to też jego zasługa:cool3:

Posted

w Orsay kazałam zostawić spódnice za UWAGA! 19.90 że wróce za godzine..
ee nie wróciłam:shake:
chcoiaż mogłabym nawet teraz po nią iść :P
Chociaż nie w moim stylu..ale wiadomo ja kupie pełno rzeczy...a w nich potem nie chodze:lol::lol:

Posted

No i nie ąałuj tej spódnicy. Jak sama piszesz, mogłaby być taka sytuacja, że nie założyłabyś jej przez baaardzo długi czas albo wcale i co wtedy? Żałowałabyś, żeś ją kupiła itd.
A tak, to świetnie się bawiłaś! I nawet bez tej spódnicy za 19.90...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

noo było superr :)
Był jeden incydent p[rzez Który było mi słabo...
no ale...
opowiem:evil_lol:
Podchodze do Baru,bo chcialam zamówic Kolejne Malibu z Mlekiem:loveu:
i Patrze na koniec...lady. METAXA... piłam ja ostatnio..jak miałam 14 lat:lol:
pobiegłam do Ubikacni.,..po tam byli Moji kumple którzy Byli ze mną w Grecji,bo tam pierwszy raz sie własnie napiłam metaxy..jak im to powiedziałam to Kumpel(łukasz) Uderzył w Drzwi od Kibla dwa razy ze Matusz sie pospierzył... no ii za mocno uderzył w drzwi..po 10 sekundach znaleźli sie w kiblu ochroniarze..
i błagałam ich zeby Gofra nie wyrzucili...

no cóż..

Poprostu potem chodziłam na paluszkach..żeby nic sie nie stało:P
a potem jeden z ochroniarzy chciał mnie i Przyjaciółke wziąść do COCO (bar wstep 21 lat) Uwaga BEZ TOMKA I KUMPLi :|

Posted

ojej ale fajnie podwórkowo, deszczowe foteczki... lubie takie... Atosik rośnie jak na drożdżach...przyznaj się, ze faszerujesz go drożdżami, żeby szybciej rósł...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
noo było superr :)
Był jeden incydent p[rzez Który było mi słabo...
no ale...
opowiem:evil_lol:
Podchodze do Baru,bo chcialam zamówic Kolejne Malibu z Mlekiem:loveu:
i Patrze na koniec...lady. METAXA... piłam ja ostatnio..jak miałam 14 lat:lol:
pobiegłam do Ubikacni.,..po tam byli Moji kumple którzy Byli ze mną w Grecji,bo tam pierwszy raz sie własnie napiłam metaxy..jak im to powiedziałam to Kumpel(łukasz) Uderzył w Drzwi od Kibla dwa razy ze Matusz sie pospierzył... no ii za mocno uderzył w drzwi..po 10 sekundach znaleźli sie w kiblu ochroniarze..
i błagałam ich zeby Gofra nie wyrzucili...

no cóż..

Poprostu potem chodziłam na paluszkach..żeby nic sie nie stało:P
a potem jeden z ochroniarzy chciał mnie i Przyjaciółke wziąść do COCO (bar wstep 21 lat) Uwaga BEZ TOMKA I KUMPLi :|

ulalalalalalala to miałaś przygody, ja tam nie chodze nigdy, ani na dyskoteki, ani do żadnychh poubów, ani barów, ani nic... siedze w domu :D dobrzye tylko, że wsztsko skonczyło się dobrze :D

Posted

JA sylwka juz kilka razy robilam (w tym roku akurat nie) i jakos zawsze dom wygladal wmiare normalnie nastepnego dnia:evil_lol: no moze wszystko byloby w porzadku gdyby tata nie znalazl prezerwatyw.... do dzisz nie zostalo wyjasnione czyje to....

Posted

Anecioreczek napisał(a):
e tam drożdze...:roll: Atos lubi...Animode z Drożdżami:lol::lol:

No ale 18-stke musiałam gdzies zrobić..a w domu mi zakazano:lol::lol::lol:

hehehehe ma sie rozumiec, zczemu malec tak szybko rosnie...:razz: :razz:
:razz:

nie no wiesz... ups ja nie wiedziałam, ze masz 18... a kiedy????

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
18tka w domu? Chroń Boże przed takim wybrykiem :evil_lol:

why??? sylwek zawsze dobrze sie udawal wiec z 18 raczej tez nie byloby problemu no gorzej bo chcialam zrobic tak na 50 osob to dom napewno odpada:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
why??? sylwek zawsze dobrze sie udawal wiec z 18 raczej tez nie byloby problemu no gorzej bo chcialam zrobic tak na 50 osob to dom napewno odpada:evil_lol:

Nie wiem, ja bym się bała takiej imprezy w domu, 2-3 osoby jeszcze w porządku, ale np.18? W ogóle nie umiałabym się rozluźnić mając świadomość, że zaraz coś gruchnie, a potem ja będę mieć przekichane :roll: