Anecioreczek Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 wiesz co różnie,zazwyczaj dzwonie i sie wypytuje gdzie co mają... co dwa,dwa i pół tygodnia robie zakupy ( wiecej mi sie w zamrażalce nie miesci) więc dzwonie do punktów i pytam co mają ( np. dzisiaj nie mieli prawie w ogole żołądków)a jeszcze dodatkowo my zamawiamy w wiecej osob.... na stronie barfa, masz punkty gdzie mozesz zakupic i numery tel :) dla mnie nie jest problem podjechac do rudy czy coś... auto jest więc... Quote
Victoria Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Anecioreczek napisał(a):niestety!tez jestem o to wsciekla! a dzisiaj... wiecie co ja nie moge dostawac wyplaty do rąk własnych... pojechałam po barfa dzisiaj bo mi sie akurat skończył... a potem jeszcze "po drodze" ( z siemianowic do będzina nie jest za bardz po drodze :D ) zajrzałam do karuska.. i ten.... fajne zakupy :loveu: natknelas sie moze na gumiaki..?? bo szukam i szukam ale nigdzie nie ma :C Quote
angineuuka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Anecioreczek napisał(a):niewiem o co kaman :D chyba frisbee gumowe, albo wątki pomyliła :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 no przecież trixie sa gumowe do kupienia w kazdym sklepie... a my wlasnie dostalismy liste na wystawe w sobote.. no i jestesmy z jednym psem z mlodziezy... czarno biaym ;) wiec.. nie mamy szans :D merle zwykle nie zajmuja zadnych miejsc ;p Quote
Ty$ka Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Czyli kupujesz gotowce? ;) Jakie fajne dyski, psy wyglądają na zachwycone :D Quote
Unbelievable Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 może akurat jakiś nie-szołek się trafił :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 ALEKI Derbeko - widzialam ze cwiczy, ale ladny dlugi wlos no i ma juz prawie 15 miesięcy, długowłosy piekny czarno biały border collie... wiec...:D Quote
Unbelievable Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Anecioreczek napisał(a):ALEKI Derbeko - widzialam ze cwiczy, ale ladny dlugi wlos no i ma juz prawie 15 miesięcy, długowłosy piekny czarno biały border collie... wiec...:D no to faktycznie słabo :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 jestem w du.... generalnie dzisiaj byslimy na naszych nieoficjalnych zawodach agility, ktore nasz klub organizowal... sedziowala Bogusia - wlascicielka Eksi i Desti i trenerka klubu HPAT. my od samego rana mielismy pecha... -zgubilismy klucz do domu - stlukal szklanke -poklocilam sie z rana z wieloma ludzmi - spotkalam szefa ale nadal sie uparlismy zeby jechac.. aha jeszcze Mushu mial jakas dziwna kupe. ale pojechalismy.. potem... jak dojechalismy PRAWIE na miejsce... URWAŁ NAM SIE WYDECH,,, cały... ( 500 zl. naprawa) Potem... klatka pękla ( tak metalowa) trzeba zepsawac... Niesteyy przebiegi były fatalne.. Tic Tac na pierwszym odrazu z disował ( nie zostal) ale tak to piekny bieg... gdyby nie pocztek, wygralibysmy... Mushu w Jumpingu sie zawąchał...( 3 razy odmowa). 2 bieg Tica - DIS. Mushu w agility zero - SUPER SKUPIENIE... GENIALNY BIEG... tlyko na koniec zmasakrował hopke i cała wywalił.... Tuneliada - Tic Tac - genialnie.. ale bez miejsca. wiec generalie... KAPa :D Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 O matko :D jaki ciąg wydarzeń :D Nie oszukałaś przeznaczenia :D Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Anecioreczek napisał(a):niewiem o co kaman :D sonic gummy :eviltong: wspolczuje przygod.. a zawody - kiedys bdziecie wymiatac ;P moja jedna suka ma 5 disów w ksiazeczce, a druga nie ma nawet ksiazeczki bo spieprza mi z toru praktycznie na kazdym treningu :diabloti: najwazniejsze to nie tracić wiary w siebie :razz: Quote
Anecioreczek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Tic jak to Tic, nie został na dup.... pierwszy bieg [video=youtube_share;IYVWRSwjieE]http://youtu.be/IYVWRSwjieE[/video] Quote
Asiaczek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Łeeeeee, to rzeczywiscie fatalnie, taki zbieg przykrych zdarzeń.... No, ale to juz historia i wierzę, że nastepne zawody będa zdecydowanie lepsze:) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 hehe i bieg Mushu Mushu pokazał mi na tym biegu że ma też gorsze dni ;) zwykle tak nie biega, dużo też ja zmaściłam. Za to wczoraj na treningu Tic Tac pięknie biegał, i ja mniej sie denerwowałam, czasem trza sie wyluzować:) [video=youtube_share;t-wmdpmoSNk]http://youtu.be/t-wmdpmoSNk[/video] Ania juz zedytowała bez jego wąchania ( bo by filmik trwał z 4 minuty hahaha) no i ta nieszczęsna zrzucona hopka ;) Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 (edited) my juz po, 1 dzien wystawy, ocena doskonała no i 2 miejsce ;) Edited August 31, 2013 by Anecioreczek Quote
Anecioreczek Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Angi napisał(a):widziałam was ;) to czmeu nie podeszliscie? :o Quote
angineuuka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 sama byłam, to jak to tak podchodzić ;p Quote
Naklejka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Jakie DCDC? Dogtrekking w Tychach był! :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 przed kompem siedzieć i czipsy wcinać a nie, po świecie się włóczyć :lol: Quote
Recommended Posts