Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i Myy wróciliśmy z wakacji! :)
Spędziliśmy Tydzień u Hodowczyni Tic Taca :) Tydzien wypoczynku połączony z treningami agility i friesbee oraz posłuszeństwem :)
Zajrzelismy też nad morze akurat w piątek pogoda dopisała ale niestety nie było czasu na kąpiel ;)

Niestety treningi odbywały się po 20/21 wiec ze zdjeciami i filmikami lipa :( za to spotkania z psiakami są :)

Tic Tac z Siostra Galą

Mushu i Tic

Mama Tica - Musli

Jinne <3

Gala

Posted

Tic-Tac, Wi-Fi... ciekawe jak będzie miał na imię Twój następny zwierzak :diabloti: Toi-Toi...? :siara: :diabloti:

Przypominam, że zdjęcia max 640x640 pikseli ;)

Posted

Imiona faktycznie bajeranckie :lol:

Nowego członka rodziny nie wiem czy Ci gratulować czy współczuć? :siara: :lol:

A tak serio to mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie takich problemów z kotem jak z moim ostatnim ;P

Synchronizowane psy... świetne :) szkoda, że u mnie mogę oglądać od wielu lat tylko synchronizację kotów.

Posted

to była bardzo dziwna decyzja :D ale sie cieszymy z niego jest chlernym urwisem i nie daje nam zyc, moj TZ swiruje bo sie wlasnie wprowadza i mowi ze kota nie zdzierzy a sam z nim teraz sypia :D

a tutaj macie Tica z wczoraszjego treingu, drugi biegnacy pies to CHICA pudel krolewski :)
[video=youtube;lNc94tK579w]http://www.youtube.com/watch?v=lNc94tK579w[/video]

to był jeden z 1 biegów pozniej juz nie odmawiał tunelu. najszybszy bieg to było 25, 7 sek:multi: tyle ze z dwoma zrzutkami:placz:

Posted

Nagonka jest że bordery do sportu to pójście na łatwiznę, ale rzadko widuję inne rasy z takim speedem :razz: Tic Tac zasuwa jak rajdówka, naprawdę super biega! :loveu: