Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgodnie z Obietnicą! :):):):)
'Dobrze Ciociu Koro już nie bede"

Mężczyźni Mojego życia:loveu:

Mężczyźni Kobitka Mojego życia:loveu:

Poskaczemy po TZ-cie?:evil_lol:

Jestem zmęczony....

a Tu Psinka TZ-eta Sabinaa:loveu:

a Tu Fotka Spacerek Bez Atosa(bo tam chodiz duzioo piesków..) Sabina,Ja i Kora :)

:loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki ten twoj Atos gigantyczny :O
Nie! Moj jest napewno mniejszy :D Centymetr klamie! Moj Portos nie moze byc tak wielki jak twoj.
Jak ludzie slysza ze one juz moga po 5kg wazyc to sie zalamuja, bo ich psy czesto waza po 7-8 hihih:D

Posted

Sugar Kora waży niecałe 10 xD

GUcio dziekuje za Avek wziełam z Kółeczkiem jednak :*

Asunia gdzie dokałdnie mieszkasz?:>

OleQ sądze z TZ że zdostosujemy sie do Twojej rady mysle ze to bediz enajlepsze roziwązanie! :):):)

Posted

A Portosa wazylam przed chwila na wadze elektronicznej dla ludzi (wiec moze byc cos nie dokladnie, ale ogolnie raczej dobra waga) i wyszlo 5.4
A on mi sie taki chudziutki wydaje, ostatnio schudl.. To jak przytyje nie wiem ile bedzie wazyl :)

Posted

[quote name='Anecioreczek']Sugar Kora waży niecałe 10 xD

GUcio dziekuje za Avek wziełam z Kółeczkiem jednak :*

Asunia gdzie dokałdnie mieszkasz?:>

OleQ sądze z TZ że zdostosujemy sie do Twojej rady mysle ze to bediz enajlepsze roziwązanie! :):):)
Hej!

Na Pogoni:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
hmmm myśle ,ze kora oprócz ostrzegawczych warków i złapania Atosa za kudły nic więcej nie zrobi .A ty nie interweniuj . Atosik jest prawie tak duzy jak Kora wiec nic wielkiego mu nie zrobi.Jezeli Kora nie napada na niego z furią to zostaw ich .
Mam dorosłe psy suke i psa leja sie dosc czesto ,ale dopóki krew się nie poleje nie zainterweniuję .walki moich psów polegaja na warkach wyszczerzonych kłach kilkukrotnym łapaniem się za futro i koniec .A tak naprawde lubią się i bronią nawzajem :)

U mnie podobnie. Większa suczka rodziców i moja, raz na jakiś czas ustalają, kto rządzi :diabloti: Po demonstracji uzębienia i powarkiwaniu, dochodzą do porozumienia ;) Nikt się nie wtrąca, bo interwencja człowieka może sprowokować atak. Kora i Atos też dojdą do porozumienia ;)

Posted

1 raz w zyciu nikt nie powiedział ,ze jestem bez serca , bo przecież szczeniaczek na zawał padnie jak go jakiś pies łapnie za kudły .Aż się wzruszyłem:( Bo jak nie wiesz to ja bezduszny jestem :D

Posted

olekg18 napisał(a):
1 raz w zyciu nikt nie powiedział ,ze jestem bez serca , bo przecież szczeniaczek na zawał padnie jak go jakiś pies łapnie za kudły .Aż się wzruszyłem:( Bo jak nie wiesz to ja bezduszny jestem :D

ale dobrze mówisz ;)
Kiedy podnosziłam głos na Atosa i Kore żeby pzrzestali to jeszcze bardziej zaczeli wariowac..a teraz ..Korawarknie...troche go pogoni i spokój na pare godzin^^

Posted

olekg18 napisał(a):

olekg18 jestes bez serca! :evil_lol:

zartuje :eviltong:

Posted

Ja Myśle ze jedna chusteczka nie wystarczy :evil_lol:

z Pamiętnika Atosa...
Dzisaj miałem super zabawe...Otóż kiedy Moji Panci wyszli..a Młoda pańcia zostawiła ukratkiem drzwi od pokju..wkradełm sie tam i porozucałem wsyztkie doniczki z kaktusami:evil_lol: łacznie wysypując ziemie z kwiatków na dywan pościel i inne rzeczy...potem sie w tym tażałem i byłem jak Moja Ciocia Kora cały czarny:evil_lol::cool3:
Kiedy pańcia przyszła do domu był w szoku...Troszke po nażekała..podnosila na mnie głos..itd..:( a Kora siedziała i merdała ogonem..:angryy:
Potem pańcia po dłużysch narzekaniach mnie wykapała...i jestem znowu Białyyy :angryy:

I tu dziewczyny niewiem czy mnie opier**** czy nie....Mały miał niedawno sczczepienie..:( można kąpać go czy nie?:(:(:(
ja to zrobiłam bo uwierzcie Mi mały był strasznie brudny!!
pozrzucał 6 doniczek!!! :(

i Po kwiotach...
;]

Posted

Myślę, że kąpiel w niczym nie przeszkodzi, ale ja bym go dzisiaj na podwórko nie wyprowadzała, żeby mieć pewność, że jest suchutki :lol:
Nie denerwuj się mocno na niego po powrocie, nawet jak coś zboi, bo zacznie się bać Twoich powrotów i będzie bardziej niszczył ;)

Posted

no malutki to przeszli chrzest bojowy z toba
ale cie nie wyrzucili to jestes do przodu ;)

/ oczywiscie żartuje kto by śmiał cos takiego nawet pomyśleć o malutkim Atosku lepiej niech pamietają na drugi raz o zamykaniu drzwi żeby zmniejszyć ewentualne straty :eviltong: /

a zdjeć żęście nie zrobili tego pobojowiska bo ostatnio to modne na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']no malutki to przeszli chrzest bojowy z toba
ale cie nie wyrzucili to jestes do przodu ;)

/ oczywiscie żartuje kto by śmiał cos takiego nawet pomyśleć o malutkim Atosku lepiej niech pamietają na drugi raz o zamykaniu drzwi żeby zmniejszyć ewentualne straty :eviltong: /

a zdjeć żęście nie zrobili tego pobojowiska bo ostatnio to modne na dogo :evil_lol:
Właśnie, najpierw fotki, później sprzątanie :lol:

Posted

Właśnie atoś w pewnym momencie nauczy się kiedy nalezy spierzac przed KOrą nim ta warknie :)
Potem zacznie ją prowokować jak będzie miał ponad 6-7 miechów Kora zębotologicznie wytłumaczy ,ze do starszych się nie podskakuje i będzie spokój :)
Moja suka z jednej miski potrafi pić tylko z Czarkiem i Metką Asiuni resztę psów łape za kufe ,a potem jest bitka :D
A kaganiec sabinie kupcie fizjologiczny .Jest na WoP temat o kagańcach warto poczytać , bo w tubie nie moze wywalić ozora otworzyć paszczy i męczy się szczególnie kiedy jest ciepło :)