Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Zgodnie z Obietnicą! :):):):) 'Dobrze Ciociu Koro już nie bede" Mężczyźni Mojego życia:loveu: Mężczyźni Kobitka Mojego życia:loveu: Poskaczemy po TZ-cie?:evil_lol: Jestem zmęczony.... a Tu Psinka TZ-eta Sabinaa:loveu: a Tu Fotka Spacerek Bez Atosa(bo tam chodiz duzioo piesków..) Sabina,Ja i Kora :) :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a dlaczego w takim okropnym namordniku:angryy: Niedlugo z cala 3 na spacerki bedziecie chodzić:loveu: Kiedy Atos ma ostatnie szczepienie? Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 ojjj ostatnie szczepienie jeszcze ho ho...dopiero 1 było:( Sabina Ma Kaganiec dlatego że by wsyztko zjadła co sie rusza... Dlatego;) Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jaki ten twoj Atos gigantyczny :O Nie! Moj jest napewno mniejszy :D Centymetr klamie! Moj Portos nie moze byc tak wielki jak twoj. Jak ludzie slysza ze one juz moga po 5kg wazyc to sie zalamuja, bo ich psy czesto waza po 7-8 hihih:D Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Sugar Kora waży niecałe 10 xD GUcio dziekuje za Avek wziełam z Kółeczkiem jednak :* Asunia gdzie dokałdnie mieszkasz?:> OleQ sądze z TZ że zdostosujemy sie do Twojej rady mysle ze to bediz enajlepsze roziwązanie! :):):) Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A Portosa wazylam przed chwila na wadze elektronicznej dla ludzi (wiec moze byc cos nie dokladnie, ale ogolnie raczej dobra waga) i wyszlo 5.4 A on mi sie taki chudziutki wydaje, ostatnio schudl.. To jak przytyje nie wiem ile bedzie wazyl :) Quote
asiunia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Anecioreczek']Sugar Kora waży niecałe 10 xD GUcio dziekuje za Avek wziełam z Kółeczkiem jednak :* Asunia gdzie dokałdnie mieszkasz?:> OleQ sądze z TZ że zdostosujemy sie do Twojej rady mysle ze to bediz enajlepsze roziwązanie! :):):) Hej! Na Pogoni:evil_lol: Quote
beria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 olekg18 napisał(a):hmmm myśle ,ze kora oprócz ostrzegawczych warków i złapania Atosa za kudły nic więcej nie zrobi .A ty nie interweniuj . Atosik jest prawie tak duzy jak Kora wiec nic wielkiego mu nie zrobi.Jezeli Kora nie napada na niego z furią to zostaw ich . Mam dorosłe psy suke i psa leja sie dosc czesto ,ale dopóki krew się nie poleje nie zainterweniuję .walki moich psów polegaja na warkach wyszczerzonych kłach kilkukrotnym łapaniem się za futro i koniec .A tak naprawde lubią się i bronią nawzajem :) U mnie podobnie. Większa suczka rodziców i moja, raz na jakiś czas ustalają, kto rządzi :diabloti: Po demonstracji uzębienia i powarkiwaniu, dochodzą do porozumienia ;) Nikt się nie wtrąca, bo interwencja człowieka może sprowokować atak. Kora i Atos też dojdą do porozumienia ;) Quote
Anecioreczek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 dziekuje za rady :) Monia ja niemgoe zważyć Atosa.. ;D bo niemamw domu wagi xD mogłam zważyć u weterynarza..:/ że też nie pomyslałam:/ Quote
Anecioreczek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Kto nam popochlebia?:>:diabloti::evil_lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A zasługujecie na pochlebianie gaduły wredne? :evil_lol: Minka sweet :loveu: Quote
olekg89 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 1 raz w zyciu nikt nie powiedział ,ze jestem bez serca , bo przecież szczeniaczek na zawał padnie jak go jakiś pies łapnie za kudły .Aż się wzruszyłem:( Bo jak nie wiesz to ja bezduszny jestem :D Quote
Anecioreczek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 olekg18 napisał(a):1 raz w zyciu nikt nie powiedział ,ze jestem bez serca , bo przecież szczeniaczek na zawał padnie jak go jakiś pies łapnie za kudły .Aż się wzruszyłem:( Bo jak nie wiesz to ja bezduszny jestem :D ale dobrze mówisz ;) Kiedy podnosziłam głos na Atosa i Kore żeby pzrzestali to jeszcze bardziej zaczeli wariowac..a teraz ..Korawarknie...troche go pogoni i spokój na pare godzin^^ Quote
sugarr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 olekg18 napisał(a):1 raz w zyciu nikt nie powiedział ,ze jestem bez serca , bo przecież szczeniaczek na zawał padnie jak go jakiś pies łapnie za kudły .Aż się wzruszyłem:( Bo jak nie wiesz to ja bezduszny jestem :D olekg18 jestes bez serca! :evil_lol: zartuje :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 olekg18 napisał(a):Aż się wzruszyłem:( Chusteczkę higieniczną podać? Quote
Anecioreczek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ja Myśle ze jedna chusteczka nie wystarczy :evil_lol: z Pamiętnika Atosa... Dzisaj miałem super zabawe...Otóż kiedy Moji Panci wyszli..a Młoda pańcia zostawiła ukratkiem drzwi od pokju..wkradełm sie tam i porozucałem wsyztkie doniczki z kaktusami:evil_lol: łacznie wysypując ziemie z kwiatków na dywan pościel i inne rzeczy...potem sie w tym tażałem i byłem jak Moja Ciocia Kora cały czarny:evil_lol::cool3: Kiedy pańcia przyszła do domu był w szoku...Troszke po nażekała..podnosila na mnie głos..itd..:( a Kora siedziała i merdała ogonem..:angryy: Potem pańcia po dłużysch narzekaniach mnie wykapała...i jestem znowu Białyyy :angryy: I tu dziewczyny niewiem czy mnie opier**** czy nie....Mały miał niedawno sczczepienie..:( można kąpać go czy nie?:(:(:( ja to zrobiłam bo uwierzcie Mi mały był strasznie brudny!! pozrzucał 6 doniczek!!! :( i Po kwiotach... ;] Quote
BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Myślę, że kąpiel w niczym nie przeszkodzi, ale ja bym go dzisiaj na podwórko nie wyprowadzała, żeby mieć pewność, że jest suchutki :lol: Nie denerwuj się mocno na niego po powrocie, nawet jak coś zboi, bo zacznie się bać Twoich powrotów i będzie bardziej niszczył ;) Quote
ewatr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no malutki to przeszli chrzest bojowy z toba ale cie nie wyrzucili to jestes do przodu ;) / oczywiscie żartuje kto by śmiał cos takiego nawet pomyśleć o malutkim Atosku lepiej niech pamietają na drugi raz o zamykaniu drzwi żeby zmniejszyć ewentualne straty :eviltong: / a zdjeć żęście nie zrobili tego pobojowiska bo ostatnio to modne na dogo :evil_lol: Quote
BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='ewatr']no malutki to przeszli chrzest bojowy z toba ale cie nie wyrzucili to jestes do przodu ;) / oczywiscie żartuje kto by śmiał cos takiego nawet pomyśleć o malutkim Atosku lepiej niech pamietają na drugi raz o zamykaniu drzwi żeby zmniejszyć ewentualne straty :eviltong: / a zdjeć żęście nie zrobili tego pobojowiska bo ostatnio to modne na dogo :evil_lol: Właśnie, najpierw fotki, później sprzątanie :lol: Quote
Anecioreczek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No niestety..aparat jest pożyczony :/ najbliższe fotki bedą kiedy pożycze ja aparat od Kumpla...i to bedzie może jutro..jak sie uda :) bo Atos rośnieee... :):): i trza go zoabzcyć ;D Quote
olekg89 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Właśnie atoś w pewnym momencie nauczy się kiedy nalezy spierzac przed KOrą nim ta warknie :) Potem zacznie ją prowokować jak będzie miał ponad 6-7 miechów Kora zębotologicznie wytłumaczy ,ze do starszych się nie podskakuje i będzie spokój :) Moja suka z jednej miski potrafi pić tylko z Czarkiem i Metką Asiuni resztę psów łape za kufe ,a potem jest bitka :D A kaganiec sabinie kupcie fizjologiczny .Jest na WoP temat o kagańcach warto poczytać , bo w tubie nie moze wywalić ozora otworzyć paszczy i męczy się szczególnie kiedy jest ciepło :) Quote
Guciek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kagance polecam z http://gappay.pl maja tam tez te same co z MASZERA bo Maszer kupuje z CHOPO i sprzedaje jako swoje wyroby. Polecam kagance, mam, uzywam - wytrzymale i ladne ;) Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 A kwiatków i doniczek, to nikt nie pożałuje?!?!?! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ale Ona nosi tylko Kaganiec keidy Tomek ja wypuszcza na jakiejś przestrzeni żeby sie wylatała..np. gdzies na łące albo cuś... bo tak to sie rzuca... Kagańcxa nie nosi jak jest na smyczy ;) Quote
olekg89 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ale kiedy biega to sie moze przegrzać nie mogąc otworzyć pyska! Jakbyś biegała i ktoś by ci zakleił pysk taśmą.?Albo całe ciało uniemozliwiajac pocenie się? Quote
Recommended Posts