Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 nie no ... mysle ze w domu jest normlanie..ale Mały w nocy gnie do łózka...Kora to samo.. wiec niewiem co on takiego widzi w kafelkach... Monia(sugarr ) móiła ze tam gdzie wczęnsiej mieszkał razem z rodzeństwem..spali w kuchni na kafelkach..i innego wyjścia nie było.. wiec moze dlatego...chce go nauczyć.. żeby spał na posłaniu..a nie na kafelkach... Quote
Madzia_19 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):nie no ... mysle ze w domu jest normlanie..ale Mały w nocy gnie do łózka...Kora to samo.. wiec niewiem co on takiego widzi w kafelkach... Monia(sugarr ) móiła ze tam gdzie wczęnsiej mieszkał razem z rodzeństwem..spali w kuchni na kafelkach..i innego wyjścia nie było.. wiec moze dlatego...chce go nauczyć.. żeby spał na posłaniu..a nie na kafelkach... myślę, żr psiaczek sam sobie wybierze najlepsze miejsce do spania. Lucky jak był mały z uporem maniaka pchał się pod łóżko (?) Nie mam pojęcia czemu, nie chciał spać na legowisku, ale z wiekiem sam stwierdził, że moje łóżko jest wygodniejsze, choć czasami jeszcze bardzo lubi spać tuż przy drzwiach wyjściowych, na kafelkach :) Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 no własnie.... Kora zawsze spała na legowisku...teraz też lubi..(tzn teraz jej legowisko jest Atosa,bo Kora śpi u Mnie w łóżku...) a dzisaj uznalismy z tata że sami mu zrobimy legowisko xD Deski w ruch i tyle xD dobry pomysł?:> Quote
Madzia_19 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a): a dzisaj uznalismy z tata że sami mu zrobimy legowisko xD Deski w ruch i tyle xD dobry pomysł?:> jasne :p i przynajmniej jest większa satysfakcja :) Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 tylko Hm...jak to zrobić?! xD w sensie...nbo coś kojarze...ale czy ktoś już robił sam legowisko? i by mi Mógł pomóc?:>?:P Quote
ewatr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja uczona doswiadczeniem powiem tak : mysmy bardzo ambitnie pochodzili do tematu posłania psa i mielismy / według nas ;)/ świetne pomysły gdzie i na czym ma spać życie albo inaczej Arni zweryfikował w młodości wszystko juz nie bede opisywać tu na czym miał :eviltong: spać napisze tylko tyle ze obecnie śpi na kołderce /małej takiej niemowlecej / sam sobie ja kiedyś znalazł na strychu i wywlókł do sypialni i pościelił :evil_lol: pod oknem .......pozostało mi juz tylko ja wyprac / bo moje niemowle to człowiecze ma juz nascie lat wiec i kołderka ma tyle ;)/ i obecnie na niej śpi wszedzie .....tam gdzie kładziemy kolderke tam jest jego sypialnia czy nad morzem czy w gorach ..........pies sam musi wybrać i czasem to szkoda sie wpedzać w koszty powodzenia w wyborze posłania Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Tak..ale ja sie zatasanawiam..czy on moze niechce dlatego spać na legowisku dlatego ze czuje na nim zapach Kory? jak myslicie? Quote
Madzia_19 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):Tak..ale ja sie zatasanawiam..czy on moze niechce dlatego spać na legowisku dlatego ze czuje na nim zapach Kory? jak myslicie? raczej wątpie. Po prostu nie lubi tam spać. Ludzie też mają różne upodobania ;) Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 hmnm to niewiem xD Dobra ide przybijać te dechy xD:lol::evil_lol: Quote
Guciek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Prosisz - masz ;) ;) ;) [html] [/html] Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cuuddowwwneeee:*:*:*:*:loveu: dziekujee:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ale sliczny banerek:loveu: a kiedy mozemy spodziewac sie jakis nowych foteczek?? ja poslanie tez zrobilam ze starej kolderki i zalozylam na nia najzwyklejsza poszewke (zasuwana) jest plus bo latwo utrzymac w czystosci Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 jak chcesz :):):) i możesz ;* Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 a dałabyś rade z dwoma psami?:> czy raczej nie?:> Quote
Guciek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):a dałabyś rade z dwoma psami?:> czy raczej nie?:> ciezko by bylo je tam upchnąć ;) Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 a taki zwykły kwadracik zamiast kółeczka??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Śliczny bannerek ;) Czekam na fotki i idę nadrobić zaległości, bo jak narazie to się doczytałam tylko o kłotniach pomiędzy psiakami :shake: Dziękuję za wizytę u mnie :) Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 również dziękuje za wizyte :):):):) mam nadzieje że bedziesz stałym bywalcem:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):również dziękuje za wizyte :):):):) mam nadzieje że bedziesz stałym bywalcem:cool3: Nie mam wyjścia :razz: Quote
olekg89 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 hmmm myśle ,ze kora oprócz ostrzegawczych warków i złapania Atosa za kudły nic więcej nie zrobi .A ty nie interweniuj . Atosik jest prawie tak duzy jak Kora wiec nic wielkiego mu nie zrobi.Jezeli Kora nie napada na niego z furią to zostaw ich . Mam dorosłe psy suke i psa leja sie dosc czesto ,ale dopóki krew się nie poleje nie zainterweniuję .walki moich psów polegaja na warkach wyszczerzonych kłach kilkukrotnym łapaniem się za futro i koniec .A tak naprawde lubią się i bronią nawzajem :) Quote
asiunia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej! Po pierwsze witaj sasiadko:evil_lol:miałam dzisiaj do was dolączyc na spacerze,ale kuzynka zrobiła niezapowiedziana wizyte i niestety...:shake: Po drugie-piekne psiątka,zarówno Kora jak i maluszek:loveu: Po trzecie-sama mialam podobny problem...Moj kudłaty kompletnie nie akceptował rottki,startowal z zebami,nie pozwalal wejsc do pokoju,a kiedy sie gdzies przemknela uczepial sie fafla i trzymal tak dlugo az ryjek sie Metce rozkrwawil:roll:.Nie interweniowalam...poczatkowo Rocky'emu poświecałam wiecej czasu,chodzilam na osobne spacery,kazde zainteresowanie moja osoba nagradzalam zabawa i pieszczotami;)teraz moje psiska bez siebie zyc nie moga:loveu: Quote
Recommended Posts