Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 sprzęt z ciemnym obiektywem nie daje za duzego pola do popisu i daje wiele do życzenia a nie bylam przygotowana na AZ tak szybkiego psa :P reszta mi wyszła w miarę (watek z wystawy + mój blog ;) ) jakiekolwiek próby złapania Mushu i jego tempie kończyły się albo super niewyraźnymi zdjęciami albo braku psa na zdjęciu hahahah :eviltong: nawet tyczka spadała wolniej niż biegł Mushu ;) jak coś to chętnie porobie kiedyś Wam jeszcze zdjęcia na jakimś pokazie :) jeśli będzie Mushu to wiem żeby iny obiektyw zabrać :P hihi Quote
Anecioreczek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 BAARDZooo dziekuje za foty! no wiem ze trudno skubanca złapać, jest bardzo szybki, a próby zwalniania kończą się u niego nudą i samowolką ( widac bylo na pokazie, kiedy przeskakjiwal co chcial) narazie w planach nie mamy pokazu ani zawodów dopóki Mushu nie opanuje strefy ;) Quote
Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 To może jakoś kiedyś dogadam się z Ania i jakoś na trening wpadne :) Quote
Anecioreczek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 trening mamy prawdopodbnie w piątek o 18 ale nie wiadomo jeszcze i mam zdjecia od Ani Ch. ;) cale 3 jeszcze :) jestem wycienczona na fotach bo wrocilam do domu okolo 5 rano xze slowacji Quote
:: FiGa :: Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Echhh szkoda ze nie mam okazji ogladac was na zywo :) Piekne fotki :) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nigdy nie spodziewałabym sie, że Mushu bedzie taki szybki i że będzie nadawał się do tego sportu:). wybierałaś go pod kątem psich sportów...? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 własciwie... nie spodziewałam się tego.. przed jego 'testem' nie było myśli o agility. Chciałam mieć porpostu psa który będzie spokojny do ludzi i psów. Dopiero po 2 tygodniach zdałam sobie sprawę że jest szybki, szybko się uczy nowych sztuczek więc czemu nie agility... a teraz - jak opanuje strefy i komendy w biegu kiedy zbytnio się podnieca bieganiem - będzie najszybszym psem w naszym klubie :) Quote
Dorin91 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Foty super :thumbs: mam nadzieję, że wkrótce będę miała okazję zobaczyć tę strzałę na żywo ;p I cieszę się, że się filmik podobał :) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Anecioreczek napisał(a):własciwie... nie spodziewałam się tego.. przed jego 'testem' nie było myśli o agility. Chciałam mieć porpostu psa który będzie spokojny do ludzi i psów. Dopiero po 2 tygodniach zdałam sobie sprawę że jest szybki, szybko się uczy nowych sztuczek więc czemu nie agility... a teraz - jak opanuje strefy i komendy w biegu kiedy zbytnio się podnieca bieganiem - będzie najszybszym psem w naszym klubie :) Noooooo, to dopiero będzie się dzialo:) pzdr. Quote
Ptysiak Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ale On jest śliczny https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396074_425219950849951_192371783_n.jpg :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Prosimy o nastepne foteczki przystojniaka:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 hmm skoro tak bardzo chcecie to oto fotki portetowe ze spaceru z borderami ;) Mushu swietnie sie bawił wsrod wzystkich pasterzy :) co prawda nie mam zdjec czy nagran z tej zabawy, ale uwierzcie mi takiej gonitwy to ja dawno nie widzialam xD Fotki zrobila Ania ;) Moje ulubione :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 i dalej ;) Ada_Mirra - trening mamy w piatek o godzinie 19 ;) grupa zaawansowana ( ja tam tlyko jestem dlatego ze w sobote praca ;) ) będzie Marcin z Rambo, Beata z Witkiem, Mozliwe ze Bulwiak Leon Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jak Mushu tak ładnie bawil się z borderami/pastuchami, to moze ma cos w genach z tej rasy...? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 chciałabym, ale wątpie - cieszy mnie natomiast jego chęc zabawy z nimi i dogadywanie się zero problemów nawet jak na niego jinny warknoł - gdyby to był owczarek i okazałby dominacje w stosunku do Mushu to Mushu by odrazu zareagował - a tu porpostu olał i poszedł sie gdzie indziej bawić :) to jest o krok bliżej do posiadania w przyszłosci Bordera :) Quote
Ada_Mirra Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Anecioreczek napisał(a): Ada_Mirra - trening mamy w piatek o godzinie 19 ;) grupa zaawansowana ( ja tam tlyko jestem dlatego ze w sobote praca ;) ) będzie Marcin z Rambo, Beata z Witkiem, Mozliwe ze Bulwiak Leon super zdjęcia :loveu: to teraz oddawaj fotografa :evil_lol: no zoacze a gdzie jeśli można spytać, a właściwie dziś się chyba z Ania zobacze wiec podpytam ;) a Ona tez bedzie? Quote
Anecioreczek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Tak Ania tez bedzie :) na pogoni na działkach ;) Ania Ci wytłumaczy jak tam dojechac :) Quote
Ada_Mirra Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wszystko wytlumaczone :) bede albo w ten piatek albo na nastepnych zajeciach ;) Quote
Chein Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-DgXwo8HNffE/UBjWp6s18pI/AAAAAAAAGMc/ItMmShpWP-I/s512/-017%2520kopia.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-4bFz-JLlU44/UBjWuFzvdwI/AAAAAAAAGMk/lmpzxEvlK0Q/s512/-018%2520kopia.jpg :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 nerwica mnie trafia zdby grzecznie powiedziec.. od jakis paru miesiecy moge przedluzyc umowe w telefonie, a non stop na stronie wyskakuje mi ze nie moge. dzwonie do obługi a oni wymyslaja coraz lepsze historyjki... I drzewny Mushu Quote
Ada_Mirra Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nawet na pierwszym zdjeciu Mushu sie zalamal hihi :D super foty! :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dostalam wyplate i juz jej nie mam.. haaaa zakupy : Szelki dla Mushu Obroza dla Mushu Nowy Bidon dla psów Smycz dla Kory Zamówiony szarpak ( różowo niebieski :D ) dla Mushu kupa smaków opłata za agility i czekam na odp. w sprawie dysków czy dziewczyna sprzedała już czy nie :D Czy ja pojadę na wakacje w tym roku? XD Quote
Chein Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-bIGe7uMBC-4/T_HV4TfWQWI/AAAAAAAAGCE/r-QlvXPzvDY/s720/DSC_9336.JPG :loveu: dostalam wyplate i juz jej nie mam.. haaaa zakupy : Szelki dla Mushu Obroza dla Mushu Nowy Bidon dla psów Smycz dla Kory Zamówiony szarpak ( różowo niebieski :-D ) dla Mushu kupa smaków opłata za agility i czekam na odp. w sprawie dysków czy dziewczyna sprzedała już czy nie :-D Czy ja pojadę na wakacje w tym roku? XD Mam dokładnie ten sam problem :) Niby mam oszczędzać, ale tu się smaki skończą, to się kupi więcej na zapas, tutaj przydałoby się kupić obróżkę, o jej! do obróżki pasowałaby mi smycz o takim samym wzorze, szarpaczek też by nam się nowy przydał, ooo, takiej piłki potrzebuję! I kasa przepada w kilka dni :D Quote
Recommended Posts