Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprzęt z ciemnym obiektywem nie daje za duzego pola do popisu i daje wiele do życzenia a nie bylam przygotowana na AZ tak szybkiego psa :P reszta mi wyszła w miarę (watek z wystawy + mój blog ;) )

jakiekolwiek próby złapania Mushu i jego tempie kończyły się albo super niewyraźnymi zdjęciami albo braku psa na zdjęciu hahahah :eviltong:

nawet tyczka spadała wolniej niż biegł Mushu ;)

jak coś to chętnie porobie kiedyś Wam jeszcze zdjęcia na jakimś pokazie :) jeśli będzie Mushu to wiem żeby iny obiektyw zabrać :P hihi

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BAARDZooo dziekuje za foty!
no wiem ze trudno skubanca złapać, jest bardzo szybki, a próby zwalniania kończą się u niego nudą i samowolką ( widac bylo na pokazie, kiedy przeskakjiwal co chcial)

narazie w planach nie mamy pokazu ani zawodów dopóki Mushu nie opanuje strefy ;)

Posted

własciwie... nie spodziewałam się tego.. przed jego 'testem' nie było myśli o agility. Chciałam mieć porpostu psa który będzie spokojny do ludzi i psów.
Dopiero po 2 tygodniach zdałam sobie sprawę że jest szybki, szybko się uczy nowych sztuczek więc czemu nie agility... a teraz - jak opanuje strefy i komendy w biegu kiedy zbytnio się podnieca bieganiem - będzie najszybszym psem w naszym klubie :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
własciwie... nie spodziewałam się tego.. przed jego 'testem' nie było myśli o agility. Chciałam mieć porpostu psa który będzie spokojny do ludzi i psów.
Dopiero po 2 tygodniach zdałam sobie sprawę że jest szybki, szybko się uczy nowych sztuczek więc czemu nie agility... a teraz - jak opanuje strefy i komendy w biegu kiedy zbytnio się podnieca bieganiem - będzie najszybszym psem w naszym klubie :)

Noooooo, to dopiero będzie się dzialo:)

pzdr.

Posted

hmm skoro tak bardzo chcecie to oto fotki portetowe ze spaceru z borderami ;) Mushu swietnie sie bawił wsrod wzystkich pasterzy :) co prawda nie mam zdjec czy nagran z tej zabawy, ale uwierzcie mi takiej gonitwy to ja dawno nie widzialam xD

Fotki zrobila Ania ;)

Moje ulubione :loveu:

Posted

i dalej

;)

Ada_Mirra - trening mamy w piatek o godzinie 19 ;) grupa zaawansowana ( ja tam tlyko jestem dlatego ze w sobote praca ;) ) będzie Marcin z Rambo, Beata z Witkiem, Mozliwe ze Bulwiak Leon

Posted

chciałabym, ale wątpie - cieszy mnie natomiast jego chęc zabawy z nimi i dogadywanie się zero problemów nawet jak na niego jinny warknoł - gdyby to był owczarek i okazałby dominacje w stosunku do Mushu to Mushu by odrazu zareagował - a tu porpostu olał i poszedł sie gdzie indziej bawić :)

to jest o krok bliżej do posiadania w przyszłosci Bordera :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):

Ada_Mirra - trening mamy w piatek o godzinie 19 ;) grupa zaawansowana ( ja tam tlyko jestem dlatego ze w sobote praca ;) ) będzie Marcin z Rambo, Beata z Witkiem, Mozliwe ze Bulwiak Leon

super zdjęcia :loveu:

to teraz oddawaj fotografa :evil_lol:

no zoacze a gdzie jeśli można spytać, a właściwie dziś się chyba z Ania zobacze wiec podpytam ;) a Ona tez bedzie?

Posted

nerwica mnie trafia zdby grzecznie powiedziec.. od jakis paru miesiecy moge przedluzyc umowe w telefonie, a non stop na stronie wyskakuje mi ze nie moge. dzwonie do obługi a oni wymyslaja coraz lepsze historyjki...

I drzewny Mushu

Posted

dostalam wyplate i juz jej nie mam..
haaaa

zakupy :
Szelki dla Mushu
Obroza dla Mushu
Nowy Bidon dla psów
Smycz dla Kory
Zamówiony szarpak ( różowo niebieski :D ) dla Mushu
kupa smaków
opłata za agility
i czekam na odp. w sprawie dysków czy dziewczyna sprzedała już czy nie :D

Czy ja pojadę na wakacje w tym roku? XD

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-bIGe7uMBC-4/T_HV4TfWQWI/AAAAAAAAGCE/r-QlvXPzvDY/s720/DSC_9336.JPG :loveu:

dostalam wyplate i juz jej nie mam..
haaaa

zakupy :
Szelki dla Mushu
Obroza dla Mushu
Nowy Bidon dla psów
Smycz dla Kory
Zamówiony szarpak ( różowo niebieski :-D ) dla Mushu
kupa smaków
opłata za agility
i czekam na odp. w sprawie dysków czy dziewczyna sprzedała już czy nie :-D

Czy ja pojadę na wakacje w tym roku? XD

Mam dokładnie ten sam problem :)
Niby mam oszczędzać, ale tu się smaki skończą, to się kupi więcej na zapas, tutaj przydałoby się kupić obróżkę, o jej! do obróżki pasowałaby mi smycz o takim samym wzorze, szarpaczek też by nam się nowy przydał, ooo, takiej piłki potrzebuję!
I kasa przepada w kilka dni :D