Marta_Ares Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 trzymamy kciuki!!! czekam na relacje, zjdęcia i filmiki :P Quote
Anecioreczek Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 wrociliśmy :D oczywiscie nie zbyt szalowe wyniki ale jak na 1 raz to mi sie podobalo oprocz tego ze jakis pies wyjadl nam parowki o ostatni bieg Mushu DIS. Niestety na zabawke czy karme on sie nie da - musi byc parówa :P Agility zero I - 9 miejsce na 17 psow Agility zero II - 8 miejsce na 17 psów Jumping - niestety DIS... Zdjec nie robiłam, jezeli kts robil i mi wysle to wam pokazemy. Filmiki dostane jak Ania wróci bo ona tam jeszcze siedzi :P Quote
Anecioreczek Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 mamyt filmik prosze sie nie smiac... jest gorzej niz myslalam :D [video=youtube_share;hcTHKTSmQY0]http://youtu.be/hcTHKTSmQY0[/video] ALE BYLO TYLKO 7 TRENINGOW MUSHU PRZED ZAWODAMI :d WIEC CHYBA OK Quote
anetta Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Nie przejmuj się :) To dopiero początki. Brawo dla was :klacz: Taka mała uwaga, jeśli już minie Ci hopkę to staraj się go powstrzymać żeby nie skakał jej od drugiej strony bo wtedy macie z marszu Detkę, a tak to przynajmniej będzie odmowa ;) Quote
Anecioreczek Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 to wiemy. ale 1 bieg to był treningowy. a ostatni juz był na disie ;) od samego początku więc olaliśmy ;) Quote
Anecioreczek Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Muszę się z wami podzielić też super filmikiem zrobionym przez Dorotę od nas o .... "Wolontariusze z sosnowieckiego schroniska - historia prawdziwa" Uwaga, filmik jest zrobiony na wesoło ! proszę zachować dystans do tego :D i tylko się śmiać! Jest tam mnie sporo :P w końcu - mam parcie na szkło :D jeżeli ktos nie wie jak wyglądam to ja jestem już na poczatku filmiku lejaca wode krzyczaca " o boze to pies" potem momentami ze świnką z psami co tłumacze kto jest parą :P i jedząca kiełbase :D filmik jest dlugi ! ALE POLECAM, JEST Z CZEGO SIE SMIAC :D [video=youtube_share;7u9tCX5GELE]http://youtu.be/7u9tCX5GELE[/video] Quote
Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ja i tak gratuluję, bo mnie by się nie chcialo...;) Mushu - zdolniacha i tyle! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Bardzo podoba mi się filmik o wolontariacie :D Quote
Anecioreczek Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 ide dzisiaj do pracy ;) 1 dzien dostalam prace w pizzeri jako kasjerka ;p Quote
Ptysiak Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Słoneczne dobry wieczór :) Fimiki :loveu: Muchu zdolniś ;) Quote
anetta Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Gratuluję pracy. I jak wrażenia? Filmik z jajem :lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Tez chce go obejrzec :placz: Ale mam zablokowane na youtube :( Nie masz go na jakiejs innej stronce przypadkiem? :razz: Quote
Anecioreczek Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 niee.tylko na youtube ;( jezeli chodzi o prace - no to powiem wam - ze niby harówy nie ma , ale cały czas jest co robić.. czekam na dzień w którym będę robić już konkretnie na kasę, i nie będę musiała sprzątać tyłów tylko przody :P ale to jest równoznaczne z 12 godzinną pracą.. dzisiaj znowu idę tym razem na 10 godzin :( rozwala mnie to, wlasnie - praca po 8, 10, 12 godzin, w piatki i soboty na kasie 14 - dobrze ze mama zadeklarowała że wtedy będzie wychodzić z Mushu. Jeżeli znajdę coś innego pewnego - to napewno się przeniose , zwłaszcza że chce pod koniec roku już się wyprowadzić z domu. Więc musze znaleść inne godziny.. ale moge smialo powiedziec - ze robie za turka w kebabie - bo robie kebaby na zapleczu ! :D Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Anecioreczek napisał(a):ide dzisiaj do pracy ;) 1 dzien dostalam prace w pizzeri jako kasjerka ;p Jak piszesz, nie jest źle:) Zawsze to kasa, jaka by nie była... pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Anecioreczek nieobecna, pewnie zarabia na ten swój zwierzyniec:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 hahaha tak ;) i podruzuje ;) wczoraj wrocilam z jednodniowej wyzcieczki ze Słowacji z Tatraladni - polecam jezeli ktoś ma ochote na stanie w MEEEGAAAAA kolejkach :P mimo wsyztsko dobrze sie bawilismy, bylismy mega zmeczeni, a dzisiaj byl pokaz agility na wystawie w bedzinie, i pojechalam.. oczyiscie Mushu zrobil swoje SHOW - skaczac przez tunel :P mimo tego naliczylismy sie swietnych komentarzy miedyz innymi. [FONT=lucida grande]14 pytań "przepraszam co to za rasa?"[/FONT] [FONT=lucida grande]7 komentarzy " to chyba szczeniak kaukaza ale nie wystawowy przez oczy"[/FONT] [FONT=lucida grande]10 komentarzy "jaki dziwny Husky, nowa odmiana?Czy hybryda?" :D[/FONT] Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 (edited) przed smak z dzisiaj :) co prawda Ania mówiła że ciężko z fotami bo Mushu zapier... :p ale to mi wystarcza! Edited July 29, 2012 by Anecioreczek Quote
Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Anecioreczek'] Ania mówiła że ciężko z fotami bo Mushu zapier... no co ty nie powiesz u mnie wszystkie rozmazane z Mushu Oo a jak cos to ja ta dziewczyna co przez przypadek przy odpinaniu smyczy Mushu "uderzyłaś" (za mocne słowo to był raczej dotyk xD) mnie w nogę smyczą :P haha Quote
Anecioreczek Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 ahh! to Ty stalas obok pod namiotem ?! a Ania mi mowila "moja znajoma robila foty, napewno bedzie jakas dobra z Mushu " :D:D Quote
Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 tak to ja :P miło mi haha xD mam jakieś foty to zaraz Ci wrzucę - Mushu jest za szybki :P zwolnij tego psiaka haha ;) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Hahaha, rzeczywiście, ze zdjęcia az bije energia:) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396074_425219950849951_192371783_n.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts