Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrociliśmy :D

oczywiscie nie zbyt szalowe wyniki ale jak na 1 raz to mi sie podobalo oprocz tego ze jakis pies wyjadl nam parowki o ostatni bieg Mushu DIS. Niestety na zabawke czy karme on sie nie da - musi byc parówa :P

Agility zero I - 9 miejsce na 17 psow
Agility zero II - 8 miejsce na 17 psów
Jumping - niestety DIS...

Zdjec nie robiłam, jezeli kts robil i mi wysle to wam pokazemy. Filmiki dostane jak Ania wróci bo ona tam jeszcze siedzi :P

Posted

mamyt filmik
prosze sie nie smiac... jest gorzej niz myslalam :D

[video=youtube_share;hcTHKTSmQY0]http://youtu.be/hcTHKTSmQY0[/video]

ALE BYLO TYLKO 7 TRENINGOW MUSHU PRZED ZAWODAMI :d WIEC CHYBA OK

Posted

Nie przejmuj się :) To dopiero początki.
Brawo dla was :klacz:

Taka mała uwaga, jeśli już minie Ci hopkę to staraj się go powstrzymać żeby nie skakał jej od drugiej strony bo wtedy macie z marszu Detkę, a tak to przynajmniej będzie odmowa ;)

Posted

Muszę się z wami podzielić też super filmikiem zrobionym przez Dorotę od nas o ....

"Wolontariusze z sosnowieckiego schroniska - historia prawdziwa"

Uwaga, filmik jest zrobiony na wesoło ! proszę zachować dystans do tego :D i tylko się śmiać!

Jest tam mnie sporo :P w końcu - mam parcie na szkło :D jeżeli ktos nie wie jak wyglądam to ja jestem już na poczatku filmiku lejaca wode krzyczaca " o boze to pies" potem momentami ze świnką z psami co tłumacze kto jest parą :P i jedząca kiełbase :D filmik jest dlugi ! ALE POLECAM, JEST Z CZEGO SIE SMIAC :D

[video=youtube_share;7u9tCX5GELE]http://youtu.be/7u9tCX5GELE[/video]

Posted

niee.tylko na youtube ;(

jezeli chodzi o prace - no to powiem wam - ze niby harówy nie ma , ale cały czas jest co robić..

czekam na dzień w którym będę robić już konkretnie na kasę, i nie będę musiała sprzątać tyłów tylko przody :P ale to jest równoznaczne z 12 godzinną pracą..

dzisiaj znowu idę tym razem na 10 godzin :( rozwala mnie to, wlasnie - praca po 8, 10, 12 godzin, w piatki i soboty na kasie 14 - dobrze ze mama zadeklarowała że wtedy będzie wychodzić z Mushu.

Jeżeli znajdę coś innego pewnego - to napewno się przeniose , zwłaszcza że chce pod koniec roku już się wyprowadzić z domu. Więc musze znaleść inne godziny..

ale moge smialo powiedziec - ze robie za turka w kebabie - bo robie kebaby na zapleczu ! :D

Posted

hahaha

tak ;) i podruzuje ;) wczoraj wrocilam z jednodniowej wyzcieczki ze Słowacji z Tatraladni - polecam jezeli ktoś ma ochote na stanie w MEEEGAAAAA kolejkach :P

mimo wsyztsko dobrze sie bawilismy, bylismy mega zmeczeni, a dzisiaj byl pokaz agility na wystawie w bedzinie, i pojechalam.. oczyiscie Mushu zrobil swoje SHOW - skaczac przez tunel :P

mimo tego naliczylismy sie swietnych komentarzy miedyz innymi.

[FONT=lucida grande]14 pytań "przepraszam co to za rasa?"[/FONT]
[FONT=lucida grande]7 komentarzy " to chyba szczeniak kaukaza ale nie wystawowy przez oczy"[/FONT]
[FONT=lucida grande]10 komentarzy "jaki dziwny Husky, nowa odmiana?Czy hybryda?"

:D[/FONT]

Posted

[quote name='Anecioreczek'] Ania mówiła że ciężko z fotami bo Mushu zapier...

no co ty nie powiesz u mnie wszystkie rozmazane z Mushu Oo

a jak cos to ja ta dziewczyna co przez przypadek przy odpinaniu smyczy Mushu "uderzyłaś" (za mocne słowo to był raczej dotyk xD) mnie w nogę smyczą :P haha