Andzike Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 O qrcze, ale się porobiło... Mam tylko nadzieję, że domek jest bardzo dobry... Trzymam kciuki za Krugerka! obraczuś, weźmiesz jakieś inne cudeńko na DT ? ;) Quote
Bonsai Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to życzymy szczęścia Krugerku... A obraczuś podrzucimy innego tymczasa. ;) Quote
obraczus87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jakoś nie przekonuje mnie ta adopcja :roll: mam nadzieję, że pomimo moich myśli, Krugerek jednak trafił do wspaniałego DS. Quote
Pyrdka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nas też nie, ale nie miałyśmy na to niestety wpływu. Postaramy sie jakos dotrzec do właścicieli i sprawdzić jak się ma nasz rudzielec. Szkoda. Quote
obraczus87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pyrdka napisał(a):Nas też nie, ale nie miałyśmy na to niestety wpływu. Postaramy sie jakos dotrzec do właścicieli i sprawdzić jak się ma nasz rudzielec. Szkoda. Wiem Kochana, wiem. Wierzę, że Krugi będzie tam szczęśliwy. Adresatka pójdzie do kosza :roll: Quote
Pyrdka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Przykro mi, że tak wyszło. Nie wyrzucaj adresówki. Może.... Quote
3 x Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 prośbę mam bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172 głosować można dzisiaj do północy Quote
obraczus87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pyrdka napisał(a):Przykro mi, że tak wyszło. Nie wyrzucaj adresówki. Może.... Nie Wasza wina - przecież wiem ;) Adresówk e zatrzymam sobie :) a nuż widelec kiedyś trafi się psiak o imieniu Kruger. Quote
Pyrdka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Może nie pokochają go. Różnie bywa. Łudzę się jeszcze. Quote
Asia_M Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A ja mam nadzieję, że nowi Państwo bardzo pokochają Krugerka i będzie miał u nich cudownie. Skoro prosili o jakiegoś najmniej adopcyjnego pieska to chyba naprawdę chcieli dać domek jakiejś bidzie. Obraczus oferowała cenny DT, a to w końcu domek stały. Bądźcie dobrej myśli. (a wizyta poadopcyjna swoją drogą nie zaszkodzi - i np. telefon do Państwa aby zabezpieczyli Krugerka adresownikiem). Wszystkiego najlepszego maluchu! Quote
Awit Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 obraczus87 napisał(a):Nie Wasza wina - przecież wiem ;) Adresówk e zatrzymam sobie :) a nuż widelec kiedyś trafi się psiak o imieniu Kruger. Najważniejszy i tak jest numer telefonu:-) Oby Krugerek w nowym domku był szczęśliwy. Quote
obraczus87 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Asia_M napisał(a):A ja mam nadzieję, że nowi Państwo bardzo pokochają Krugerka i będzie miał u nich cudownie. Skoro prosili o jakiegoś najmniej adopcyjnego pieska to chyba naprawdę chcieli dać domek jakiejś bidzie. Obraczus oferowała cenny DT, a to w końcu domek stały. Bądźcie dobrej myśli. (a wizyta poadopcyjna swoją drogą nie zaszkodzi - i np. telefon do Państwa aby zabezpieczyli Krugerka adresownikiem). Wszystkiego najlepszego maluchu! Dziwne, ale ja i kilka osób uważamy, że Kruger nie był psem nieadopcyjnym. Dlatego mnie to dziwi. Ale nie miejsce, nie czas. Życzę Mu dużo miłości!!! Mam nadzieję, że Dziewczyny uzyskają namiary na domek. Quote
Pyrdka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Klimaty nie za ciekawe. Możemy tylko liczyć, że Kruger trafił do dobrego domu. Takie mamy zapewnienia. Quote
Cleopatrax Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam nadzieję, że Krugerek dobrze trafił i będzie tam bardzo kochany, myślę dokładnie tak jak "Asia M", no chyba, że Pyrdka i Akrum wiedzą coś wiecej. Krugerku bądź szczęśliwy tego Ci życzę!!! Quote
Pyrdka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nic więcej niestety nie wiemy. Tylko tyle, że bedzie miał tam dobrze. Jego własciciele to starsi ludzie. Możemy tylko wierzyć w te zapewnienia. Quote
Kiwiątko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ojej, jak ja tu dawno nie byłam... Aż mi wstyd. Tak czytam i czytam, Krugerek jednak znalazł domek, przynajmniej mam taką nadzieję:) Musi być dobrze, na pewno się uda:) Będę przybiegać na wątek i czytać nowości:) Trzymam kciuki!!!:) Quote
Akrum Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 niestety nowości raczej nie będzie, bo nie mamy kontaktu z domkiem Krugerka, a szkoda, bo z chęcią zobaczyłabym chłopaka za jakiś czas - szczęśliwe fotki psów z DS dodają sił do dalszych działań. Quote
Kiwiątko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 No a ten gość z przytuliska, co Krugerka oddał, nie wziął od tych ludzi nic?? Ani adresu, ani nawet telefonu?? Nic kompletnie?? No coś nie mogę w to uwierzyć, że oddał na słowo bez żadnego podpisu nawet.... ech... Quote
Akrum Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 dane były spisane tylko że to nie my wydawałyśmy i niestety nie mamy do nich wglądu. Quote
beta ata Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pisałyście, że wiecie, kto konkretnie go odwoził do tych państwa... Jakby go ładnie zapytać, to może powie, gdzie to jest..? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='beta ata']Pisałyście, że wiecie, kto konkretnie go odwoził do tych państwa... Jakby go ładnie zapytać, to może powie, gdzie to jest..?[/QUOTE] Odwoził Kierownik. Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='beta ata']I co, on nie powie, gdzie odwiózł?[/QUOTE] Dziewczyny juz pisały, że mają zapewnienia, że Krugi trafił do dobrego domku. Nic więcej w tym temacie zrobic nie mogą. Quote
Pyrdka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wiemy kto odwiózł! No ale niestety, ta wiedza widocznie nie jest dla nas.Przykre to bardzo, ale na tym poprzestańmy. Każda z nas wie jakie sa realia w schronach. Quote
Kiwiątko Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 łe rety, co za człowieki...;/ No szkoda, pozostaje tylko mieć nadzieję, że na pewno trafił dobrze... Kochany Krugerek zasługuje na dobry dom. Quote
Recommended Posts