Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Nas też nie, ale nie miałyśmy na to niestety wpływu. Postaramy sie jakos dotrzec do właścicieli i sprawdzić jak się ma nasz rudzielec. Szkoda.

Wiem Kochana, wiem. Wierzę, że Krugi będzie tam szczęśliwy.
Adresatka pójdzie do kosza :roll:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Przykro mi, że tak wyszło. Nie wyrzucaj adresówki. Może....

Nie Wasza wina - przecież wiem ;)
Adresówk e zatrzymam sobie :) a nuż widelec kiedyś trafi się psiak o imieniu Kruger.

Posted

A ja mam nadzieję, że nowi Państwo bardzo pokochają Krugerka i będzie miał u nich cudownie. Skoro prosili o jakiegoś najmniej adopcyjnego pieska to chyba naprawdę chcieli dać domek jakiejś bidzie. Obraczus oferowała cenny DT, a to w końcu domek stały. Bądźcie dobrej myśli. (a wizyta poadopcyjna swoją drogą nie zaszkodzi - i np. telefon do Państwa aby zabezpieczyli Krugerka adresownikiem). Wszystkiego najlepszego maluchu!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nie Wasza wina - przecież wiem ;)
Adresówk e zatrzymam sobie :) a nuż widelec kiedyś trafi się psiak o imieniu Kruger.

Najważniejszy i tak jest numer telefonu:-)

Oby Krugerek w nowym domku był szczęśliwy.

Posted

Asia_M napisał(a):
A ja mam nadzieję, że nowi Państwo bardzo pokochają Krugerka i będzie miał u nich cudownie. Skoro prosili o jakiegoś najmniej adopcyjnego pieska to chyba naprawdę chcieli dać domek jakiejś bidzie. Obraczus oferowała cenny DT, a to w końcu domek stały. Bądźcie dobrej myśli. (a wizyta poadopcyjna swoją drogą nie zaszkodzi - i np. telefon do Państwa aby zabezpieczyli Krugerka adresownikiem). Wszystkiego najlepszego maluchu!

Dziwne, ale ja i kilka osób uważamy, że Kruger nie był psem nieadopcyjnym. Dlatego mnie to dziwi. Ale nie miejsce, nie czas. Życzę Mu dużo miłości!!!

Mam nadzieję, że Dziewczyny uzyskają namiary na domek.

Posted

Mam nadzieję, że Krugerek dobrze trafił i będzie tam bardzo kochany, myślę dokładnie tak jak "Asia M", no chyba, że Pyrdka i Akrum wiedzą coś wiecej.
Krugerku bądź szczęśliwy tego Ci życzę!!!

Posted

ojej, jak ja tu dawno nie byłam... Aż mi wstyd. Tak czytam i czytam, Krugerek jednak znalazł domek, przynajmniej mam taką nadzieję:) Musi być dobrze, na pewno się uda:) Będę przybiegać na wątek i czytać nowości:) Trzymam kciuki!!!:)

Posted

niestety nowości raczej nie będzie, bo nie mamy kontaktu z domkiem Krugerka, a szkoda, bo z chęcią zobaczyłabym chłopaka za jakiś czas - szczęśliwe fotki psów z DS dodają sił do dalszych działań.

Posted

No a ten gość z przytuliska, co Krugerka oddał, nie wziął od tych ludzi nic?? Ani adresu, ani nawet telefonu?? Nic kompletnie?? No coś nie mogę w to uwierzyć, że oddał na słowo bez żadnego podpisu nawet.... ech...

Posted

Wiemy kto odwiózł! No ale niestety, ta wiedza widocznie nie jest dla nas.Przykre to bardzo, ale na tym poprzestańmy. Każda z nas wie jakie sa realia w schronach.