Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam - dzięki. Jutro porozklejam. Wciąż myślę o Derbisiu, bo miałam przyjemność go zobaczyć jakiś m-c temu i to mnie rozbroiło zupełnie. Łagodny, spokojny, czyściutki (tak wygląda przez kraty) i chyba juz zrezygnowany, niestety...

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladam do tego watku co rusz....jednak nie jestem w stanie Wam pomoc :-(
Mieszkam zbyt daleko a w tych okolicach nie znam nikogo :shake:
No chyba , ze jestescie innego zdania ....to prosze napisac.....

Derbisiu kochany mimo , iz nigdy nie widzialam Cie na zywo to jednak zajales miejsce w moim sercu :loveu:

Posted

Kasia_82 napisał(a):
Zagladam do tego watku co rusz....jednak nie jestem w stanie Wam pomoc :-(
Mieszkam zbyt daleko a w tych okolicach nie znam nikogo :shake:
No chyba , ze jestescie innego zdania ....to prosze napisac.....

Derbisiu kochany mimo , iz nigdy nie widzialam Cie na zywo to jednak zajales miejsce w moim sercu :loveu:

Mam to samo:shake: ...Jestem zbyt daleko i czuje potworna bezradnosc bo nie moge wiele pomoc. Nie moge ofiarowac ani tymczasu, ani transportu:-(, a tak bym chciala...

Posted

DERBY napewno wyczuwa, że tyle osób stara się mu pomóc. Kasia chyba rzeczywiście mieszka bardzo daleko. Ale ciągle mam nadzieję, że ktoś kto bliżej mieszka się odezwie.
wazne jest, że otacza DERBIEGO zainteresowanie i miłośc, nawet tych którzy go nie widzieli. niech jego Pan się wstydzi gdziekolwiek jest i niech DERBIS nigdy go nie opuści jak wyrzut sumienia.

Posted

Ulotki są bardzo ważne. Jest to napewno ogromna praca ale być może zakończy się sukcesem. Moi znajomi rozwiesili ulotki we wszystkich lecznicach i slupach ogłoszeń w Hanoverze dla starej suni, ktora mieszkała w naszym schronisku i się udało, po miesiącu odezwała się pani. adoptowała sunię, która 12 stycznia tego roku pojechała do Niemiec. Jest już w nowym domu.
Mam nadzieję, że z DRBISIEM też tak będzie i ktoś go wypatrzy, i pewnego dnia zadzwoni telefon z propozycją na którą tak długo wszyscy czekają.

Posted

:-( Na pewno się psiak męczy , zwłaszcza,że pewnie kiedyś miał dom, spacery albo ogródek...:shake: Osobom takim jak były "pan" Derbiego powinno się na czole tatuować - "PORZUCIŁ ODDANEGO PSA!!!":mad: :olympic:

:Help_2: dla Derbisia... Czekam a telefon wciąż milczy... W czwartek porozklejam ogłoszenia w innej dzielnicy

Posted

Teraz już wiem dlaczego nie ma odzewu w sprawie Derbiego... Dzisiaj powiesiłam kolejne dwa ogłoszenia a gdy przechodziłam z powrotem, juz ich nie było! Sprawdziłam jeszcze kilka miejsc, w których rozwieszałam wcześniej i też śladu po kartkach nie ma! Nie wiem kto, to robi i dlaczego?! Oj podpadł mi Kraków!

Posted

Może to jakieś dzieciaki z nudów robią? Tyle twojej pracy na marne i Derbi wciąż czeka. Ach, co za ludzie.
U mnie ulotki wiszą, ale mało powiesiłam, ciągle nie mam kiedy.
Aha, akteris pytałam na PW o ten numer telefonu na ulotkach, czy on dobry jest?

Posted

To wiadomość nie doszła. To nie wiem co zrobić. Te ulotki co powiesiłam, na razie zostaną, przy okazji wymienię. Ale do siebie telefonu nie mogę podać, mam służbowy, najwyżej podam tylko adres schroniska.