Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolezanka Doroty znalazla dzis na ulicy przerazonego zwierzaka.Cudaczek wazy ok.3 kilo,jest malutki i przestraszony.Poczatkowo dziewczyny myslaly ze to sunia w zaawansowanej ciazy,ale po blizszych ogledzinach okazalo sie ze raczej piesek.
Sczerze mowiac nie wiemy do konca czy to piesek czy suczka.Cudaczek zamieszkal tymczasowo u wolontariusza i szukamy mu domku.

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No powaznie-nie umiemy,my stare wyjadaczki.
On ma takie dziwne cos,niby fiutek ale taki nie do konca,wyglada jak jakas narosl.Naprawde nie wiemy czy to facet czy kobitka:roll:Jajkow tez chyba nie ma,ma cos w rodzaju narzadu zenskiego ( nie chcialam pisac cipki;)i ma cos w rodzaju fiutka.Naprawde dziwadelko takie i na dodatek nie wiadomo jakiej toto jest plci.
Zwierzak jest obecnie u wlodiego wiec moze on cos wiecej napisze.

Posted

Hihihihihi...ta narośl to może przepuklinka pępkowa???
A pod ogonkiem sprawdzałyście...bo tam też czasami coś ciekawego można znaleźć jeśli to dziewczynka oczywiście:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

To rzeczywiście moze być obojnak, czasem takie zdarzają sie u prosiaków (u nich widziałam, u psa jeszcze nie :oops: )
Niby ma pochwę, ale z niej wystaje prącie, w środku moga być albo jajniki, albo jądra, ale prawie pewne, ze "nieczynne". Jedno pocieszające, ze taki piesek nie musi "wybierac" w co się ubrać, spodnie czy sukienkę, jemu to obojętne :cool3:

Posted

a ja malo nie umarlam ze smiechu czytajac kolejne opisy, a najlepszy ani-tygrysiczki, ze nie ma jajkow, plus opis poszukiwan klopotliwego siusiaka i niby cipki
:-D:-D:-D:-D
Ania brawo, pieknie piszesz o rzeczach o ktorych polakom przychodzi to z takim trudem.
a abstra****ac od plci to co z psiakiem?

Posted

Dorothy napisał(a):
a ja malo nie umarlam ze smiechu czytajac kolejne opisy, a najlepszy ani-tygrysiczki, ze nie ma jajkow, plus opis poszukiwan klopotliwego siusiaka i niby cipki
:-D:-D:-D:-D
Ania brawo, pieknie piszesz o rzeczach o ktorych polakom przychodzi to z takim trudem.
a abstra****ac od plci to co z psiakiem?

No ja pisze po prostu-co bede owijac w bawelne,nic co psie nie jest mi obce;)
wlodiiiii jak Cudaczek siusia??????Znaczy czym?