jkasia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pies Feliks Goldwell rasy Golden Retriever-rodowodowy ma 4,5 roku. Pochodzi z hodowli mojej koleżanki. Traz właściciel nie moze sie nim dłuzej zajmować ze wzgledu na trudną sytuacje materialną.Przez ostatnie 1,5 roku pies mieszkał w pustym mieszkaniu tylko z kotem i pracownik troche sie nim zajmował. Pies jest dośc zaniedbany, miał megadługie pazury, ktore utrudniały mu poruszanie.JDzis zostały obciete. Jego żeby tez nie sa w najlepszym stanie-jadł karme dla kota. Miał brudne uszy i ma zapalenie gardła-dostaje teraz zastrzyki. Obecnie przebywa w opikuna tymczasowego w Bychawie. Charakter: Pies jest fantastyczny! ładnie chodzi na smyczy, zrównowazony i spokojny. Kocha inne psy, koty i dzieci. Podobno płacze przez chwile po wyjsciu domowników-ale to moze byc spowodowane tym, że ciagle siadział sam. Pragnie miłości i osoby, którą pokocha bezgranicznie. Poza tym jest megapiękny. Mam jego zdjecia ale nie umiem wstawić:oops: Zainteresowanym moge wysłac na maila. Warunkiem adopcji bedzie przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i zatwiedzenie nowego włściciela przez była hodowczynie:cool3: Na profilu FB można zobaczyć zdjecia ślicznoty: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2192888988947.126405.1448822734 Quote
as_ko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Przepiękny pies :loveu: To przykre, że tak został potraktowany :placz: Nie rozumiem dlaczego "właściciel" nie zaczął mu szukać nowego domu już 1,5 roku temu tylko dopiero teraz :angryy: Szybko znajdzie nowy domek. Mogę pomóc w robieniu ogłoszeń jeśli jest taka potrzeba. Quote
as_ko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To może ja wkleję kilka fotek, zamiast jkasi: Quote
jkasia Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Ooo dziękuje za pomoc! Oczywiscie niech każdy kto moze robi ogłoszenia. Wazne aby psiak znalazł dom. Może podam swoj nr tel jakby cos 796 382 320. Pozdrawiam :) Quote
as_ko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zrobiłam na początek allegro psiakowi: http://allegro.pl/show_item.php?item=1786049820 i podrzuciłam go na facebooka 2 fundacjom zajmującym się adopcjami goldenków. Podałam Twój numer telefonu, mam nadzieję że dobrze. W razie czego jeśli trzeba coś zmienić albo dopisać to daj znać. Gdyby moje mieszkanie było z gumy sama bym go zaadoptowała, bo kocham ta rasę :placz: Quote
jkasia Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 as_ko pięknie Ci dziękuję! Dzieki Tobie odezwała sie do mnie Fundacja Warta i pomoga mi znaleźc dom dla niego :) Super! Poprosili o usuniecie juz tej aukcji aby nie trafił w niepowołane ręce. Jeszcze raz dziekuje :* Quote
as_ko Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 jkasia napisał(a):as_ko pięknie Ci dziękuję! Dzieki Tobie odezwała sie do mnie Fundacja Warta i pomoga mi znaleźc dom dla niego :) Super! Poprosili o usuniecie juz tej aukcji aby nie trafił w niepowołane ręce. Jeszcze raz dziekuje :* Cieszę się że mogłam pomóc :) Życzę mu najlepszego domu na świecie! Quote
margo001 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Miałam okazję poznać Feliksa w niedzielę, to naprawdę fantastyczny pies:loveu: Oby tym razem trafił w odpowiednie ręce :roll: Quote
kaszanka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Piękny pies - powienien trafić do jakiejśc cieplutkiej rodzinki. Quote
Recommended Posts