Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SuperWild Elephant
Junior Giant Breed
na bazie mączki z płaszczek i żółwi oceanicznych
w Polsce niedostępna, sprowadzamy z Azerbejdżanu
klasa hiper premium :cool3:
granulki sprzedawane są na sztuki

oczywiście to żart ;)

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem :) Wzięłam zdjęcie z poprzednich stron i "lekko" powiększyłam granule zmniejszając tym samym monetę - fotomontaż ;) Ale trzeba przyznać, że fajna byłaby taka karma z krokietami wielkości pączka!

Twój Toffuś jest prześliczny :)

Posted

ursa81 napisał(a):
Nie wiem :) Wzięłam zdjęcie z poprzednich stron i "lekko" powiększyłam granule zmniejszając tym samym monetę - fotomontaż ;) Ale trzeba przyznać, że fajna byłaby taka karma z krokietami wielkości pączka!

Twój Toffuś jest prześliczny :)

Krokietów wielkosci pączka nie widziałem ;) ale największe jakie widziałem to Bento Kronen Maxi Regular..one mają wielkość brykietu do grilla lub są bardzo nieznacznie mniejsze. Moje psy bardzo ja lubią..

Posted

Uhm, podobno Bento Kronen w wersjach dla dużych ras ma wielkie granule ale te to chyba rekord...

Posted

[quote name='Zambi']JAMES WELLBELOVED ADULT WHITE FISH &RICE (LARGE KIBBLE -dla duzych ras) niestety nie mialam 2 zl :cool3:

" class="ipsImage" alt="">

Uhm, podobno Bento Kronen w wersjach dla dużych ras ma wielkie granule ale te to chyba rekord...

Ale mi dziwnie wyszły te posty...

Posted

Teddy napisał(a):
największe jakie widziałem to Bento Kronen Maxi Regular..one mają wielkość brykietu do grilla lub są bardzo nieznacznie mniejsze.

A jak wypadają w porównaniu do Royal Canin Giant Adult? Są jeszcze większe? :crazyeye:

Guest ursa81
Posted

A jakie są granule Acana professional extreme me? może ktoś wie? choć znając Acanę to pewnie takie jak L&R lub S&P.

Posted

ursa81 napisał(a):
A jakie są granule Acana professional extreme me? może ktoś wie? choć znając Acanę to pewnie takie jak L&R lub S&P.
Jak otworze paczuszke to postaram sie zrobic zdjecie :o) My sie jednak zdecydowalismy bo sport jest niedostepny bo importer nie dostarczyl :roll:

pozdr.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

eska87 napisał(a):
A czy ktoś mógłby wkleić Purinę Pro Plan Adult Salmon&Rice? Byłabym bardzo wdzięczna ;)

macałam ostatnio paczkę, wielkościowo stawiałabym na takie, jak PPP Puppy L&R (małe :shake: )

Posted

Aten@ napisał(a):
macałam ostatnio paczkę, wielkościowo stawiałabym na takie, jak PPP Puppy L&R (małe :shake: )

Dzięki, sprawdziłam sama ;) W zoologu mieli akurat promocję na małe paczki PPP, więc się skusiłam ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fajny temat!!!!
To i ja wrzucę coś od siebie:

1. Purina Pro Plan Puppy Large Protection Athletic

2. ARION Large Breed Puppies

3. ARION Adult Maintenance Mini

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ma może ktoś fotke granulek Eukanuby Puppy & Junior Large Breed i Royal Canin Maxi Junior ( wiem ze było ) ale chciałabym porównać obie karmy pod względem chrupek obok siebie ??
Z góry dzięki

• 1 month later...
  • 2 weeks later...