Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prosbe....Kupilam jakis czas temu 3 kg worek NUTRA GOLD Salmon & Potato Adult Dog
Dzis otworzylam nowy kupiony 15 worek (w innym sklepie www) i to co zobaczylam widac na zalaczonym obrazku...po lewej stronie karma z 15 kg worka, po prawej z 3 kg worka. Ta ciemna jest tlusta bardziej, inna...

Ktora jest prawdziwa????

Posted

Kurde, nie mam worka z malej karmy...zaraz napisze gdzie produkowana byla duza (15 kg, ciemne granulki). Ta ciemna jest tlusta jakby pachnaca bardziej. Jasna byla kupiona w krakvet, a ta ciemna karmydodomu - nie wiem ktory sklep mnie zrobil w ciula. Nigdy nie spotkalam sie z taka roznica w karmie. Dodam jeszcze, ze ta jasna ma tez troche granulek o innym kolorze i ksztalcie, jakby cos innego bylo dosypane...?

Na nowym worku (ciemne kulki) mam jak wol made in USA...

Posted

Może napisz do dystrybutora oni na pewno maja próbki tej karmy :) jak dla mnie to mały worek mógł być pomyłka tzn na linii produkcyjnej gdzieś nastąpił błąd i nie ta karma trafiła do tego worka :)

Posted (edited)

a ma ktoś może fotki NUTRA GOLD Adult Dog ??:)

i jeszcze Acane Adult Dog, Adult Small Breed, Lamb & Apple :D

Edited by Nano
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

mogłby mi ktos pomóc?
kupiłam mojemu na spróbowanie purine dog chow nawet mu smakuję ale i tak zamierzam zmienić chociaż na pro plan ale to inna sprawa
czy pro plan ma podobne granulki jak dog chow?
mój nie chce jesć dużych gwiazdek, karmę stosuję jako nagrodę(zmieszaną z czymś) i mały odmawia jedzenia dużych, a końcu zaczełam mu dzielić na mniejsze części żeby zjadł co jest męczące

(szukam też karmy dla alergików, dostałam próbki i mojemu smakowały ale zgubiłam opakowanie i nie pamiętam nazwy, wiem że były jedne z królikiem a drugie z jagnięciną i miały zielony napis, wiem że mało informacji ale może ktoś ma pomysł)

• 3 weeks later...
Posted

Kirinna napisał(a):
mogłby mi ktos pomóc?
kupiłam mojemu na spróbowanie purine dog chow nawet mu smakuję ale i tak zamierzam zmienić chociaż na pro plan ale to inna sprawa
czy pro plan ma podobne granulki jak dog chow?
mój nie chce jesć dużych gwiazdek, karmę stosuję jako nagrodę(zmieszaną z czymś) i mały odmawia jedzenia dużych, a końcu zaczełam mu dzielić na mniejsze części żeby zjadł co jest męczące

(szukam też karmy dla alergików, dostałam próbki i mojemu smakowały ale zgubiłam opakowanie i nie pamiętam nazwy, wiem że były jedne z królikiem a drugie z jagnięciną i miały zielony napis, wiem że mało informacji ale może ktoś ma pomysł)

Ja mam jakąś resztkę pro planu jutro zrobię fotkę i wstawię. Granulki są dość duże w kształcie trójkącików.