Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='plina']Jasna cholera. Piękna rasówka i nic? :???: Budrysek, a czy 'Twoje' psiaki ogłaszamy tylko na śląskie lub dolnośląskie, czy można wychylić się dalej?[/QUOTE]

mozna dalej :)

[quote name='Crys']I co z Aresem ?[/QUOTE]

byl 1 tel, Pan ma sie zastanowic i przyjechac na spotkanie, oczywiscie po wizycie p/a

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja osobiście boję się tych psów-byłam pogryziona :(Ale przeczytałam makabryczny artykuł jak w Niemczech adoptują te psiaki ludzie,którzy traktują je jak "mięso armatnie"dla psów przygotowywanych do walk!:(Podstawiają nawet rodziny adoptujące,żeby nie budzić podejrzeń.Policja zajmuje się tym już drugi miesiąc.Bądźcie czujne bo nie każdy widzi w nich kochanego,rodzinnego psiaka.Żadnemu pieskowi nie życzę takiego losu...

Posted

Tymczasem zapraszam na wątek Tvarela z biura podróży- niesamowitego psiaka z niesamowitą historią. Wejdźcie, podnieście, bądźcie!

Moim sposobem na życie zawsze były podróże.
Pewnego dnia postanowiłem sam obrać sobie cel i cicho, bez zbędnych pożegnań, ruszyłem w nowe życie… Los sprawił, że trafiłem do schroniska. Pomóż mi udać się w kolejną podróż- do człowieka, z którym wspólnie zwiedzę świat!...
Podpisano,
Travel - http://www.dogomania.pl/threads/214146

• 1 month later...
Posted

[quote name='BUDRYSEK']nikogo nie ma tam z Tychow :(
zaraz obok masz katowice (20km). z katowic od bullowatych jest tengusia, maciaszek
ewentualnie 40km dalej jest chrzanów z którego zdaje się jest ada-jeje ale może bywa w tychach.

Posted

[quote name='agaga21']zaraz obok masz katowice (20km). z katowic od bullowatych jest tengusia, maciaszek
ewentualnie 40km dalej jest chrzanów z którego zdaje się jest ada-jeje ale może bywa w tychach.

babeczka ktora dzwonila mieszka w tychach a Ares mialby isc do brata do Bytomia...wiec szukamy dalej