necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam! wątek motam na szybko... Znalazłam takowe ogłoszenie właśnie: http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html Sunie przebywa 11 km ode mnie, zaraz biegłabym i ją odebrała by nie trafiła do jakiegoś nieodpowiedzialnego typka... ale nie mam miejsca już u siebie. Prowadzę BDT i mnie nie stać :( Możecie coś doradzić? Pomóc? Proszę... :( Quote
myszorek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wyżłami zajmuje się tanitka.Poproś ją o pomoc! Quote
weimaranerklub Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hodowca suczki został powiadomiony. Nic nie wiedział o sytuacji małej. Chce odebrać małą z powrotem. Kiedy to ogłoszenie zamieszczono? Quote
necianeta89 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 weimaranerklub napisał(a):Hodowca suczki został powiadomiony. Nic nie wiedział o sytuacji małej. Chce odebrać małą z powrotem. Kiedy to ogłoszenie zamieszczono? Dziękuje. ogłoszenie zostało dodane 18 sierpnia 2011 r. a ja je wypatrzyłam dopiero wczoraj przez przypadek. Quote
weimaranerklub Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wymieniałam również maile z obecnymi właścicielami suczki, ostrożnie wybiorą przyszłego właściciela małej, aby nie trafiła w niepowołane ręce (czytaj do rozmnażalni). Mała wystawiona jest też na allegro za 1000 zł. To mało, jak na sukę z tak dobrym rodowodem. Warto, żeby znalazła bardzo dobry dom. Quote
necianeta89 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 weimaranerklub napisał(a):Wymieniałam również maile z obecnymi właścicielami suczki, ostrożnie wybiorą przyszłego właściciela małej, aby nie trafiła w niepowołane ręce (czytaj do rozmnażalni). Mała wystawiona jest też na allegro za 1000 zł. To mało, jak na sukę z tak dobrym rodowodem. Warto, żeby znalazła bardzo dobry dom. Cieszę się z takiego obrotu spraw :) Dziękuje! :) Quote
Recommended Posts