Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Ciesze się bardzo że jedna sunia znalazła domek :) już zaznaczę to na allegro.

Jedna do domu kolejne trzy szukają domu...
Podeślę Ci zdjęcia.

Posted

ewu napisał(a):
Co będzie z tymi trzema suniami?

Może być kiepsko, chwilowo opiekuje sie nimi pewna Pani my nie mam,y ich gdzie zabrać a gmina nie ma umowy ze schroniskiem lub inne nie chcą ich przyjąć. Potrzebne sa DT.

Posted

Matko, co za bzdury gmina nie ma umowy... to schronisko nie pomoże. Ja nie czaję tych urzędników:((( A ta Pani ma je choć na podwórku , w jakiejś szopce? Nie rozumiem ludzi, siedzą sami , nudzą się, gęby nie mają do kogo otworzyć ale stworzenie by im życie zdezorganizowało.Sama mam zapsiony dom , pracuję , wyjeżdżam i w życiu bym bez psów nie chciała domu. Tylu samotnych "strupów" prosiłam o przygarnięcie psiaka czy kotka ... Szkoda gadać, lepiej spędzać życie w przychodni i analizować wirtualne schorzenia.

Posted

ewu napisał(a):
Matko, co za bzdury gmina nie ma umowy... to schronisko nie pomoże. Ja nie czaję tych urzędników:((( A ta Pani ma je choć na podwórku , w jakiejś szopce? Nie rozumiem ludzi, siedzą sami , nudzą się, gęby nie mają do kogo otworzyć ale stworzenie by im życie zdezorganizowało.Sama mam zapsiony dom , pracuję , wyjeżdżam i w życiu bym bez psów nie chciała domu. Tylu samotnych "strupów" prosiłam o przygarnięcie psiaka czy kotka ... Szkoda gadać, lepiej spędzać życie w przychodni i analizować wirtualne schorzenia.

Są na podwórku ale Pani pracuje i wychodzą na drogę, zakropiła je od kleszczy, podobno mają ich masy.

Posted

Dzisiaj robię przelew dla rodziny Piracika (dopiero kasiorka dotarła- koniec miesiąca:)) To coś dorzucę na szczepienie dla sunieczek (podzielicie jakoś) Kurcze milion w totka potrzebny:) Trzeba to allegro zaznaczyć tak żeby waliło po oczach i zamieszczać na wątkach. Ja nie umiem niestety ale będę rozsyłać.

Posted

MaDi napisał(a):
Coraz bardziej sobie grabisz:mad:
Najlepiej pasuje "Motorek w doopce" tylko takie jakieś długie:evil_lol:

eeee-tam ! Tyle razy Ci mówiłam co-byś się do jakiejś superanckiej szkoły zapisała na angielski :evil_lol: Smarcik to przecież bardzo pozytywnie :roll::eviltong:

Posted

Madi przelew posłałam , 100 zł- tyle mogłam:) Zaznaczyłam,że od ewu żebyś wiedziała i wg potrzeb przeznaczyła na rozinkę Piracika i te trzy bidusie z podwórka.Ty wiesz najlepiej.
Gdybym umiała , to założyłabym wątek tym trzem suniom z kleszczami:( Niestety nie jestem orłem w komputerowym , nawet konto na dogo jest mojej córki, która nie ma teraz internetu :( Głaski dla psinek :)))

Posted

ewu napisał(a):
Madi przelew posłałam , 100 zł- tyle mogłam:) Zaznaczyłam,że od ewu żebyś wiedziała i wg potrzeb przeznaczyła na rozinkę Piracika i te trzy bidusie z podwórka.Ty wiesz najlepiej.
Gdybym umiała , to założyłabym wątek tym trzem suniom z kleszczami:( Niestety nie jestem orłem w komputerowym , nawet konto na dogo jest mojej córki, która nie ma teraz internetu :( Głaski dla psinek :)))

Dziekujemy.
Po wielu telefonach i straszenia mediami gmina zajęła się suniami o których wspomniałaś.