MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Mam dobre wieści! Właśnie wróciłam z maluchem od Profesora i....jest znaczna poprawa:) Czekamy do piątku i wtedy pewnie będzie operowany ale przed nim już nie tak skomplikowany zabieg. Quote
ewu Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi jak sprawdzicie,że maluchy wcinają witaminki , to ja kupię następne i wyślę(nazwy nie zapisałam , więc proszę o przypomnienie) Szkoda,że mi wet nie dał większego opakowania:(( Nie wiedziałam,że są. Odradzili mi też zakup kilku opakowań , bo może nie będą smakowały, wtedy zmienimy.To starczy na miesiąc. Sorki ,że nie piszę na pw ale korzystam z profilu mojej córki, która jest bez internetu i coś mi te wiadomości na pw nie działają:( Przedtem bez problemu, teraz coś nie tak. Głaski dla szczeniaczków:)) Quote
as_ko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Allegro sióstr Piracika: http://allegro.pl/show_item.php?item=1795828719 Ogłoszenia robię pojedynczo, bo akurat kilka psów ogłaszam, więc jak zbiorę wszystkie które chciałabym zrobić to wkleję. Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ewu napisał(a):MaDi jak sprawdzicie,że maluchy wcinają witaminki , to ja kupię następne i wyślę(nazwy nie zapisałam , więc proszę o przypomnienie) Szkoda,że mi wet nie dał większego opakowania:(( Nie wiedziałam,że są. Odradzili mi też zakup kilku opakowań , bo może nie będą smakowały, wtedy zmienimy.To starczy na miesiąc. Sorki ,że nie piszę na pw ale korzystam z profilu mojej córki, która jest bez internetu i coś mi te wiadomości na pw nie działają:( Przedtem bez problemu, teraz coś nie tak. Głaski dla szczeniaczków:)) Część maluchów je a część ma nas w nosie, najbardziej smakowały mamusi... Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='as_ko']Allegro sióstr Piracika: http://allegro.pl/show_item.php?item=1795828719 Ogłoszenia robię pojedynczo, bo akurat kilka psów ogłaszam, więc jak zbiorę wszystkie które chciałabym zrobić to wkleję. Dziękujemy pięknie. Quote
as_ko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi napisał(a):Dziękujemy pięknie. A może dopisać w allegro że poszukujemy dla nich też domów tymczasowych? Quote
Merys Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi napisał(a):Mam dobre wieści! Właśnie wróciłam z maluchem od Profesora i....jest znaczna poprawa:) Czekamy do piątku i wtedy pewnie będzie operowany ale przed nim już nie tak skomplikowany zabieg. Super :) juz sie nie moge doczekac jego metamorfozy :D Quote
inga.mm Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi napisał(a):Mam dobre wieści! Właśnie wróciłam z maluchem od Profesora i....jest znaczna poprawa:) Czekamy do piątku i wtedy pewnie będzie operowany ale przed nim już nie tak skomplikowany zabieg. coś miłego dla oka i ducha Quote
warsawmoo Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MaDi napisał(a):Mam dobre wieści! Właśnie wróciłam z maluchem od Profesora i....jest znaczna poprawa:) Czekamy do piątku i wtedy pewnie będzie operowany ale przed nim już nie tak skomplikowany zabieg. Powiem Ci tak: po tym małym pilnowańsku dzisiaj w klinice, (no wiesz - Ty kot, a ja niuniuś :razz:), to muszę stwierdzić, że mały ma złe imię :roll:. Powinien się Smarcik nazywać! po pierwsze - oko na swoim miejscu, a po drugie - ssssstraszny bystrzak z niego! Takie to-to małe, a tyle rozumu w główce się pomieściło. Pozazdrościć nowej pańci! :lol: Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 as_ko napisał(a):A może dopisać w allegro że poszukujemy dla nich też domów tymczasowych? Pewnie że tak. Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 warsawmoo napisał(a):Powiem Ci tak: po tym małym pilnowańsku dzisiaj w klinice, (no wiesz - Ty kot, a ja niuniuś :razz:), to muszę stwierdzić, że mały ma złe imię :roll:. Powinien się Smarcik nazywać! po pierwsze - oko na swoim miejscu, a po drugie - ssssstraszny bystrzak z niego! Takie to-to małe, a tyle rozumu w główce się pomieściło. Pozazdrościć nowej pańci! :lol: Coraz bardziej sobie grabisz:mad: Najlepiej pasuje "Motorek w doopce" tylko takie jakieś długie:evil_lol: Quote
ewu Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jak dobrze ,że Piracik wyzdrowieje i,że jest taki radosny i słodki.Dzisiaj odeszła za TM Ulenka, nie mam już łez...wszystkie wylałam. Tak się ucieszyłam ,że moja skromna paczka dotarła do rodzinki , dzisiaj miałam wysłać paczkę dla Ulenki, tej paczki już do niej nie wyślę:(( Żeby chociaż tym maluszkom się powiodło znalazły dobre , kochające domki. Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 ewu napisał(a):Jak dobrze ,że Piracik wyzdrowieje i,że jest taki radosny i słodki.Dzisiaj odeszła za TM Ulenka, nie mam już łez...wszystkie wylałam. Tak się ucieszyłam ,że moja skromna paczka dotarła do rodzinki , dzisiaj miałam wysłać paczkę dla Ulenki, tej paczki już do niej nie wyślę:(( Żeby chociaż tym maluszkom się powiodło znalazły dobre , kochające domki. Czasem nie udaje się już pomóc... Mam nadzieję,że całe rodzeństwo szybko znajdzie domy. Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 MaDi napisał(a):Coraz bardziej sobie grabisz:mad: Najlepiej pasuje "Motorek w doopce" tylko takie jakieś długie:evil_lol: No to wystarczy "Motorek". Tez mówi samo za siebie. Quote
emilia2280 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Zbieracie juz pieniádze na sterylizacjé suni? Mam 64zl ze sprzedazy surowicy. Chcialabym przeznaczyc je na pokrycie czésci kosztu sterylizacji suni-mamy. Podam kupujácemu konto z pierwszego postu i o dopisek "na sterylizacjé mamusi Piracika". Quote
Bjuta Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Emilia2280 :loveu: poratowała mnie surowicą i poprosiła, żeby należność za nią (64 zł) przesłać na sterylizajcję mamy Piracika. Pozwoliłam sobie zaokrąglić do stówki. W przelewie będzie Bjuta na sterylizaję itd - ale napisałam tak z rozpędu - bo ponad połowa to przecież wpłata Emilki, tyle że z mojego konta. A za Piracika i jego rodzinkę trzymam kciuki! EDIT = nie zauważyłam, że Emilia wpisała się wyżej :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ooo, dziekujé Bjuta kochana za taká hojná nadplaté na suczeczké! No i oczywiscia zdrowia zyczé Twoim psiutkom. Kazda ampulka starczy na 12 kg masy psa, wiéc jesli mniejsze to jeszcze Wam zostanie na potem, albo dla innych. Quote
MaDi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 emilia2280 napisał(a):Zbieracie juz pieniádze na sterylizacjé suni? Mam 64zl ze sprzedazy surowicy. Chcialabym przeznaczyc je na pokrycie czésci kosztu sterylizacji suni-mamy. Podam kupujácemu konto z pierwszego postu i o dopisek "na sterylizacjé mamusi Piracika". Wspaniale dziękujemy pięknie. Quote
MaDi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Bjuta napisał(a):Emilia2280 :loveu: poratowała mnie surowicą i poprosiła, żeby należność za nią (64 zł) przesłać na sterylizajcję mamy Piracika. Pozwoliłam sobie zaokrąglić do stówki. W przelewie będzie Bjuta na sterylizaję itd - ale napisałam tak z rozpędu - bo ponad połowa to przecież wpłata Emilki, tyle że z mojego konta. A za Piracika i jego rodzinkę trzymam kciuki! EDIT = nie zauważyłam, że Emilia wpisała się wyżej :evil_lol: Wow dziekujemy. Operacja odbędzie się w sobotę. Wczoraj do domu pojechała jedna sunia:) Operacja odbędzie się ostatecznie w sobotę. Quote
Recommended Posts