MaDi Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Pirat ma się świetnie demoluje mi dom, gania koty, obrywa zasłonę od prysznica wiec będzie dobrze;) Mam problemy z komputerem, uruchamia się bardzo rzadko więc proszę o podnoszenie i rozsyłanie tego wątku. Może ktoś zrobić ew. zamówić allegro dla maluchów? Wczoraj postanowiłam wybrać się z chłopakami na krótki spacer...dzisiaj już się nie odważyłam. Zaatakowała nas amstafka na szczęście z marnym skutkiem dzięki moim dwóm obrońcom. Ludzie bywają debilami szczególnie kilkunastoletnie dziewczynki wychodzące z parą niewychowanych psów i nie wiedząc co robić jak zerwie się agresywny pies ze smyczy. Zaobserwowałam zachowanie kopytnych u moich psów;) tzn. otaczanie i bronienie najsłabszego ogniwa czyli Piracika pod moimi nogami, telepałam się ze stresu ale dzisiaj wydaje mi się to nawet zabawne. Miks trójnóg i malamut z odzysku spisały się na medal, nie wiedziałam że potrafią wydawać takie dźwięki:evil_lol: Atakująca w ostatniej chwili spiep...w siną dal z podkulonym ogonem, a ja uprzedziłam jej właścicielkę,że następnym razem ją zjedzą:diabloti: Quote
sonek666 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zapraszam na bazarek na ratowanie dwóch oczek - Brunia i Piracika po połowie. Na bazarku fajne duże ciuchy i inne różności :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2136...0#post17521500 Quote
wawer Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='MaDi']Zaobserwowałam zachowanie kopytnych u moich psów;) tzn. otaczanie i bronienie najsłabszego ogniwa czyli Piracika pod moimi nogami, telepałam się ze stresu ale dzisiaj wydaje mi się to nawet zabawne. Miks trójnóg i malamut z odzysku spisały się na medal, nie wiedziałam że potrafią wydawać takie dźwięki:evil_lol: Atakująca w ostatniej chwili spiep...w siną dal z podkulonym ogonem, a ja uprzedziłam jej właścicielkę,że następnym razem ją zjedzą:diabloti: No, to smacznego! Zaoszczędzi się na karmie, a Piracik pozbędzie się agresywnego wroga :) Quote
inga.mm Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Amstaffka z dzieciakiem wychodzi???? Czy tych rodziców rozum opuścił, czy jeszcze nie zagościł w ich pustych mózgownicach??? Quote
Roch Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 mogę wziąć jakąś suczkę na dt jest jakaś możliwość dowiezienia jej do wawy? Quote
MaDi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 inga.mm napisał(a):Amstaffka z dzieciakiem wychodzi???? Czy tych rodziców rozum opuścił, czy jeszcze nie zagościł w ich pustych mózgownicach??? Taa z suka i psem w dodatku jestem pewna że te psy ważą od niej dużo więcej. Quote
MaDi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Ty$ka napisał(a):Jak się czuje Piracik? ;) Wyśmienicie, właśnie walczy z nakrętką od picia;) Quote
MaDi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Roch napisał(a):mogę wziąć jakąś suczkę na dt jest jakaś możliwość dowiezienia jej do wawy? Na jakich warunkach? Napisz co możesz zaoferować. Quote
MaDi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/213656-Wyniszczon******-przykute-%C5%82a%C5%84cuchami-w-szczerym-polu.?p=17528610#post17528610 Quote
MaDi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Może odezwie sie jeszcze jakiś DT z Warszawy? Quote
inga.mm Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MaDi napisał(a):Może odezwie sie jeszcze jakiś DT z Warszawy? Na mnie nie licz, bo poza Maciejką juz ściągniętą do domu, czeka jeszcze Maleńczuk i dzis dostalam nowe zgłoszenie, ze Maleńczuk od wczoraj ma nowego kumpla. Zastrzelę się Quote
MaDi Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 inga.mm napisał(a):Na mnie nie licz, bo poza Maciejką juz ściągniętą do domu, czeka jeszcze Maleńczuk i dzis dostalam nowe zgłoszenie, ze Maleńczuk od wczoraj ma nowego kumpla. Zastrzelę się Nawet nie śmiałam proponować;) Ten dom tymczasowy jednak nie dojdzie do skutku, wypatrzyli najmniejszą sunie a ja nie dam rady pokryć kosztów ew. leczenia jej w Warszawie. Kto pomoże w ogłoszeniach? Mam fajne zdjęcia:cool3: Doszła paczka z kocykami zabawkami i witaminami( znam je i polecam w większych opakowaniach:evil_lol:) Dziękuje w imieniu maluchów:loveu: Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Odwiedzam Piracika i zdróweczka chłopakowi życzę. Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MaDi napisał(a):Nawet nie śmiałam proponować;) Ten dom tymczasowy jednak nie dojdzie do skutku, wypatrzyli najmniejszą sunie a ja nie dam rady pokryć kosztów ew. leczenia jej w Warszawie. Kto pomoże w ogłoszeniach? Mam fajne zdjęcia:cool3: Doszła paczka z kocykami zabawkami i witaminami( znam je i polecam w większych opakowaniach:evil_lol:) Dziękuje w imieniu maluchów:loveu: Przepraszam, że nie pomogę- boję się obiecać i zawieść :(... podrzucam chociaż chłopaczka! Cieszę się,że u niego "wyśmienicie"... życzę tego i pozostałym maluszkom. Quote
wawer Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To jutro operacja oka czy coś się zmieniło? Quote
inga.mm Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MaDi napisał(a):Nawet nie śmiałam proponować;) Ten dom tymczasowy jednak nie dojdzie do skutku, wypatrzyli najmniejszą sunie a ja nie dam rady pokryć kosztów ew. leczenia jej w Warszawie. Kto pomoże w ogłoszeniach? Mam fajne zdjęcia:cool3: Tak kombinowałam, że po wyjściu Maciejki do domu stałego, coś bym podebrała Ci na dt, ale mam kaszanę w okolicach Wilgi. Quote
MaDi Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Trzymajcie jutro kciuki, operacja o 9. Quote
ewu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Super,że paczka doszła:)) Proszę tylko o przypomnienie nazwy witamin bo nie zapisałam a może trzeba będzie dokupić . Nie wiedziałam,że są większe opakowania , szkoda, takie mi dali w lecznicy :(Myślę, że cudeńka szybko domki znajdą. Rozgłaszam maluszki. Praciku bądź dzielny:)))Oczko będzie zdrowe i śliczne.Buziaki dla psiaczków:) Quote
ewu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A co dolega tej maleńkiej suni, która mogła mieć dt? Wspominacie o ew. leczeniu.Mam nadzieję,że to tylko zabezpieczanie się "na wyrost" a maleńka zdrowa:) Quote
andegawenka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Czekamy na wieści:shake: biedactwo, jakie zderzenie na poczatek życia z rzeczywistością.... Quote
Recommended Posts