Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pirat ma się świetnie demoluje mi dom, gania koty, obrywa zasłonę od prysznica wiec będzie dobrze;)
Mam problemy z komputerem, uruchamia się bardzo rzadko więc proszę o podnoszenie i rozsyłanie tego wątku.
Może ktoś zrobić ew. zamówić allegro dla maluchów?

Wczoraj postanowiłam wybrać się z chłopakami na krótki spacer...dzisiaj już się nie odważyłam. Zaatakowała nas amstafka na szczęście z marnym skutkiem dzięki moim dwóm obrońcom. Ludzie bywają debilami szczególnie kilkunastoletnie dziewczynki wychodzące z parą niewychowanych psów i nie wiedząc co robić jak zerwie się agresywny pies ze smyczy.

Zaobserwowałam zachowanie kopytnych u moich psów;) tzn. otaczanie i bronienie najsłabszego ogniwa czyli Piracika pod moimi nogami, telepałam się ze stresu ale dzisiaj wydaje mi się to nawet zabawne. Miks trójnóg i malamut z odzysku spisały się na medal, nie wiedziałam że potrafią wydawać takie dźwięki:evil_lol: Atakująca w ostatniej chwili spiep...w siną dal z podkulonym ogonem, a ja uprzedziłam jej właścicielkę,że następnym razem ją zjedzą:diabloti:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Zaobserwowałam zachowanie kopytnych u moich psów;) tzn. otaczanie i bronienie najsłabszego ogniwa czyli Piracika pod moimi nogami, telepałam się ze stresu ale dzisiaj wydaje mi się to nawet zabawne. Miks trójnóg i malamut z odzysku spisały się na medal, nie wiedziałam że potrafią wydawać takie dźwięki:evil_lol: Atakująca w ostatniej chwili spiep...w siną dal z podkulonym ogonem, a ja uprzedziłam jej właścicielkę,że następnym razem ją zjedzą:diabloti:

No, to smacznego! Zaoszczędzi się na karmie, a Piracik pozbędzie się agresywnego wroga :)

Posted

inga.mm napisał(a):
Amstaffka z dzieciakiem wychodzi????
Czy tych rodziców rozum opuścił, czy jeszcze nie zagościł w ich pustych mózgownicach???

Taa z suka i psem w dodatku jestem pewna że te psy ważą od niej dużo więcej.

Posted

Roch napisał(a):
mogę wziąć jakąś suczkę na dt jest jakaś możliwość dowiezienia jej do wawy?

Na jakich warunkach? Napisz co możesz zaoferować.

Posted

MaDi napisał(a):
Może odezwie sie jeszcze jakiś DT z Warszawy?

Na mnie nie licz, bo poza Maciejką juz ściągniętą do domu, czeka jeszcze Maleńczuk i dzis dostalam nowe zgłoszenie, ze Maleńczuk od wczoraj ma nowego kumpla.
Zastrzelę się

Posted

inga.mm napisał(a):
Na mnie nie licz, bo poza Maciejką juz ściągniętą do domu, czeka jeszcze Maleńczuk i dzis dostalam nowe zgłoszenie, ze Maleńczuk od wczoraj ma nowego kumpla.
Zastrzelę się

Nawet nie śmiałam proponować;)
Ten dom tymczasowy jednak nie dojdzie do skutku, wypatrzyli najmniejszą sunie a ja nie dam rady pokryć kosztów ew. leczenia jej w Warszawie.
Kto pomoże w ogłoszeniach? Mam fajne zdjęcia:cool3:

Doszła paczka z kocykami zabawkami i witaminami( znam je i polecam w większych opakowaniach:evil_lol:)
Dziękuje w imieniu maluchów:loveu:

Posted

MaDi napisał(a):
Ten dom tymczasowy jednak nie dojdzie do skutku, wypatrzyli najmniejszą sunie a ja nie dam rady pokryć kosztów ew. leczenia jej w Warszawie.

Doszła paczka z kocykami zabawkami i witaminami( znam je i polecam w większych opakowaniach:evil_lol:)
Dziękuje w imieniu maluchów:loveu:

Przepraszam, że nie pomogę- boję się obiecać i zawieść :(... podrzucam chociaż chłopaczka!
Cieszę się,że u niego "wyśmienicie"... życzę tego i pozostałym maluszkom.

Posted

MaDi napisał(a):

Tak kombinowałam, że po wyjściu Maciejki do domu stałego, coś bym podebrała Ci na dt, ale mam kaszanę w okolicach Wilgi.

Posted

Super,że paczka doszła:)) Proszę tylko o przypomnienie nazwy witamin bo nie zapisałam a może trzeba będzie dokupić . Nie wiedziałam,że są większe opakowania , szkoda, takie mi dali w lecznicy :(Myślę, że cudeńka szybko domki znajdą. Rozgłaszam maluszki. Praciku bądź dzielny:)))Oczko będzie zdrowe i śliczne.Buziaki dla psiaczków:)

Posted

A co dolega tej maleńkiej suni, która mogła mieć dt? Wspominacie o ew. leczeniu.Mam nadzieję,że to tylko zabezpieczanie się "na wyrost" a maleńka zdrowa:)