Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecałam sobie,że nie wejdę na żaden nowy wątek... ale tu nie mogłam nie być. Wątku nie przeczytałam, samo zdjęcie jest wstrząsające. Nie będę komentować, bo słów brak.
Malutki... jak dobrze, że już u MaDi.

Bico, dziękuję za linka.
Przyłączam się do pytań bico... czy maluchy są tam bezpieczne choć na tyle by zabezpieczyć je przed zabraniem do choćby dt? Czy na pewno oddadzą je osobom wskazanym i sprawdzonym przez "nas", a nie pierwszym, lepszym zainteresowanym?

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
a właściciele zgadzają się na leczenie, odrobaczenie, szczepienia i karmienie tych szczeniąt? chcą je wydać do adopcji? czy one tam nie są raczej bezpieczne, bo może je spotkać los podobny do historii z Piracikiem?

Karmimy je,juz zostały odrobaczone, mame wysterylizujemy. Podpisali zobowiązanie,że nie wydadzą ani jednego psiaka bez naszej wiedzy. Bezpieczne...oczywiście,że nie.

Posted

MaDi napisał(a):
Bezpieczne...oczywiście,że nie.

o matko, teraz o DT tak starasznie trudno:(

a Piracik z tym oczkiem...cierpiący na prawdę:(

Posted

Operacja jednak nie odbędzie się jutro( prawdopodobnie we wtorek), przeprowadzi ją super Profesor i moja ulubiona Pani Doktor;) Podobno Piracik ma być jak nowy, przeszczepią kawałek wargi aby zrekonstruować okolice oka.

Posted

andegawenka napisał(a):
Brzmi okropnie:shake:

wręcz odwrotnie! brzmi świetnie, bo Piracik będzie atrakcyjniejszy.
Wielu ludziom przeszkadzają okaleczenia, szczególnie tak drastyczne.

Posted

inga.mm napisał(a):
wręcz odwrotnie! brzmi świetnie, bo Piracik będzie atrakcyjniejszy.
Wielu ludziom przeszkadzają okaleczenia, szczególnie tak drastyczne.

Nie o wygląd mi chodzi tylko o nastepne cierpienie, tym razem koniecznie ale zawsze to ból...

Posted

[quote name='MaDi']Operacja jednak nie odbędzie się jutro( prawdopodobnie we wtorek), przeprowadzi ją super Profesor i moja ulubiona Pani Doktor;) Podobno Piracik ma być jak nowy, przeszczepią kawałek wargi aby zrekonstruować okolice oka.

nawet nie wiedziałam, że tak można:crazyeye::oops:
Oby wszystko poszło pomyślnie...będę zaciskać kciuki...:happy1:

MaDi, a może się skontaktować z właścicielką tego hotelu, może za opłatą by przetrzymała rodzeństwo Piracika do czasu znalezienia im ds, z kasą jakoś damy radę, w końcu za szczenięta można by ponegocjować cenę...:oops::roll:
http://www.psotel.pl/

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie o wygląd mi chodzi tylko o nastepne cierpienie, tym razem koniecznie ale zawsze to ból...

aaa, to pardon. Nie zrozumiałam idei wypowiedzi

Posted

O jejku no, tylko podrzuce do gory. Tak mi przykro.
Zobaczycie bedzie dobrze, bo nie moze byc inaczej. Zcałego serca tego zyczę.

Posted

[quote name='bico']nawet nie wiedziałam, że tak można:crazyeye::oops:
Oby wszystko poszło pomyślnie...będę zaciskać kciuki...:happy1:

MaDi, a może się skontaktować z właścicielką tego hotelu, może za opłatą by przetrzymała rodzeństwo Piracika do czasu znalezienia im ds, z kasą jakoś damy radę, w końcu za szczenięta można by ponegocjować cenę...:oops::roll:
http://www.psotel.pl/
Ja tez nie wiedziałam;)
Mam zalecenia zestopowania ze zwierzakami bo nie dajemy rady ani fizycznie ani finansowo....nie mogę więc tu zadziałać:shake:
Przykre....
Moje priorytety adopcyjne to Nana, Szarik, Ruda oraz dwie niby dobermanki Kropka i Sara.:-( One tak naprawdę też potrzebują tymczasów.