zuzlikowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Obiecałam sobie,że nie wejdę na żaden nowy wątek... ale tu nie mogłam nie być. Wątku nie przeczytałam, samo zdjęcie jest wstrząsające. Nie będę komentować, bo słów brak. Malutki... jak dobrze, że już u MaDi. Bico, dziękuję za linka. Przyłączam się do pytań bico... czy maluchy są tam bezpieczne choć na tyle by zabezpieczyć je przed zabraniem do choćby dt? Czy na pewno oddadzą je osobom wskazanym i sprawdzonym przez "nas", a nie pierwszym, lepszym zainteresowanym? Quote
inga.mm Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 może zainteresuje Was [FONT=Palatino Linotype]Bazarek na długi po zamordowanych psach i sierotki Ingi.mm[/FONT] oraz Quote
MaDi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bico napisał(a):a właściciele zgadzają się na leczenie, odrobaczenie, szczepienia i karmienie tych szczeniąt? chcą je wydać do adopcji? czy one tam nie są raczej bezpieczne, bo może je spotkać los podobny do historii z Piracikiem? Karmimy je,juz zostały odrobaczone, mame wysterylizujemy. Podpisali zobowiązanie,że nie wydadzą ani jednego psiaka bez naszej wiedzy. Bezpieczne...oczywiście,że nie. Quote
MaDi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Do zabrania na JUŻ ( dopiero na zdjęciach zobaczyłam jaka jest maleńka) Moja faworytka: Z mamusią: Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 inga.mm napisał(a):O Matusiu! Cudowne! doslownie to samo pomyslalam, sa przepiekne! Quote
bico Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 MaDi napisał(a):Bezpieczne...oczywiście,że nie. o matko, teraz o DT tak starasznie trudno:( a Piracik z tym oczkiem...cierpiący na prawdę:( Quote
Merys Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=NtRfyXuP2HM Quote
phase Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Płakać się chce . :(:( http://img37.imageshack.us/img37/888/img5677resize.jpg Quote
MaDi Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Operacja jednak nie odbędzie się jutro( prawdopodobnie we wtorek), przeprowadzi ją super Profesor i moja ulubiona Pani Doktor;) Podobno Piracik ma być jak nowy, przeszczepią kawałek wargi aby zrekonstruować okolice oka. Quote
inga.mm Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 andegawenka napisał(a):Brzmi okropnie:shake: wręcz odwrotnie! brzmi świetnie, bo Piracik będzie atrakcyjniejszy. Wielu ludziom przeszkadzają okaleczenia, szczególnie tak drastyczne. Quote
andegawenka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 inga.mm napisał(a):wręcz odwrotnie! brzmi świetnie, bo Piracik będzie atrakcyjniejszy. Wielu ludziom przeszkadzają okaleczenia, szczególnie tak drastyczne. Nie o wygląd mi chodzi tylko o nastepne cierpienie, tym razem koniecznie ale zawsze to ból... Quote
bico Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='MaDi']Operacja jednak nie odbędzie się jutro( prawdopodobnie we wtorek), przeprowadzi ją super Profesor i moja ulubiona Pani Doktor;) Podobno Piracik ma być jak nowy, przeszczepią kawałek wargi aby zrekonstruować okolice oka. nawet nie wiedziałam, że tak można:crazyeye::oops: Oby wszystko poszło pomyślnie...będę zaciskać kciuki...:happy1: MaDi, a może się skontaktować z właścicielką tego hotelu, może za opłatą by przetrzymała rodzeństwo Piracika do czasu znalezienia im ds, z kasą jakoś damy radę, w końcu za szczenięta można by ponegocjować cenę...:oops::roll: http://www.psotel.pl/ Quote
inga.mm Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 andegawenka napisał(a):Nie o wygląd mi chodzi tylko o nastepne cierpienie, tym razem koniecznie ale zawsze to ból... aaa, to pardon. Nie zrozumiałam idei wypowiedzi Quote
ania7830 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Trzymam kciuki za udaną operację Pirata, no i za szybkie dobre DS dla wszystkich maluchów Quote
owczarek'ab Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Musi być dobrze. Trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: Quote
ataK Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Zapisuję, ale nic nie pomogę teraz, sama mam chore szczylki... Quote
Diuna B. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mogę tylko podrzucić nieszczęsnego malucha,niestety moje finanse w stanie opłakanym:-( Quote
Pipi Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 O jejku no, tylko podrzuce do gory. Tak mi przykro. Zobaczycie bedzie dobrze, bo nie moze byc inaczej. Zcałego serca tego zyczę. Quote
MaDi Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='bico']nawet nie wiedziałam, że tak można:crazyeye::oops: Oby wszystko poszło pomyślnie...będę zaciskać kciuki...:happy1: MaDi, a może się skontaktować z właścicielką tego hotelu, może za opłatą by przetrzymała rodzeństwo Piracika do czasu znalezienia im ds, z kasą jakoś damy radę, w końcu za szczenięta można by ponegocjować cenę...:oops::roll: http://www.psotel.pl/ Ja tez nie wiedziałam;) Mam zalecenia zestopowania ze zwierzakami bo nie dajemy rady ani fizycznie ani finansowo....nie mogę więc tu zadziałać:shake: Przykre.... Moje priorytety adopcyjne to Nana, Szarik, Ruda oraz dwie niby dobermanki Kropka i Sara.:-( One tak naprawdę też potrzebują tymczasów. Quote
Recommended Posts