Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elwis- ma pewnie parę latek , jest szczerbaty , waży 4,300 kg .

Piękne poniedziałkowe popołudnie , supermarket , mnóstwo ludzi na zakupach , każdy zadowolony , szczęśliwy i chyba wszyscy ślepi , nikt nie zauważył dramatu Elwisa którego ogromny wyżeł chciał zagryźć na środku parkingu . Oczywiście któż inny jak nie ja , Asia i Bartek miał akurat w tym momencie podjechać ??
Udało się , złapałam Elwisa razem z KatiKorej i Bartkiem , wpakowaliśmy do auta ale co dalej ? Ani Asia ani Bartek nie mogą nic do domu zabrać (rodzice ) ja w czwartek wyjeżdżam na parę dni , TZ zostaje sam z psami i kategorycznie odmawia zaopiekowania się kolejnym .Zabrała malucha bo nie mogłam go zostawić , niestety najpóźniej w czwartek rano muszę go oddać .

Co dalej ????

Zęby :

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Chociaż podrzucę malucha. Dałaś go do tematu mikropsy?

Dopiero ogarniam :) Na razie małe zostało wykąpane i nie mogę wyjść na pół minuty bo mój Tymon (17 kg) nie za bardzo polubił kolegę nowego , jak ja jestem to jest ok , ale jak tylko mnie nie widzi to szczerzy się na niego .

Posted

Ania ja go wyślę do TIT-u dzisiaj z prośbą o ogloszenie czy się komuś nie zagubił.
Nie wiem czy wydrukują, bo z nimi różnie bywa.
Może się zgubił komuś? Jak sunia miała cieczkę?
Przy Kauflandzie go znalazłyscie?

Posted

Chłopak wychowany w domu , całą noc w łóżeczko przespał ,a równiutko 6:30 zrobił pobudkę na siku , sam mnie do drzwi zaprowadził , nalał kluskowi na głowę , pobiegał i z powrotem do domku chciał , trochę boi się mojego Tz , ale daje się pogłaskać i wziąć na ręce . Chyba mi serce pęknie jak będę musiała go w czwartek rano odwieść do schronu :(

Posted

KatiKorej napisał(a):
Biedny Klusio on to ma farta znów ;]
Byle by nie było jak z moją Muchcią:"Zaopiekujcie się nią dobrze, ja już jej nie chcę."

Może tak być.
Jaki kolor ma obróżka?

Posted

DT nie potrzebne , Elwisek , a właściwie Misio wrócił do domku , ludzie go szukali całą noc i dzień , Kobita się popłakała jak go zobaczył , syn starszy (pewnie koło 20 ) też prawie płakał :)

Pani stwierdziła ,że już nigdy go ze smyczy nigdzie nie puści . Maluch okazało się ma 12 lat .

Posted

Oby , ale ja i tak podjadę za jakiś czas i sprawdzę co u niego , no i najważniejsze , pani obiecała naprawić Elwiskowi ząbki , bo mój wet oglądał dziś i stwierdził ,że są tragiczne . Trochę podkoloryzowałam i opowiedziałam jak to od takich zębów pies może raka dostać itp.