Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldenkowata...

:shake:
Jesli znajdzie sie tymczas Szczecinie lub okolicach to deklaruje pomoc w szukaniu domu docelowego, łącznie z drukowaniem i rozklejaniem plakatów.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochani - mam koleżankę która szuka szczeniaka - najchętniej małych ras lub kundelków - do adopcji - koleżanka mieszka w szczecinienie mam takiego rozeznania jak Wy - może mi pomożecie coś znaleźć??

Posted

Słuchajcie, a co z sznaucerkiem sunią, która trafiła do schroniska kilka dni temu ??

siedzi w klatce i "płacze". Dziś AniaG ma podjechac do schroniska i sprawdzić czy mała ma tatuaż. Jest młodziutka, bardzo fajna.

Kochani - mam koleżankę która szuka szczeniaka - najchętniej małych ras lub kundelków - do adopcji - koleżanka mieszka w szczecinienie mam takiego rozeznania jak Wy - może mi pomożecie coś znaleźć??

Oczywiście!
Bylam wczoraj w schronisku i jest duzo szczeniaków (całe mioty) do adopcji, najwięcej własnie z tych co nie urosna duże.
Najlpiej gdyby podeszła do schroniska i zobaczyła wszystkie na żywo, napewno jakiś się spodoba.
Może się tez umówić z wolontariuszem.

Posted

Kombinujcie co z goldenką bo mi strasznie w serce zapadła :shake: .
Może w ramach solidarności miedzyretrieverowej ktos z labkowego forum by pomogł i dał tymczas?
Wiem ze jest na labkowym Klaudia która swego czasu angażowała sie w adopcje szczecińskie, może ona? Tylko nie mam jej numeru tel, zapomnialam tez jej nicka z tego forum...Eh...

Posted

Roland też był przywiązany do bramy z kartką i musiał odsiedzieć całe 14 dni.

UWAGA!
Prawdopodobnie w przyszły piątek o godz. 18 (data jeszcze może ulec zmianie, bo chcę dostosować ją do możliwości ludzi) zaplanowane zostało spotkanie współpracowników i sympatyków Pro Equo. Serdecznie zapraszam szczecińskie wolontariuszki! Miejsca jeszcze nie ustaliliśmy, pewnie jakaś knajpa, tak żeby każdemu było wygodnie dojechać.

Posted

monita napisał(a):
To poczekamy - tylko miejcie ją na oku :p Podesłałam jej zdjęcie osobie, która szuka sznaucia :p

Oczywiście, ale jeśli chodzi o nią to mysle że nie bedzie problemu ze znalezieniem nowego domu.

A co do goldenki, to prosze liczyć sie z tym że może sie nie udać znaleźć dla suni domu w dwa tygodnie. A co jesli zacznie sprawiać jakies problemy? Co na to mąż tej pani? Czy nie skroci mozliwości pobytu np do jednego tygodnia?
Pytam zebyśmy nie staneli przed problemem pt: nie ma co zrobić z suczką.

Posted

no ja sie dzisiaj przy okazji bycia w schronisku dowiedzialam ze niczym sie nie interesujemy bo na zadne zebrania nie przychodzimy, nie ma nas na imprezach i zebym sie zastanowila czy po nowym roku chce nowa umowe ze schroniskiem na wolontariat :) a! no i mam oddac czerwona bluze :)

Posted

justine. napisał(a):
no ja sie dzisiaj przy okazji bycia w schronisku dowiedzialam ze niczym sie nie interesujemy bo na zadne zebrania nie przychodzimy, nie ma nas na imprezach i zebym sie zastanowila czy po nowym roku chce nowa umowe ze schroniskiem na wolontariat :) a! no i mam oddac czerwona bluze :)

:evil_lol:

Uwielbiam ich po prostu.
Nie komentuje nawet, szkoda klawiatury.

Posted

lukann napisał(a):
Inez czy ta sunia amstaff którą jutro przekazujecie do mojej kol ma jakiś topik na dogomanii lub innym forum??

Nie ma.

Aha, i dzis niestety nie mogłam wpaść do schroniska więc nie wiem co z nia.