Inez Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Goldenkowata... :shake: Jesli znajdzie sie tymczas Szczecinie lub okolicach to deklaruje pomoc w szukaniu domu docelowego, łącznie z drukowaniem i rozklejaniem plakatów. Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Słuchajcie, a co z sznaucerkiem sunią, która trafiła do schroniska kilka dni temu ?? Quote
lukann Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kochani - mam koleżankę która szuka szczeniaka - najchętniej małych ras lub kundelków - do adopcji - koleżanka mieszka w szczecinienie mam takiego rozeznania jak Wy - może mi pomożecie coś znaleźć?? Quote
Inez Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Słuchajcie, a co z sznaucerkiem sunią, która trafiła do schroniska kilka dni temu ?? siedzi w klatce i "płacze". Dziś AniaG ma podjechac do schroniska i sprawdzić czy mała ma tatuaż. Jest młodziutka, bardzo fajna. Kochani - mam koleżankę która szuka szczeniaka - najchętniej małych ras lub kundelków - do adopcji - koleżanka mieszka w szczecinienie mam takiego rozeznania jak Wy - może mi pomożecie coś znaleźć?? Oczywiście! Bylam wczoraj w schronisku i jest duzo szczeniaków (całe mioty) do adopcji, najwięcej własnie z tych co nie urosna duże. Najlpiej gdyby podeszła do schroniska i zobaczyła wszystkie na żywo, napewno jakiś się spodoba. Może się tez umówić z wolontariuszem. Quote
Inez Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kombinujcie co z goldenką bo mi strasznie w serce zapadła :shake: . Może w ramach solidarności miedzyretrieverowej ktos z labkowego forum by pomogł i dał tymczas? Wiem ze jest na labkowym Klaudia która swego czasu angażowała sie w adopcje szczecińskie, może ona? Tylko nie mam jej numeru tel, zapomnialam tez jej nicka z tego forum...Eh... Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Inez czy da sie ją, warunkowo wyciagnąć ?? Quote
Inez Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cieżko....jednak powinna odbyc kwaranntanę, ale nie wykluczam. Może dałoby się jakoś dogadać. Quote
Greven Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Roland też był przywiązany do bramy z kartką i musiał odsiedzieć całe 14 dni. UWAGA! Prawdopodobnie w przyszły piątek o godz. 18 (data jeszcze może ulec zmianie, bo chcę dostosować ją do możliwości ludzi) zaplanowane zostało spotkanie współpracowników i sympatyków Pro Equo. Serdecznie zapraszam szczecińskie wolontariuszki! Miejsca jeszcze nie ustaliliśmy, pewnie jakaś knajpa, tak żeby każdemu było wygodnie dojechać. Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To poczekamy - tylko miejcie ją na oku :p Podesłałam jej zdjęcie osobie, która szuka sznaucia :p Quote
Inez Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 monita napisał(a):To poczekamy - tylko miejcie ją na oku :p Podesłałam jej zdjęcie osobie, która szuka sznaucia :p Oczywiście, ale jeśli chodzi o nią to mysle że nie bedzie problemu ze znalezieniem nowego domu. A co do goldenki, to prosze liczyć sie z tym że może sie nie udać znaleźć dla suni domu w dwa tygodnie. A co jesli zacznie sprawiać jakies problemy? Co na to mąż tej pani? Czy nie skroci mozliwości pobytu np do jednego tygodnia? Pytam zebyśmy nie staneli przed problemem pt: nie ma co zrobić z suczką. Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzięki - te, do którego wysłałam zdjęcia, jest z dzieciakami :p Quote
Inez Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101038 <- zalozyłam wątek dla goldenkopodobnej Quote
justine. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no ja sie dzisiaj przy okazji bycia w schronisku dowiedzialam ze niczym sie nie interesujemy bo na zadne zebrania nie przychodzimy, nie ma nas na imprezach i zebym sie zastanowila czy po nowym roku chce nowa umowe ze schroniskiem na wolontariat :) a! no i mam oddac czerwona bluze :) Quote
Inez Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 justine. napisał(a):no ja sie dzisiaj przy okazji bycia w schronisku dowiedzialam ze niczym sie nie interesujemy bo na zadne zebrania nie przychodzimy, nie ma nas na imprezach i zebym sie zastanowila czy po nowym roku chce nowa umowe ze schroniskiem na wolontariat :) a! no i mam oddac czerwona bluze :) :evil_lol: Uwielbiam ich po prostu. Nie komentuje nawet, szkoda klawiatury. Quote
lukann Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Inez czy ta sunia amstaff którą jutro przekazujecie do mojej kol ma jakiś topik na dogomanii lub innym forum?? Quote
Inez Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 lukann napisał(a):Inez czy ta sunia amstaff którą jutro przekazujecie do mojej kol ma jakiś topik na dogomanii lub innym forum?? Nie ma. Aha, i dzis niestety nie mogłam wpaść do schroniska więc nie wiem co z nia. Quote
Inez Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Będe tam wczęsniej, wyśle SMSa, albo zadzwonie. Quote
justine. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tak dalej placze, ma kwarantanne, ale juz sie na nia ktos zapisal, musi tylko odsiedziec swoje Quote
Greven Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Trzymajmy się mniej więcej tematu wątku, bo niedługo nikomu nie będzie się chciało przebijać przez czat ;) Quote
Recommended Posts