Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Inez napisał(a):
O jakiego kokosika chodzi? Kto mnie oświeci?:eviltong:

A pokazywałam Wam Go jak się spotkałyśmy w schronie,tam niedaleko koło Tancerzyka-pokazywałam Wam box,gdzie mówiłam,że są to pieski,które są najdużej w tym rzędzie,bo prawie rok,że jakby co to żeby je ludziom proponować.I potem,co Justyka mówiła,że jednorazowo 27 psów poszło,to min.wszyscy jego koledzy z klatki,został tylko On....I ja go wzięłam.

Posted

wzielas go???? ale jestes cudowna :loveu: musisz tam czesto bywac skoro tak wszystko pamietasz. tak umowilysmy sie o 16 w parku kasprowicza umowilam sie z ania pod orlami, do zobaczenia!!

Posted

Justine,wcale nie jestem taka cudowna,ale pamięć mam mówiąc nieskromnie-faktycznie bardzo dobrą i nie tylko do piesków.
Koksikowi szukam teraz pilnie domku-ale jest trudno,dużo trudniej jak z Tancerzykiem,któremu szybko znalazłam domek i spodziewałam się tego:-(:-(
Powód??Po prostu On jest dość dużym pieskiem-a w dzisiejszych czasach przy modzie na małe pieski-do bloku to nikt takich piesków nie chce:-(:-(
a i do domów z ogrodem-do budy-to najchętniej by rasowe brali,bo przed sąsiadami się można pochwalić.Poobklejałam pół Szczecina i nikt nie zadzwonił :(:(Byłabym wdzięczna gdyby ktoś pomógł mi Go gdzieś ogłosić.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992

Ja zaraz jadę do Niemiec,i smutno mi trochę-że już dziś się spotykacie,a mnie nie będzie,pisałam,że wyjeżdżam bo miałam nieśmiałą nadzieję,że uda się Wam przełożyć spotkanie na następny weekend....No ale trudno....pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

chyba się pochlastam, tyle się naszukałam nawklejałam a ten cholerny serwer mnie wylogował cholerna kafejka internetowa!!! następnym razem.

• 3 weeks later...
Posted

Przeczytałam na stronie Schroniska, że planują zebranie wolontariuszy .
"Zebranie wolontariuszy - 24 lipiec 2007, godzina 11.00"
Mnie nie będzie bo pracuje do 17, idziecie Dziewczyny? Wiem, że jeszcze jest sporo czasu...:)

• 1 month later...