FredziaFredzia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Budy to te które stały w LEROY MERLIN? Super. Quote
kamilqax95x Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 FredziaFredzia napisał(a):Budy to te które stały w LEROY MERLIN? Super. tak to te budy :) nawet jest buda z Dodą nie muszę opisywać jaki ma kolor ;P Quote
fergilka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie rozumiem o co chodzi, ale jest chyba coś nie tak. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu w szczecińskim schronie jest tak mało wolontariuszy ?? Quote
FredziaFredzia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hehe nie musisz. ;) Ale podobały mi się i zastanawiałam się gdzie będą. Quote
kamilqax95x Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ponieważ jak się dowiadują że muszą robić te badania to im się odechciewa bo trochę jest tego "latania"... ale oni nie mogą tego zmienić bo tak musi być i tyle ... a wszyscy myślą że to wymysł schroniska Quote
kamilqax95x Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Youtube i Youtube2 tu można zobaczyć filmik Quote
kamilqax95x Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 i co podobały ci się budy i nowe boksy ?? :D Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kamilqax95x napisał(a):i co podobały ci się budy i nowe boksy ?? :D Fajne tylko szkoda, że stoją z boku i nie są używane jeszcze przez psy.................... Quote
Freya73 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Fajne tylko szkoda, że stoją z boku i nie są używane jeszcze przez psy.. Nie rozumiem, chyba nie beda tam staly od parady? Wygladaja bardzo efektownie, choc ja bym raczej wolala, by psiakow nie przybywalo, a co sie z tym wiaze, nie byloby potrzeby zakupu nowych bud. Rozmarzylam sie troche, wiem ... Quote
kamilqax95x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 magdola napisał(a):Fajne tylko szkoda, że stoją z boku i nie są używane jeszcze przez psy.................... Nie są używana bo nie ma miejsca gdzie je wstawić a zamienić się nie opłaca bo są lepsze Quote
kamilqax95x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ale w tych nowych boksach są już budy nowe :D Quote
LAZY Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak po prawdzie to cale schronisko powinno powstać od podstaw...Takie jak w Szczecinku mi sie marzy...Ehhh Czy ktos wie na ile te nowoczesne (chociaż mogły byc pewno lepiej przemyślane) boksy są używane? Quote
kamilqax95x Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nowe schronisko miało być ale prezydent Krzystek się nie zgodził :( bo brak pieniędzy więc dlatego pisałam o tej zbiórce --> Pomoc dla zwierząt ?? Quote
LAZY Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Niedługo wybory. Trzeba wybrac lepszego prezydenta! Quote
kamilqax95x Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 LAZY napisał(a):Niedługo wybory. Trzeba wybrac lepszego prezydenta! a kiedy wybory :D a czy jakiś inny się zgodzi na to ?? a po za tym toz coś tam napisał by nie budować nowego schroniska : Nowe schronisko dla szczecińskich bezdomnych zwierząt? Quote
mariamc Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Lazy, o schronisko w Szczecinku walczyłam 9 długich lat. Opracowałam koncepcję schroniska. Nadzorowałam budowę. Byłam namolna .....Zostałam nazwana :nawiedzoną babą! Ale jest , udało się. A teraz pilnuję aby nigdy nie stało się umieralnią. Quote
LAZY Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Możliwe Danusiu, ze u nas w Szczecinie brakuje właśnie takiej "namolnej baby"...:( Quote
kamilqax95x Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mariamc napisał(a):Lazy, o schronisko w Szczecinku walczyłam 9 długich lat. Opracowałam koncepcję schroniska. Nadzorowałam budowę. Byłam namolna .....Zostałam nazwana :nawiedzoną babą! Ale jest , udało się. A teraz pilnuję aby nigdy nie stało się umieralnią. dzięki "nawiedzonej babie" psy mają dobrze... gdyby byli tacy ludzie w szczecinie to psy w schronisku by miały raj Quote
magdola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mariamc napisał(a):Lazy, o schronisko w Szczecinku walczyłam 9 długich lat. Opracowałam koncepcję schroniska. Nadzorowałam budowę. Byłam namolna .....Zostałam nazwana :nawiedzoną babą! Ale jest , udało się. A teraz pilnuję aby nigdy nie stało się umieralnią. ...hmmm nie planujesz pzerowadzki???do Sz-na? :D Quote
kamilqax95x Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no właśnie ;P W Szczecinie jest ładnie :P Quote
Enigma79 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Witajcie, czy ktoś wie, czy schronisko dla zwierząt byłoby zainteresowane niodpłatną pomocą w weekendy (sprzątanie, spacery, może przygotowywanie posiłków dla zwierząt itp) Bardzo chciałabym pomóc, mam tylko nadzieję, że dam radę psychicznie bo zawsze wychodziłam stamtąd płacząc. Czy ktoś z Was pomagał lub nadal pomaga w ten sposób ? Można by zorganizować grupę... (osób ze Szczecina) akkines@interia.pl Quote
fergilka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wolontariusze mile widziani. Ja chodzę w weekendy:-) najpierw jednak trzeba zrobić wyniki (morfologia), zaliczyć wizytę u lekarza, potem przejść szkolenie bhp i zaszczepić się przeciw żółtaczce. Wszystkie skierowania daje schronisko. Trochę to zniechęcające, ale jak ktoś chce to przeżyje. U mnie te wszystkie formalności trwały prawie dwa tyg. zanim zaczęłam wolontariat. Pracuję pon - pt. Quote
Enigma79 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeju jak sie ciesze, ze odpisalas !!! Napisalam do Ciebie takze prywatna wiadomosc.Morfologia to nie problem, zrobie w 2 dni.Szczepienia przeciwko zoltaczce mam :) :) :) Zatem udam sie do "dzialu przyjec wolontariuszy" a pozniej bede w weekendy przyjezdzala bo w tygodniu pracuje od 8 do 16. Moze uda nam sie kiedys wybrac na wspolny spacer z bulwami.Dziekuje za szybka odpowiedz.Zbieram wsrod znajomych koce itp i zawioze to na Wojska Pol. Quote
Recommended Posts