Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ponieważ jak się dowiadują że muszą robić te badania to im się odechciewa bo trochę jest tego "latania"... ale oni nie mogą tego zmienić bo tak musi być i tyle ... a wszyscy myślą że to wymysł schroniska

Posted

Fajne tylko szkoda, że stoją z boku i nie są używane jeszcze przez psy..

Nie rozumiem, chyba nie beda tam staly od parady?

Wygladaja bardzo efektownie, choc ja bym raczej wolala, by psiakow nie przybywalo, a co sie z tym wiaze, nie byloby potrzeby zakupu nowych bud. Rozmarzylam sie troche, wiem ...

Posted

magdola napisał(a):
Fajne tylko szkoda, że stoją z boku i nie są używane jeszcze przez psy....................

Nie są używana bo nie ma miejsca gdzie je wstawić a zamienić się nie opłaca bo są lepsze

• 1 month later...
Posted

Tak po prawdzie to cale schronisko powinno powstać od podstaw...Takie jak w Szczecinku mi sie marzy...Ehhh

Czy ktos wie na ile te nowoczesne (chociaż mogły byc pewno lepiej przemyślane) boksy są używane?

Posted

Lazy, o schronisko w Szczecinku walczyłam 9 długich lat.
Opracowałam koncepcję schroniska.
Nadzorowałam budowę.
Byłam namolna .....Zostałam nazwana :nawiedzoną babą!
Ale jest , udało się. A teraz pilnuję aby nigdy nie stało się umieralnią.

Posted

mariamc napisał(a):
Nadzorowałam budowę.

dzięki "nawiedzonej babie" psy mają dobrze... gdyby byli tacy ludzie w szczecinie to psy w schronisku by miały raj

Posted

mariamc napisał(a):
Nadzorowałam budowę.

...hmmm nie planujesz pzerowadzki???do Sz-na? :D

Posted

Witajcie,
czy ktoś wie, czy schronisko dla zwierząt byłoby zainteresowane niodpłatną pomocą w weekendy (sprzątanie, spacery, może przygotowywanie posiłków dla zwierząt itp) Bardzo chciałabym pomóc,
mam tylko nadzieję, że dam radę psychicznie bo zawsze wychodziłam stamtąd płacząc. Czy ktoś
z Was pomagał lub nadal pomaga w ten sposób ?
Można by zorganizować grupę... (osób ze Szczecina)

akkines@interia.pl

Posted

Wolontariusze mile widziani. Ja chodzę w weekendy:-) najpierw jednak trzeba zrobić wyniki (morfologia), zaliczyć wizytę u lekarza, potem przejść szkolenie bhp i zaszczepić się przeciw żółtaczce. Wszystkie skierowania daje schronisko. Trochę to zniechęcające, ale jak ktoś chce to przeżyje. U mnie te wszystkie formalności trwały prawie dwa tyg. zanim zaczęłam wolontariat. Pracuję pon - pt.

Posted

Jeju jak sie ciesze, ze odpisalas !!! Napisalam do Ciebie takze prywatna wiadomosc.Morfologia to nie problem, zrobie w 2 dni.Szczepienia przeciwko zoltaczce mam :) :) :) Zatem udam sie do "dzialu przyjec wolontariuszy" a pozniej bede w weekendy przyjezdzala bo w tygodniu pracuje od 8 do 16. Moze uda nam sie kiedys wybrac na wspolny spacer z bulwami.Dziekuje za szybka odpowiedz.Zbieram wsrod znajomych koce itp i zawioze to na Wojska Pol.