Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jolam']Czy dotarł Gammolen? Kupiłam na allegro i wysyłka miała byc z gabinetu weterynaryjnego z Łodzi.
Pytam bo chce wystawić komentarz na allegro.

Tutaj jest wątek rozliczeniowy http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=1170
i na 1 stronie też

i jest coś takiego:

5.09.11
Gammolen – USŁUGI WETERYNARYJNE Radosław M . – Łódź

jeżeli to Twoja przesyłka to jest.

Posted

jeśli chodzi o gammolen, to jest to bardzo fajny preparat ale dużo taniej wychodzi kupić butelkę oleju lnianego i oleju ogórecznikowego. Są w sklepach zielarskich itp. A gammolen właśnie składa się z tych olejów. Niestety ten preparat może i wygodniejszy w podaniu ale tani nie jest. To tak na przyszłość tylko ;)
A psinka wygląda już lepiej. Oby tak dalej

Posted

Moja koleżanka przywiozła ze wsi psa ze strasznymi zmiana skórnymi żaden lekarz nie rokował wyleczenia ,trafiła na dr.Klimasa ,który leczy ozonem i po trzech terapiach pies był całkowicie zdrowy

Posted

[FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 23[/FONT]

[FONT=verdana]Wizyta kontrolna w lecznicy. Badanie ogólne, czyszczenie uszu, kontrola stanu oczu i obcinanie pazurów. Temperatura w normie, osłuchowo delikatne szmery w sercu skóra w daleko lepszym stanie, aczkolwiek jeszcze miejscami pokryta strupami, łapy mniej opuchnięte, po zakończeniu podawania antybiotyku i polepszeniu stanu ogólnego konieczna będzie konsultacja okulistyczna (u dr Jacka Garncarza – oczywiście).

Zalecono kolejną kąpiel w peroxyvetcie i mechaniczne (gąbką) usuwanie strupów podczas kąpieli.

Reasumując - stan Tessy jest zadowalający jak na „stan wyjściowy”.
We czwartek kolejna dawka inwermektyny.

Już po kąpieli – teraz Tessa je kolację i mówi wszystkim:
Spokojnej nocy MOI PRZYJACIELE!
[/FONT]

[FONT=verdana][/FONT]

Posted

zuanna napisał(a):
A ja dziękuję serdecznie Tessuni za prezencik :)

No i znowu ryczę - ja to chyba nadwrażliwa jestem :(
Wiersze są przecudne - strasznie smutne tylko

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 23[/FONT]

[FONT=verdana]Wizyta kontrolna w lecznicy. Badanie ogólne, czyszczenie uszu, kontrola stanu oczu i obcinanie pazurów. Temperatura w normie, osłuchowo delikatne szmery w sercu skóra w daleko lepszym stanie, aczkolwiek jeszcze miejscami pokryta strupami, łapy mniej opuchnięte, po zakończeniu podawania antybiotyku i polepszeniu stanu ogólnego konieczna będzie konsultacja okulistyczna (u dr Jacka Garncarza – oczywiście).

Zalecono kolejną kąpiel w peroxyvetcie i mechaniczne (gąbką) usuwanie strupów podczas kąpieli.

Reasumując - stan Tessy jest zadowalający jak na „stan wyjściowy”.
We czwartek kolejna dawka inwermektyny.

Już po kąpieli – teraz Tessa je kolację i mówi wszystkim:
Spokojnej nocy MOI PRZYJACIELE!
[/FONT]

[FONT=verdana][/FONT]

łapinki takie biedne

Posted

:loveu::loveu::bye::bye:Tesunia jak się cieszę że zdrowiejesz już niedługo będziesz fajna laska jeszcze tylko trochę cierpliwosci masz wkoło siebie bardzo dobrych ludzi którzy ci pomagaja i cie nie opuszczą dobranoc pycholku