tatankas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czy przydadzą się mydła do rąk i płyny antybakteryjne używane w szpitalach??? Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='tatankas']Czy przydadzą się mydła do rąk i płyny antybakteryjne używane w szpitalach??? Jak najbradziej tak i to BARDZO - poprosimy i dziękujemy! Quote
tatankas Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Isadora7'] Jak najbradziej tak i to BARDZO - poprosimy i dziękujemy! Uzbieram troszkę więcej i wyślę jedną paczką ;) Quote
AgusiaP Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Buziaki Tessuni przesyłam :loveu:Tak trzymaj piękności:lol: Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tessunia Was pozdrawia serdecznie. Quote
jolam Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czy dotarł Gammolen? Kupiłam na allegro i wysyłka miała byc z gabinetu weterynaryjnego z Łodzi. Pytam bo chce wystawić komentarz na allegro. Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='jolam']Czy dotarł Gammolen? Kupiłam na allegro i wysyłka miała byc z gabinetu weterynaryjnego z Łodzi. Pytam bo chce wystawić komentarz na allegro. Tutaj jest wątek rozliczeniowy http://emir.eev.pl/viewtopic.php?t=1170 i na 1 stronie też i jest coś takiego: 5.09.11 Gammolen – USŁUGI WETERYNARYJNE Radosław M . – Łódź jeżeli to Twoja przesyłka to jest. Quote
jolam Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak to moja przesyłka. Dziękuję za informację. Cieszę się, że dotała. Quote
ANETTTA Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dziękujemy za pomoc ....Tessa dziękuje Quote
Incia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Każdy kolejny dzień to o jeden dzień bliżej do zdrowia. Przytulam Cię, Tessuniu:loveu: Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dzisiaj wizyta-konsultacja lekarska Quote
danavas Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Isadora7 napisał(a):dzisiaj wizyta-konsultacja lekarska trzymam kciuki za dobry wynik wizyty!!!! Quote
Vlk Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jeśli chodzi o gammolen, to jest to bardzo fajny preparat ale dużo taniej wychodzi kupić butelkę oleju lnianego i oleju ogórecznikowego. Są w sklepach zielarskich itp. A gammolen właśnie składa się z tych olejów. Niestety ten preparat może i wygodniejszy w podaniu ale tani nie jest. To tak na przyszłość tylko ;) A psinka wygląda już lepiej. Oby tak dalej Quote
Bogusik Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Też zaglądam do Tessuni i mocno trzymam kciuki za dobre wyniki! Quote
zuanna Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A ja dziękuję serdecznie Tessuni za prezencik :) Quote
Ritafi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Moja koleżanka przywiozła ze wsi psa ze strasznymi zmiana skórnymi żaden lekarz nie rokował wyleczenia ,trafiła na dr.Klimasa ,który leczy ozonem i po trzech terapiach pies był całkowicie zdrowy Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 23[/FONT] [FONT=verdana]Wizyta kontrolna w lecznicy. Badanie ogólne, czyszczenie uszu, kontrola stanu oczu i obcinanie pazurów. Temperatura w normie, osłuchowo delikatne szmery w sercu skóra w daleko lepszym stanie, aczkolwiek jeszcze miejscami pokryta strupami, łapy mniej opuchnięte, po zakończeniu podawania antybiotyku i polepszeniu stanu ogólnego konieczna będzie konsultacja okulistyczna (u dr Jacka Garncarza – oczywiście). Zalecono kolejną kąpiel w peroxyvetcie i mechaniczne (gąbką) usuwanie strupów podczas kąpieli. Reasumując - stan Tessy jest zadowalający jak na „stan wyjściowy”. We czwartek kolejna dawka inwermektyny. Już po kąpieli – teraz Tessa je kolację i mówi wszystkim: Spokojnej nocy MOI PRZYJACIELE![/FONT] [FONT=verdana][/FONT] Quote
rita60 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Trzymaj się maleńka.....wszyscy trzymamy kciuki abyś była zdrowa i żeby na twoim pycholku zagościł uśmiech. Quote
zuanna Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zuanna napisał(a):A ja dziękuję serdecznie Tessuni za prezencik :) No i znowu ryczę - ja to chyba nadwrażliwa jestem :( Wiersze są przecudne - strasznie smutne tylko Quote
ANETTTA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Isadora7'][FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 23[/FONT] [FONT=verdana]Wizyta kontrolna w lecznicy. Badanie ogólne, czyszczenie uszu, kontrola stanu oczu i obcinanie pazurów. Temperatura w normie, osłuchowo delikatne szmery w sercu skóra w daleko lepszym stanie, aczkolwiek jeszcze miejscami pokryta strupami, łapy mniej opuchnięte, po zakończeniu podawania antybiotyku i polepszeniu stanu ogólnego konieczna będzie konsultacja okulistyczna (u dr Jacka Garncarza – oczywiście). Zalecono kolejną kąpiel w peroxyvetcie i mechaniczne (gąbką) usuwanie strupów podczas kąpieli. Reasumując - stan Tessy jest zadowalający jak na „stan wyjściowy”. We czwartek kolejna dawka inwermektyny. Już po kąpieli – teraz Tessa je kolację i mówi wszystkim: Spokojnej nocy MOI PRZYJACIELE![/FONT] [FONT=verdana][/FONT] łapinki takie biedne Quote
abra43 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 :loveu::loveu::bye::bye:Tesunia jak się cieszę że zdrowiejesz już niedługo będziesz fajna laska jeszcze tylko trochę cierpliwosci masz wkoło siebie bardzo dobrych ludzi którzy ci pomagaja i cie nie opuszczą dobranoc pycholku Quote
Incia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Tesso słodka, wysłałam Ci coś tam na konto, chociaż tak Ci pomogę. Pomyślę też o jakiejś paczuszce dla Ciebie w tym tygodniu. Trzymaj się laleczko! Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Alicja napisał(a):Kropelki wysłane poleconym Bardzo dziękuję, jak tylko dojdzie to sie wrzuci potwierdzenie, będzie zreszta na watku rozliczeniowym Quote
Recommended Posts