Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Livka napisał(a):
no właśnie w tytule ogłoszeń piszemy "łagodny" Kleks, a tu potrzebny stróż, który
ma pilnować - to chyba nie dla naszego psiaka :shake:

a z ogłoszeń nie ma odzewu ?

Dzisiaj byl telefon od Pani z Facebooka, odpowiedz w niedziele...........Musza pomyslec jak cala rodzina w sobote sie zjedzie.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

santino napisał(a):
A może macie jakąś kamerkę? Nawet taką w telefonie...? Może warto nakręcić krótki filmik, gdzie pokaże się jako łagodny psiak, wrzucić to na youtube'a i wklejać link w ogłoszenia...? Przyznam że mam taki plan co do rudiego, który zamierzam zrealizować w niedzielę :)

santino Kleks ma kilka filmow:)Na watku wstawilam dwa.

Posted

dajcie znać koniecznie jak wypadła wizyta. moja koleżanka z pracy też jest zainteresowana. gdyby tamci państwo zrezygnowali, chciałaby podjechać w niedzielę i poznać Kleksa.

Posted

ronja napisał(a):
dajcie znać koniecznie jak wypadła wizyta. moja koleżanka z pracy też jest zainteresowana. gdyby tamci państwo zrezygnowali, chciałaby podjechać w niedzielę i poznać Kleksa.

Panstwo maja podjechac w niedziele okolo poludnia. Prosze dzwonic do mnie albo do Bogusi, odpowiem na wszystkie pytania.Serdecznie dziekujemy, adres z dojazdem moge wyslac na maila.Goscie mile widziani:)

Posted

Livka napisał(a):
nareszcie ruch u Kleksa :multi: hurrra !

oby mu się poszczęściło - żeby był bezpieczny !

i bardzo bardzo pokochany - te oczy aż sie proszą o wielkie serce pełne milości. Kleksiu życzę sobie dla Ciebie takiej pani/pana na jaką trafil Twój równie czarny i piekny kolega Ivan i Ali i takiej miłości jaką ja darzę swojego brosa. Zagladam tu do Ciebie bezustannie.

Posted

Ellig napisał(a):
Panstwo maja podjechac w niedziele okolo poludnia. Prosze dzwonic do mnie albo do Bogusi, odpowiem na wszystkie pytania.Serdecznie dziekujemy, adres z dojazdem moge wyslac na maila.Goscie mile widziani:)

Przekazałam Beacie telefon do p. Bogusi - niech już sama się umawia.

Posted

ronja napisał(a):

Dziekuje bardzo, na maila wysle jak dojechac ok?

Posted

Nutusia napisał(a):
Mam nadzieję, że przyjdzie nam jutro obfocić... Kleska wyruszającego do NOWEGO DOMU z CUDOWNĄ RODZINĄ! :)

Pewnie tak będzie :) To ci urodzaj!

Posted

Pani Anna W., potwierdzila wczoraj wieczorem dzisiejsza wizyte u Kleksa, trzymamy kciuki!

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Ellig napisał(a):
Pani Anna W., potwierdzila wczoraj wieczorem dzisiejsza wizyte u Kleksa, trzymamy kciuki!

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

A przed chwila odwolala wizyte u Kleksa , tlumaczac sie, ze synowie chca psa od szczeniaka..................

Posted

ronja napisał(a):

Bardzo prosze o kontakt do Pani Beaty, dziekuje..............

Posted

Super :( Gdyby nie fakt, że to skupiłoby się na psie, życzyłabym im, by szczeniak rozniósł dom na strzępy!

My zaraz wyjeżdżamy poznać przystojniaka i uwiecznić go na zdjęciach ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Super :( Gdyby nie fakt, że to skupiłoby się na psie, życzyłabym im, by szczeniak rozniósł dom na strzępy!

My zaraz wyjeżdżamy poznać przystojniaka i uwiecznić go na zdjęciach ;)

Myslalam,ze juz pojechalyscie dlatego nie dzwonilam drugi raz................czekam na kontakt od albo do Pani Beaty:)