Ellig Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Livka napisał(a):no właśnie w tytule ogłoszeń piszemy "łagodny" Kleks, a tu potrzebny stróż, który ma pilnować - to chyba nie dla naszego psiaka :shake: a z ogłoszeń nie ma odzewu ? Dzisiaj byl telefon od Pani z Facebooka, odpowiedz w niedziele...........Musza pomyslec jak cala rodzina w sobote sie zjedzie. Quote
Ellig Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 santino napisał(a):A może macie jakąś kamerkę? Nawet taką w telefonie...? Może warto nakręcić krótki filmik, gdzie pokaże się jako łagodny psiak, wrzucić to na youtube'a i wklejać link w ogłoszenia...? Przyznam że mam taki plan co do rudiego, który zamierzam zrealizować w niedzielę :) santino Kleks ma kilka filmow:)Na watku wstawilam dwa. Quote
Ellig Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Tutaj jeszcze z "zimowa" sierscia. [video=youtube;hlJA_UoAEII]http://www.youtube.com/watch?v=hlJA_UoAEII[/video] Quote
Ellig Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [video=youtube;uDWy-tfSSNc]http://www.youtube.com/watch?v=uDWy-tfSSNc&NR=1[/video] Quote
ronja Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 dajcie znać koniecznie jak wypadła wizyta. moja koleżanka z pracy też jest zainteresowana. gdyby tamci państwo zrezygnowali, chciałaby podjechać w niedzielę i poznać Kleksa. Quote
Livka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 nareszcie ruch u Kleksa :multi: hurrra ! oby mu się poszczęściło - żeby był bezpieczny ! Quote
Ellig Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ronja napisał(a):dajcie znać koniecznie jak wypadła wizyta. moja koleżanka z pracy też jest zainteresowana. gdyby tamci państwo zrezygnowali, chciałaby podjechać w niedzielę i poznać Kleksa. Panstwo maja podjechac w niedziele okolo poludnia. Prosze dzwonic do mnie albo do Bogusi, odpowiem na wszystkie pytania.Serdecznie dziekujemy, adres z dojazdem moge wyslac na maila.Goscie mile widziani:) Quote
bros Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Livka napisał(a):nareszcie ruch u Kleksa :multi: hurrra ! oby mu się poszczęściło - żeby był bezpieczny ! i bardzo bardzo pokochany - te oczy aż sie proszą o wielkie serce pełne milości. Kleksiu życzę sobie dla Ciebie takiej pani/pana na jaką trafil Twój równie czarny i piekny kolega Ivan i Ali i takiej miłości jaką ja darzę swojego brosa. Zagladam tu do Ciebie bezustannie. Quote
Nutusia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mam nadzieję, że przyjdzie nam jutro obfocić... Kleska wyruszającego do NOWEGO DOMU z CUDOWNĄ RODZINĄ! :) Quote
ronja Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ellig napisał(a):Panstwo maja podjechac w niedziele okolo poludnia. Prosze dzwonic do mnie albo do Bogusi, odpowiem na wszystkie pytania.Serdecznie dziekujemy, adres z dojazdem moge wyslac na maila.Goscie mile widziani:) Przekazałam Beacie telefon do p. Bogusi - niech już sama się umawia. Quote
Ellig Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ronja napisał(a):Przekazałam Beacie telefon do p. Bogusi - niech już sama się umawia. Dziekuje bardzo, na maila wysle jak dojechac ok? Quote
Ellig Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Ellig napisał(a):Dziekuje bardzo, na maila wysle jak dojechac ok? Juz wyslalam do Ciebie Ronja:) Quote
mmd Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Nutusia napisał(a):Mam nadzieję, że przyjdzie nam jutro obfocić... Kleska wyruszającego do NOWEGO DOMU z CUDOWNĄ RODZINĄ! :) Pewnie tak będzie :) To ci urodzaj! Quote
Guliwer89 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Będę trzymał kciuki za nowy domek dla psiej piękności ;) Quote
Ellig Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ellig Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Pani Anna W., potwierdzila wczoraj wieczorem dzisiejsza wizyte u Kleksa, trzymamy kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ellig Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Ellig napisał(a):Pani Anna W., potwierdzila wczoraj wieczorem dzisiejsza wizyte u Kleksa, trzymamy kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: A przed chwila odwolala wizyte u Kleksa , tlumaczac sie, ze synowie chca psa od szczeniaka.................. Quote
Ellig Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 ronja napisał(a):Przekazałam Beacie telefon do p. Bogusi - niech już sama się umawia. Bardzo prosze o kontakt do Pani Beaty, dziekuje.............. Quote
Nutusia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Super :( Gdyby nie fakt, że to skupiłoby się na psie, życzyłabym im, by szczeniak rozniósł dom na strzępy! My zaraz wyjeżdżamy poznać przystojniaka i uwiecznić go na zdjęciach ;) Quote
Ellig Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Nutusia napisał(a):Super :( Gdyby nie fakt, że to skupiłoby się na psie, życzyłabym im, by szczeniak rozniósł dom na strzępy! My zaraz wyjeżdżamy poznać przystojniaka i uwiecznić go na zdjęciach ;) Myslalam,ze juz pojechalyscie dlatego nie dzwonilam drugi raz................czekam na kontakt od albo do Pani Beaty:) Quote
Recommended Posts