Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Kleksik bardzo potrzebuje towarzystwa człowieka. Może mieszkać w budzie, bo to prawdziwy niedźwiedź, ale człowieka musi mieć bezwzględnie...
AtaK, co z maluchami?... :(
Idę, bo na oczy nie widzę, ale popełniłam bazarek, na który pozwolę sobie zaprosić... http://www.dogomania.pl/threads/213319-50-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-psie-siostrzyczki-Pixie-i-Dixie-do-10.09?p=17491246#post17491246

Nutusiu, możesz dorzucić jeszcze 3 pary butów ode mnie? Zdjęcia i opis dwóch par wyślę dzisiaj (jedne już opisane, a drugie mam w pracy więc zaraz obfocę ;) ) , a trzeciej jutro (bo mam w domu)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mylenium napisał(a):
Cioteczki :) Jest szansa na domek. Jest jeden mężczyzna chętny, zootechnik, przyszły psycholog (może dla zwierząt) :) więc psiaczek miałby dobrze u niego :) Jutro rano ma mi dać znać, czy się zdecyduje, bo ma ciężko chorą sunie :( Ale trzymajcie kciuki z całych sił. Pewnie będzie zaglądał na forum, więc okażmy mu wsparcie :D
Bardzo dziekujemy, Kleks jest nauczony czystosci w domu:)
Trzymam kciuki rowniez za sunie tego Pana...

Posted

Maz Bogusi specjalnie bierze caly, zalegly urlop od 3 wrzesnia na 3 tygodnie ,zeby pilnowac bezpieczenstwa Kleksa, w tym czasie mozna tez ogladac Kleksa.Okolice Serocka.

Posted

O kurczaki, Mylennium... Już nic więcej nie napiszę, bo ciężko się pisze z zaciśniętymi kciukami :)

Santino - butki do bazarku oczywiście dołożę. Gdyby się nie sprzedały (tfu, tfu) - niebawem będę wystawiała "bucikowo", więc i tak się przydadzą :)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A czy myślałyście o umieszczeniu go w jakims hoteliku awaryjnie, żeby sąsiad nie zrobil mu krzywdy? Może warto zacząć zbiórkę i przetrzymać biedaka miesiac gdzieś gdzie nikt go nie skrzywdzi?
Ewus to jest nie mozliwe, nie mamy pieniedzy i takie rozwiazanie jest na miesiac a Kleks tego nie zrozumie ,zamkniety w jakims boksie, bez biegania po dzialece albo dlugich spacerow.Dziekuje bardzo za pomysl liczy sie kazdy pomysl i pomoc :) Kleks jak juz pisalam jest bardzo pro ludzki , lubi tez inne zwierzaki, kocha dzieci. Jezeli znajdzie sie dla niego dobry dom to Bogusia postanowila ,ze go zawiezie. On juz dawno mial miejsce w schronisku, dobrym schronisku ale nie oddali go bo wiedzieli ,ze on potrzebuje czlowieka. Na wsi wszyscy znaja Kleksa, jak przechodza obok dzialki to zatrzymuja sie , rozmawiaja, coz jeden zly czlowiek i zblizajaca sie zima zmusza nas po raz kolejny do szukania domu stalego dla tego madrego psa.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
To smutne, że tacy ludzie są wokół nas, ale niestety bardzo częste:-( Zaraz roześlę maila w pracy, może ktoś się nim zachwyci, tak jak my?

serdecznie dziekujemy:)

Posted

ewajanka napisał(a):
O rany jest cudowny, to mój typ:placz:
Narazie nie mogę pomóc, jeszcze nie teraz. Przykro mi psiaku.

dziekujemy..............

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziękuję, Ellig, za zaproszenie. Widzę, że sprawa bardzo pilna!!!

No niestety tak. Od roku usilowalam znalesc dom dla Kleksa nie udalo sie. Byly tylko 2 propozycje na lancuch i jedna jakas nie powazna ciagnaca sie ponad 2 tygodnie. Gdyby nie ta sprawa z sasiadem to nie zakladalabym watku na dogo bo zawsze sie boje, ze nie bede mogla odpowiedziec, wiesz dlaczego.
Prosze pytajcie znajomych moze mieli podobne psy do adopcji i zostaly Im jakies kontakty.To naprawde madry , dobry i mlody pies.
Dziekuje ,ze jestes Ubocze:)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ellig, nie martw się - nie zostawimy Cię samej z Kleksikiem i jego wątkiem :)

santino napisał(a):
No wiadomo!!!!!!!!!! :)

Dziekuje z calego serca:)

Posted

Wklejam watek Pumy, ktora uratowala Bogusia...........Dlugo zmagalysmy sie z jej choroba o finansach na leczenie nie wspomne, teraz Puma szczesliwie ma dom u Bogusi.Puma juz nie potrzebuje pomocy ale Kleks tak. Nie prosimy o pieniadze, prosimy o pomoc w szukaniu domu dla Kleksa.

http://www.dogomania.pl/threads/175254-Puma-zdrowieje-i-jest-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-we-w%C5%82asnym-domu-razem-z-kotem-Leonem.%29%29%29