ampak Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Przeczytałam cały wątek. Ludzie, nie trzeba tego psa krzywdzić podejrzeniami o mordercze zapędy. Jestem niuniek w spawach zachowań psów ale nawet ja wiem że merdanie ogonem czasem nie wróży milusiego przytulania za chwilę. Poza tym ja bym tak nie poznawała dwóch dorosłych samców i w ogóle żadnych psów. Pewnie to wynikało z pośpiechu lub innych uwarunkowań. Po prostu brakło czasu żeby to zrobić dobrze. Quote
joaaa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Co słychać u Dorfa? I gdzie te zdjęcia?!!! Quote
halbina Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Oj, Dorfiku, Dorfiku, czekasz domku, biedaku?... Quote
saria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 MALTANKA!!! Czekamy na fotki. Zlituj się i wrzuć je tu... Quote
izulkabu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dorf, trzymaj się już na pewno Ci zimno biedaku :( Quote
izulkabu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 I nikt do Ciebie nie zagląda :-( Dorf ty też zasłużyłeś na dom tak samo jak każdy inny bezdomny psiak, do góry po domek i czekamy na wieści co się dzieje u Dorfika ? Quote
joaaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 I co słychać u Dorfika? Miały byc nowe zdjęcia i co?! Ja nie wiem jak on przetrwa, jak przyjdą mrozy! :shake: Quote
Lagunka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 O matko, jeszcze jeden :(:(:( Wrzucam go na molosy Quote
Lagunka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Link do tematu na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=246841#post246841 Quote
tamiczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 saria napisał(a):MALTANKA!!! Czekamy na fotki. Zlituj się i wrzuć je tu... No właśnie problem jest że ona nie umie, i musi czekać aż jej dzieci przezucą zdjęcia z aparatu, i wyślłą mi na pocztę...:razz: Quote
halbina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ostatnio pojawiło się jakieś światełko w tunelu dla dogów, wystarczy przejrzeć wątki, więc i Tobie - Dorfiku - uda się w końcu znaleźć dom! Quote
sahara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Myślę, że mam dobrą wiadomość. Dorf został wczoraj adoptowany. Zła wiadomość jest taka, że nie znam szczegółów adopcji. Mam nadzieję, że trafił do dobrego miejsca. Quote
D O R K A Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 sahara napisał(a):Myślę, że mam dobrą wiadomość. Dorf został wczoraj adoptowany. Zła wiadomość jest taka, że nie znam szczegółów adopcji. Mam nadzieję, że trafił do dobrego miejsca. Wiem, że Saria maczała w tym paluszki:razz: Pewnie sama coś więcej napisze.... Quote
Tigraa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Wspaniala wiadomosc.Oby tylko to byl dobry dom. Quote
halbina Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oto i nasze światełko w tunelu! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Dog_run: :bigcool: :bigcool: :cool2: Quote
izulkabu Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: Superrrrrrrrrrrrr, czyli trzy opuszczone dogi mają już swoje domki, oby szczęśliwe :lol: W naszej pamięci pozostaną :) Quote
Recommended Posts