Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam dziś do hoteliku za Warszawą do którego namiar dała mi suślik.
Można powiedzieć że na dzień dzisiejszy nie mają miejsca tzn wieczorem ma przyjechać fundacja która chce umieścić swojego podopiecznego i jeżeli warunki im się nie spodobają to miejsce będzie wolne.

suślik ja też nie rozumiem takiej odpowiedzi że nie polecasz hotelu w Trypuciach ale dlaczego? Czy to nie jest ten hotel w którym Ty kiedyś zostawiałaś swoją sunię jak wyjeżdżałaś?masz jakieś przykre doświadczenie?

poza tym tak jak pisze Piszka czy Elza jest teraz bezpieczna pod kościołem,bez jedzenia i wody???Nie ukrywam że hotel w Trypuciach jest dość blisko w porównaniu z innymi i łatwiej byłoby mieć kontrolę nad sytuacją.

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam doris dlaczego sądzę tak a nie inaczej. Jeśli bym nie napisała a stałaby się jakaś przykra sytuacja to później pretensja do suślik bo suślik wiedziała a suślik nie powiedziała. a suślik by sumienie pożarło gdyby nic nie powiedziała ale jak widać teraz jest problem bo suślik powiedziała i tak źle i tak niedobrze.
Swoją ofertę pomocy przy bazarku podtrzymuję.
Warto sprawdzić też czy w Wysokim Mazowieckim nie działa jakieś stowarzyszenie bo Hodyszewo właśnie do tego rejonu należy.

Posted

doris66 napisał(a):
Suślik czy moge twojego posta z pw do mnie podełsać Buniaadze. Bo ona nie wie co ty mi napisałąś na pw. Dlatego jej pytanie padło.

Tak. Wysyłaj.

Posted

ja tu nie będę robiła konspiracji i bawiła się w chowanego:)
nie widzę w pw od suślik nic nowego poza tym co napisała karina1002.
więc nie rozumiem dlaczego suślik nie chciała napisać o tym na wątku
poza tym nie ma co jeszcze rezerwować bo deklaracji jest zbyt mało.

Posted

mialam ze 2 lata temu suké z mlodymi w Trypuciach. nie bylam tam, ale suce ani malym nic sié nie stalo. odnioslam wrazenie ze to nie "dogomaniacki" hotel, ale taki, jak potrzeba na juz, zanim nie znajdzie sié docelowego hotelu, w którym pies moze spédzic do kilku miesiécy. wtedy warto psa wziác i przez calá Polské, do takiego dobrego i niedrogiego hotelu. Polecam hotel u Moniki w Brzysciu (nick: hotelterier), naprawdé mozna siédogadac co do ceny jesli chodzi o bidy. Wiem tez o sylwiaso z Lowicza.

Posted

Może Kundelkowa Skarbonka dołożyłaby do hoteliku na pierwszy miesiąc... Wydaje mi się, że sprawa jest zbyt pilna żeby czekać. Dorzucę jeszcze jednorazowo 30zł. Zabierajcie ją dziewczyny...

ja nie umiem zrobić banerka, a by się przydał. Może pozapraszajcie tu ludzi? a dziś niestety nie mogę, bo muszę pilnie popracować.

Posted

Banerek bardzo by się przydał.Też nie potrafię zrobić.
Dzięki Piszka za deklarację jednorazową .
Ciekawa jestem czy Elza jeszcze jest pod tym kościołem.Sprawa jest pilna bo tak jak pisałam ona nie jest przez nas karmiona(odległość)
deklaracji bardzo mało więc nie możemy zabrać jej do hotelu.

Posted

[quote name='buniaaga']Banerek bardzo by się przydał.Też nie potrafię zrobić.
Dzięki Piszka za deklarację jednorazową .
Ciekawa jestem czy Elza jeszcze jest pod tym kościołem.Sprawa jest pilna bo tak jak pisałam ona nie jest przez nas karmiona(odległość)
deklaracji bardzo mało więc nie możemy zabrać jej do hotelu.

Wysłałam już na PW prośbę o zrobienie banerka do cioteczki fochu, ale jeszcze nie odpowiedziała
Zaraz zabieram się za ogłoszenie na OwP owczarki.eu :)
Dzięki za namiary:)
A ile trzeba jeszcze uzbierać na hotelik ?
Jak sunia byłaby już w hoteliku wykupiłabym Jej pakiet ogłoszeń :):):)

Posted

Gotowe ! Sunia ma też ogłoszenie na stronie OwP w dziale do adopcji
www.owczarki.eu./psiak/1040
Jutro zaproszę na wątek więcej ONkowych cioteczek.
Idę wreszcie spać. Dobrze, że choć pogoda łaskawa, bo jak pomyślę, że Elza leży tam gdzieś w rowie pod gołym niebem, może głodna, może spragniona... Eeech, szkoda gadać :(:(:(
A w tym sanktuarium nie mogliby Jej choć dawać jeść i pić ? :shake:
To jest chyba zgodne z nakazami miłosierdzia bożego :roll:

DOBRANOC drogie cioteczki, DOBRANOC Elzuniu i niech los ma Cię w swojej opiece !!!

Posted

zaproponowałam pewnej rodzince dt dla Elzy, mam nadzieję że ich serducho się otworzy dla tej suni i będzie bezpieczna, ale póki co to tylko nasza prośba nie mamy odzewu, ale nadzieja nie umiera.

Posted

Ponieważ jest brak stałych deklaracji na pokrycie kosztów hoteliku dla Elzy, wstrzymałam na razie rozmowy z włąścicielami hotelu. Ale jakby kasa była to Elzę przyjmą.
Dzieki wszystkim za wszystko , za każdą pomoc. Buniaaga włąśnie dzwoni do księdza do Hodyszewa aby nie przepędzał suni z terenu kościoła i plebani a jesli ma możliwość to żeby ją na jakiś czas zabezpieczył. Nie wiem jeszcze co wynikło z tych rozmów. Ale każdy sposób na zapewnienie bezpieczeństwa suni jest dobry. Jeszcze walczymy o Elzę.

Posted

[quote name='doris66']
Buniaaga włąśnie dzwoni do księdza do Hodyszewa aby nie przepędzał suni z terenu kościoła i plebani a jesli ma możliwość to żeby ją na jakiś czas zabezpieczył. Nie wiem jeszcze co wynikło z tych rozmów. Ale każdy sposób na zapewnienie bezpieczeństwa suni jest dobry. Jeszcze walczymy o Elzę.

Cioteczko buniaaga, chyba czytasz w moich myślach (patrz post #67) :)
No to trzymam kciuku, żeby ksiądz okazał się człowiekiem miłosiernym :modla: :modla: :modla:

Posted

Z tego co wiem ksiadz od rana nie odbiera tel. Nic więc nie wiadomo. Moze trzeba bedzie tam pojechać po południu jak Buniaaga skonczy pracę. Z tym pewnie damy rade.
Pliszka zapytaj na watku skarbonki co oni na pomoc dla nas.