pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 :cool2: poogłaszam Elzę na tyle na ile umiem, ale bardzo potrzebne jest allegro - kto potrafi zrobić aukcję informacyjną i się podejmie? Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 pędzelopka napisał(a)::cool2: poogłaszam Elzę na tyle na ile umiem, ale bardzo potrzebne jest allegro - kto potrafi zrobić aukcję informacyjną i się podejmie? Dzięki pędzelopka! allegro zrobię ja :) Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 buniaaga napisał(a): allegro zrobię ja :) :thumbs: ple ple ple 10 znaków Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mozolnie idzie , ale idzie! gratka morusek eoferty adopcje.org czeka, moderuje się psy.pl zoonet przygarnijzwierzaka gumtree i tablica.pl buniaaga zaglądaj na maila bo będą przychodzić linki aktywacyjne. Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dzięki pędzelopka już aktywowałam ogłoszenia:) Quote
DONnka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Cioteczki, ja chcę wykupić Elzie pakiet ogłoszeń za 20 zł (to chyba będzie z 80 sztuk) Podajcie mi tylko jakiś link do otwartego bazarku ogłoszeniowego, bo ja nie wiem gdzie szukać :oops: Pędzelopka, może na razie wstrzymaj się z ogłaszaniem suni, żeby się potem ogłoszenia nie dublowały ;) Co Wy na to ??? Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jestem za ponieważ zanim zrobię 80 ogłoszeń to Elza znajdzie dom i trzeba będzie kasować. :eviltong: to co znalazłam na szybko - [FONT=Book Antiqua]mega pakiet 70 ogłoszeń za 15 zł + allegro 40 ogłoszeń za 7 zł [/FONT] Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dziewczyny, poznałam Elzę :loveu::loveu::loveu: Mój Misiek też mówi żeby nie pisać o facetach, bo się do niego tuliła :loveu: ale rzeczywiście na ulicy robi unik jak idzie facet, a chodnik jest jest wąski. Elza jest uroczą przylepką :loveu: i powiem Wam że nie mogła trafić lepiej :loveu: Po obiadku poszukam kabelka i wkleję zdjęcia :) Quote
DONnka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 pędzelopka napisał(a):Jestem za ponieważ zanim zrobię 80 ogłoszeń to Elza znajdzie dom i trzeba będzie kasować. :eviltong: to co znalazłam na szybko - [FONT=Book Antiqua]mega pakiet 70 ogłoszeń za 15 zł + allegro 40 ogłoszeń za 7 zł [/FONT] No właśnie ja też tak pomyślałam Pędzelopko :) Zamówiłam mega pakiet, czekam na dane do przelewu i instrukcje od waderci:) Ponawiam pytanie, które zdjęcia Elzy dać do ogłoszeń ??? Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 DONnka napisał(a): Ponawiam pytanie, które zdjęcia Elzy dać do ogłoszeń ??? pedzelopka już gdzieś podała które :) Quote
DONnka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pliszka napisał(a):pedzelopka już gdzieś podała które :) Rzeczywiście, znalazłam :multi: A więc wstawię te, które zaproponowała Pędzelopka: http://pl.tinypic.com/usermedia.php?...0ADYh4l5k2TGxc http://pl.tinypic.com/usermedia.php?...8u64h4l5k2TGxc http://pl.tinypic.com/usermedia.php?...xG6oh4l5k2TGxc UWAGA! Do pakietu ogłoszeń będzie też gratisowa aukcja allegro :multi: :multi: :multi: Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A teraz krótka relacja z naszych dzisiejszych odwiedzin w hoteliku :multi::multi::multi: Elza przywitała nas bardzo wylewnie, jest niesamowitą przylepką, strasznie kochaną :) Widać, że bardzo dobrze czuje się w hoteliku, ma bardzo komfortowe mieszkanko i cudny ogród do biegania :) Kołderka rzeczywiście biedna ;) Do mnie od razu zaczęła się tulić, do Miśka na początku podeszła z lekką rezerwą, jak chciał jej założyć szeleczki to się wycofała do kojca, ale już po chwili wszystko było super :) Tutaj zakładamy szeleczki: Uploaded with ImageShack.us tutaj na spacerku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 tutaj po spacerku :) Uploaded with ImageShack.us Przytulanki do Gajowej :) Uploaded with ImageShack.us A tutaj w tle apartament naszej królewny i jej biedna kołderka ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Strasznie się cieszę, że udało nam się odwiedzić hotelik, poznać Gajową i jej podopiecznych :) Bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie :) Cieszę się, że Elza w takim miejscu czeka na swój domek:loveu: :) Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 oooooooo :loveu: nasz łowczarek w lesie. ależ musiała być szczęśliwa. Pliszka dziękuję bardzo za wieści i foty :Rose: Elzunia jakby mniej zapadnięta w sobie, jakaś taka okrąglejsza....:cool2: Biedna kołderka. Taki los ją spotkał za wierną służbę. Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jeszcze jest chudziutka, ale to się na pewno wkrótce zmieni. Wygląda na to, że dziewczyna nie jest łakomczuszkiem, akurat przyjechaliśmy zaraz po karmieniu i podobno troszkę jej zajęło opróżnienie miseczki, ale jak dojechaliśmy to była pusta. Smaczki też owszem jadła, ale nie jakoś łapczywie :) Dama :) Na pewno niedługo jej się te boczki zaokrąglą i sierść stanie się błyszcząca :) Już jest piękna, a stanie się przepiękna :) Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Na tych zdjęciach w lesie wygląda już jak błyszcząca i odpasiona. Ech żeby tylko trafiła się rodzina , która będzie z nią chodzić na takie długie spacery Quote
Pipi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pliszka, jestes niesamowita, dziekujemy. A Elzunia co raz ladniejsza. Na tych fotkach w lesie, z Tobą, jest sliczna, pieknie sie blyszczy. A jak pasujecie do siebie. . . . obydwie mlode, sliczne. Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 oj powiem Wam, że gdybym tylko mogła, to dziewczynka nie szukałaby domku... Jest taka kochana, ufna, tak lgnie do człowieka. Już jak ją zobaczyłam pierwszy raz na zdjęciach w pierwszym poście, to pomyślałam, że to wyjątkowy pies, a dziś to wiem :) Ten spacerek to była dla nas prawdziwa przyjemność. Fajnie było zobaczyć jaka jest teraz beztroska, jak bryka. I wyobraźcie sobie, że to niezły stróż, jak była na terenie hoteliku, to obszczekiwała przechodniów. Tylko pewnie jak by weszli, to zostaliby wycałowani , a nie pogryzieni ;) Zdecydowanie dziewczyna szuka domku, który potrzebuje futerka do przytulania, a nie do pilnowania :) Ja dostałam buziaki i na dzień dobry i na do widzenia :loveu: Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Popatrzcie jaka jestem śliczna, grzeczna i milutka: :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 :loveu::loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A dla nas? A dla nas buziaków Elza nie kazała przekazać? :mad: Powiem Ci, że jesteś już chyba trzecią z kolei kobitą będącą pod jej urokiem. No ja się przyznam , że gdyby nie mieszkanie w bloku to..... Także jesteś 3 w kolejce ( po pierwsza jest buniaaga , druga ja) więc adoptowałabyś równo 1/3 Elzuni. Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Pliszka dziękuję bardzo ze odwiedziłaś Elzunię i zabrałaś ja na spacerek,zrobiłaś fotorelację!Wiedziałam ze jak ją zobaczysz to się zakochasz tak jak my ha ha!Cudna jest! Widzisz Miśka też lubi !!!Ona wszystkich lubi! Cieszę się że Elzunia ma się dobrze ,czego nie mogę powiedzieć o kołderce,ona już była stara i naderwane rogi pewnie zachęciły Elzę do dalszego działania:evil_lol: Quote
Pliszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 pędzelopka napisał(a):A dla nas? A dla nas buziaków Elza nie kazała przekazać? Ups, oczywiście, że kazała, a ja gapa zapomniała zupełnie! :cool1: Elza kazała przekazać buziaki wszystkim cioteczkom , które okazały jej serce i zainteresowanie, otworzyły drzwi do swoich serduszek, samochodów i domów i które teraz szukają dla niej domku i mocno trzymają kciuki, żeby taki najwspanialszy domek się znalazł :) :buzi::Rose::loveu: Quote
Recommended Posts