pędzelopka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Elza nie była odrobaczana ponieważ przy przejęciu suni ja zrozumiałam , że trzeba ją odrobaczyć za dwa tygodnie, i że to już pewnie w hoteliku trzeba będzie zrobić. Więc tak trzymałam te tabletki na wyjazd. Po prostu się nie zrozumiałyśmy w tym całym szale przerzutowym więc sunia pojechała do hoteliku z tabletkami na robale.:roll: no przykro mi wyszło jak wyszło. Quote
Pipi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Pedzelopka, na pewno nic sie nie stalo. Mysle, ze moze to i dobrze, ze nie dalas. Zaraz po zabiegu, to moze i nie mozna odrobaczac, trzeba odczekac? Jesli dalas tabletki, to *Gajowa* poda, a zapytala po prostu zeby wiedziec. Pedzelopka, ja z tego szczescia i zamieszania Tobie zlota, nie podziekowalam. Okazalas Elzie serce i opieke i baaaardzo dziekuję Ci za to, i za zdjecia dziekuję [url=http://smajliki.ru/smilie-1283204007.html][img]http://s20.rimg.info/31a419c9d15d3ebb9e1d82098d084135.gif[/img][/url] profesjonalna robota, sa sliczne. Quote
DONnka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Cioteczki to jak ??? Mam szukać bazarku ogłoszeniowego ? Kiedy wyjaśni się sprawa potencjalnego domku w Pyrzowicach ? Trzymam kciuki :):):) Quote
beka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tabletki były ale dałam szczeniokom bo myślałm ze ich :( Quote
Pipi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='beka']Tabletki były ale dałam szczeniokom bo myślałm ze ich :([/QUOTE] jesli tabletki, ktore podalas szczeniakom byly w malej papierowej torebce i bylo napisane na niej Aniprazol - 1 tabl/10kg mc, to byly to tabletki dla szczeniakow, 6 tabl. tylko, ze trzeba bylo im podac za 2 tygodnie od ostatniego wpisu w ksiazeczce. Teraz za wczesnie, bo chyba(nie pamietam dokladnie) ale one byly odrobaczane 21, 22, 23. 08. 2011. Dostaly po 1/4 tabletki przez 3 dni. Tabletki szczeniakom podalam w reklamoweczce razem z ksiazeczkami zdrowia. a tabletki dla Elzy pedzelopka podala swoja drogą. Quote
pędzelopka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No właśnie. tabletki dla Elzy były w papierowej torebce również , ale nie podpisane. No i były razem z książeczką przekazywane przy odbiorze Elzy ode mnie. Quote
ninas Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Witam, przesłałam obiecane pieniążki na konto buniaaga. Trzymajcie się kochane dziewczyny. Quote
*Gajowa* Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tabletek w torbach nie znalazłam, a ponieważ byłam dzisiaj z Viki u wetki kupiłam 3 tabletki Aniprazolu i Elzuni podałam. Zawsze odrobaczam psiaki w dniu przyjazdu , w przypadku Elzy byłam pewna, że już wcześniej dostała. Elza zapoznała sie dziś z moją Gają ONką w późno średnim wieku. Zachęcała Gaję do zabawy dość nachalnie więc Gajka ją trochę obwarczała , Elzunia skapowała o co chodzi i jest spokój. Aha zapomniałabym... Elzunia podarła swoją piękną kołderkę , rano kojec wygladał jak ośnieżony :mad:. Quote
pędzelopka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ode mnie Elza pojechała wyposażona w ś.p kołderkę, ręcznik, miskę , książeczkę i małą papierową torebkę z tabletkami na robale. Dziewczyny a nie zapodziały się się wam w samochodzie? nie pomieszały? A co do kołdry to Elzunia chciała zaprotestować bo jak to tak. Była kanapa i nagle nie ma. Quote
Pliszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 no pięknie ;) to jak mi się uda odwiedzić hotelik w weekend, to może przywiozę jakieś kosteczki lub uszka żeby niedobre ząbki miały się czym zająć ;) Pewnie się nudził mały niedobrzuszek ;) Quote
doris66 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Alez to fajny wątek. Taki radosny, nikt się z nikim nie kłóci, nie spiera. Wszyscy grają do jednej bramki - bramki pt. "dom dla Elzuni". Dziekuję wszystkim za super piękną postawę , prawdziwych dogomaniaków. Pozdrawiam. Quote
Pliszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A na bazarku dla Elzy mamy już 125 zł :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Mam cichutką nadzieję, że to nie koniec ;) Quote
buniaaga Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 *Gajowa* napisał(a):Tabletek w torbach nie znalazłam, a ponieważ byłam dzisiaj z Viki u wetki kupiłam 3 tabletki Aniprazolu i Elzuni podałam. Zawsze odrobaczam psiaki w dniu przyjazdu , w przypadku Elzy byłam pewna, że już wcześniej dostała. Elza zapoznała sie dziś z moją Gają ONką w późno średnim wieku. Zachęcała Gaję do zabawy dość nachalnie więc Gajka ją trochę obwarczała , Elzunia skapowała o co chodzi i jest spokój. Aha zapomniałabym... Elzunia podarła swoją piękną kołderkę , rano kojec wygladał jak ośnieżony :mad:. oj Elzunia ta kołderka służyła mi długo w dzieciństwie więc myślałam że i Tobie troszkę posłuży a tu proszę śniegu się koleżance zachciało:) Quote
buniaaga Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Pliszka napisał(a):A na bazarku dla Elzy mamy już 125 zł :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Mam cichutką nadzieję, że to nie koniec ;) pięknie Pliszka handlujesz dla Elzuni na tym bazarku:) a ja otrzymałam wpłatę od ninas 100zł bardzo bardzo dziękuje dziewczyny!!! Quote
*Gajowa* Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 doris66 napisał(a):Alez to fajny wątek. Taki radosny, nikt się z nikim nie kłóci, nie spiera. Wszyscy grają do jednej bramki - bramki pt. "dom dla Elzuni". Dziekuję wszystkim za super piękną postawę , prawdziwych dogomaniaków. Pozdrawiam. To chyba dlatego, że Elzunia jest psem niezwykle radosnym. Dawno nie miałam tak pogodnego, zawsze uśmiechniętego psiaka, któremu kuperek cały czas chodzi w nieustannym merdaniu. No i te piękne oczy koloru ciemnego bursztynu. A kołderka jeszcze żyje tyle, że trochę okrojona :evil_lol:. Quote
buniaaga Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 ja tez kocham w Elzuni tą nieustającą radość tak jak pisałam wcześniej ona po wybudzeniu z narkozy po sterylce pierwsze co zrobiła to zaczęła merdać do nas ogonem,rozbroiła mnie zupełnie:) Quote
DONnka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ach te cudne oczyska Elzy :loveu: To słynne zdjęcie, które wstawiałam na owczarkowe wątki i na OwP ciągle mam w pamięci :):):) Wiadomo już coś o tym potencjalnym domku z Pyrzowic ??? Ruszamy z ogłoszeniami ??? Quote
Pliszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Myślę, że trzeba ogłaszać :) Najwyżej będzie z czego wybierać najlepszy na świecie domek :) Super, że dziewczynka nie traci dobrego nastroju :) Chyba czuje ile tu o niej ciotek intensywnie myśli :) Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dobry dzień :bye: Decyzja zapadła? Będziemy ogłaszać ? Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dzień Dobry! Tak ja myślę żeby ogłaszać Elzunię ,a jak się ustawi kolejka chętnych będziemy przebierać ,wybierać:) Quote
pędzelopka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 No i to jest męska decyzja i dobry plan strategiczny. Ta wersja: " [FONT=Calibri]Elza to przepiękna młoda suczka w typie owczarka niemieckiego. Nie wiemy jak znalazła się na ulicy, wiemy natomiast, że by na niej nie przeżyła: to ufny, złakniony miłości pies, bardzo przyjazny i łagodny. Elza miała szczęście, dobre duszyczki zainteresowała się jej losem i jest już bezpieczna, została wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. To wspaniały pies, który na pewno wniesie do nowego domu dużo radości. Elza kocha dzieci, na spacerach szuka kontaktu z nimi, czuje natomiast respekt przed mężczyznami, ale na pewno otworzy się w spokojnym cierpliwym domu i będzie wspaniałą wesołą towarzyszką zabaw. [/FONT] [FONT=Calibri]Suczka nie zostanie wydana do kojca ani na łańcuch, to psiak, który bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Elza przebywa obecnie w hoteliku pod Warszawą. Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt…. " [/FONT][FONT=Calibri]będzie wersją ostateczną? Zdecydujmy co tam z tymi facetami napisać. A może już nie ma potrzeby wogóle pisać[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Calibri]o strachach[/FONT][FONT=Calibri]. [/FONT][FONT=Calibri]buniaaga decyduj [/FONT][FONT=Calibri]:modla: [/FONT][FONT=Calibri]Jeszcze potrzebny kontakt tel. , na kogo podać namiary i może do pierwszego postu z tym , żeby kto będzie chciał mógł czerpać i ogłaszać. Ewentualne linki aktywacyjne do Ciebie Aga? [/FONT] Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [FONT=Calibri]Elza to przepiękna młoda (1,5-2 lata) suczka w typie owczarka niemieckiego. Nie wiemy jak znalazła się na ulicy, wiemy natomiast, że by na niej nie przeżyła: to ufna, złakniona miłości sunia, bardzo przyjazna i łagodna. Elza miała szczęście, dobre duszyczki zainteresowała się jej losem i jest już bezpieczna, została wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. To wspaniały pies, który na pewno wniesie do nowego domu dużo radości. Elza kocha dzieci, na spacerach szuka kontaktu z nimi, potrzebuje czułych i delikatnych opiekunów, spokojnego,ciepłego domu . Będzie wspaniałą wesołą towarzyszką zabaw. [/FONT] [FONT=Calibri]Suczka nie zostanie wydana do kojca ani na łańcuch, to psiak, który bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Elza przebywa obecnie w hoteliku pod Warszawą. Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt 510 242 707 e-mail buniaaga1@wp.pl [/FONT][FONT=Calibri] Ja bym nie pisała o tych facetach będziemy sprawdzać domki zobaczymy wtedy czy to nie skarpety w sandałach i z piwem ok?[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Calibri]nr tel do mnie i mail mój do aktywacji i kontaktu[/FONT][FONT=Calibri]. [/FONT] Quote
Recommended Posts