Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pliszka napisał(a):
Dostałam informację od szefowej Skarbonki, że przelew został zrobiony dziś, więc pewnie niedługo będzie na Twom koncie :)

To super będę mogła już wtedy przelać za hotelik!

Posted

No to czekamy przebierając nogami :):):)
Zaproście na wątek Gajową, to nam opowie, jak sunia się u Niej odnalazła :):)
Szerokiej drogi Elzunia !!!
Obyś wreszcie gdzieś dłużej zagrzała miejsce :modla:

Posted

Elzunia niedawno przyjechała , pobiegała po ogródku załatwiła się i podkradła jedną z toreb z wyposażeniem , zaniosła ją na trawnik i wyjadła prawie wszystkie swoje chrupki :evil_lol: na szczęście książeczka ocalała, troche tylko zamoczona bo już trawa była wilgotna.
Jest bardzo przyjacielska ale jeszcze się mnie obawia, jak zawołam podchodzi czołgając sie bidulka.

Posted

hihihi bo to łakomczuch jak nie wiem co. super materiał do szkolenia. A jak ona się czuje w kojcu? Pisz zaglądaj do nas na wątek *Gajowa* będę strasznie wdzięczna. Sunia kradnie serca. Zobaczysz co będzie jak się rozkręci i zechce na rączki.

Posted

mała cwaniara ;) dobrze, dobrze, niech je, muszą się te boczki troszkę zaokrąglić ;)

pewnie troszkę się denerwuje z powodu zmiany miejsca, dopiero co u pedzelopki się rozgościła ;)
Elzunia zamieszkała w kojcu, tak? Jak się zachowuje zamknięta?

Posted

beka napisał(a):
Anett wysłała zdjecia Elzy rodzinie ze Ślaska, z Pyrzowic. Szukamy kogos do wizyty pa

Trzymam kciuki! Jest taka jedna przemiła cioteczka o nicku "Monika z Katowic"... Jako pierwsza mi przyszła do głowy z uwagi na nick :) Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Elzunia niedawno przyjechała , pobiegała po ogródku załatwiła się i podkradła jedną z toreb z wyposażeniem , zaniosła ją na trawnik i wyjadła prawie wszystkie swoje chrupki :evil_lol: na szczęście książeczka ocalała, troche tylko zamoczona bo już trawa była wilgotna.
Jest bardzo przyjacielska ale jeszcze się mnie obawia, jak zawołam podchodzi czołgając sie bidulka.

Gajowa dziękujemy za wieści o Elzuni,zapraszamy serdecznie na wątek będzie nam bardzo miło słyszeć co u kochanej dziewczynki.Widzę że Elza czuje się już dobrze i brykać zaczyna:)
Podaj mi też proszę dane do przelewu za hotelik Elzuni:)

Posted

beka napisał(a):
Anett wysłała zdjecia Elzy rodzinie ze Ślaska, z Pyrzowic. Szukamy kogos do wizyty pa

beka dzięki bardzo za szukanie domku dla Elzy.
Dzięki za odbiór Elzy w wawie:)

Posted

A jaka ona grzeczna była wczoraj w samochodzie jak czekała na odbiór,
przyjechałam po Bonę to panny obie siedziały na tylnim siedzeniu, szczeniaczkowo w bagażniku, do mnie zupełnie obcej baby machała ogonkiem i chciała głasków, śliczna jest poczciwinka :)

Posted

enia napisał(a):
A jaka ona grzeczna była wczoraj w samochodzie jak czekała na odbiór,
przyjechałam po Bonę to panny obie siedziały na tylnim siedzeniu, szczeniaczkowo w bagażniku, do mnie zupełnie obcej baby machała ogonkiem i chciała głasków, śliczna jest poczciwinka :)

To jest jakiś Aniołek chyba :) Już się nie mogę kiedy ją poznam osobiście :) Właśnie zastanawiam się jak zorganizować dość zabiegany weekend żeby zahaczyć o Konstancin ;)

Posted

Pliszka zapraszam adres podałam na pw.
Elzunia jest super grzeczna i zdecydowanie jest przyzwyczajona do kojca. Miała troche pecha, bo wczoraj maiłam sterylizacje mojej podopiecznej Trusi , którą przywiozłam jeszcze niezupełnie wybudzoną tuż przed przyjazdem Elzy i nie mogłam sie nią zając tak jak powinnam. Dzis też więcej czasu poświęcam Trusi bo jest bardzo biedna ale od jutra sie to zmieni.
Elzunia musi być bardzo młoda bo zachowuje sie jak szczeniak, uwielbia biegać, zabawek chyba nie zna. Rzuciłam jej piłeczke owszem pobiegła za nią ale nie podjęła i jak tylko znieruchomiała straciła zainteresowanie.
Do kojca wraca sama wystarczy powiedzieć...

Posted

Dziękuję ślicznie, pw jeszcze nie dotarło, może gdzieś zabłądziło i dojdzie po jakimś czasie :) Jak nie, to się przypomnę :)

Życzę Trusi szybkiego powrotu do zdrówka :) Fajnie, że Elza się szybciutko klimatyzuje :)

Posted

Może mam znów zapchaną skrzynkę, wieczorem oczyszczę.Rozsyłanie wątków powoduje, że skrzynka jest non stop zapchana... za mała pojemność.
Czy Elzunia jest odrobaczona ? Czy miała podawane kropelki na pchły i kleszcze ?

Posted

Ależ ta nasza Elzunia jest świetna ona się wszędzie potrafi zachować i w samochodzie i w mieszkaniu na kanapie:) i w kojcu:)
Była spryskana od pcheł i kleszczy Fripexem,takim w spryskiwaczu,Pipi ją wypryskała.Co do odrobaczenia to pędzelopka miała jej podać tabletki więc poczekajmy,pewnie później napisze.

Posted

Rzadko teraz bywam na wątku, ale jak czytam to serce sie raduje i łza w oku kręci. Ciągle widze Elze jak zaglądała w oczy tym wszystkim "rozmodlonym" pilegrzymom w Hodyszewie ufna ze ktoś ja dostrzeże, ale oprócz kanapek i paluszków nie dostała nic innego. No może dzieciaki ją troszkę wygłaskały. No i żeby nie moja tam obecność a później zaangażowanie Buniaagi jej męża , Pipi i wieli innych osób to pewnie jej los byłby okrutny. A teraz.. cud po prostu cud.
Dziekuję wszystkim którzy przyczynili sie do uratowania Elzy ( imie wybrałyśmy jej z Buniaagą, ładne prawda ? ) , dopinguję jej w znalezieniu ds . Pozdrawiam serdecznie wszystkich.