Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
ale o co chodzi? Lira nie jedzie ?????
co musi sie stać żeby pojechala ?

No jakos sie nie dogadalam zeby ktos ja ode mnie przejal w tych Markach np.
Myslalam, ze za jednym zamachem i Lire bym zawiozla.

Posted

dziewczyny ponawiam pytanie co robimy z kasą która została tzn jak to podzielić .
Moja propozycja to pomoc także dla Liry o której pisze Pipi,może podzielmy pieniądze na dwie,trzy równe części i obdzielmy potrzebujących?

Posted

buniaaga napisał(a):
dziewczyny ponawiam pytanie co robimy z kasą która została tzn jak to podzielić .
Moja propozycja to pomoc także dla Liry o której pisze Pipi,może podzielmy pieniądze na dwie,trzy równe części i obdzielmy potrzebujących?

Podziel to co zostalo na dwie czesci i bedzie chyba ok .Dwa psy beda miec korzysc ...

Posted

Ja pieniazków nie wpłacałam, wiec za bardzo nie powinnam gosowac ale podział na dwa to góra. Inaczej kasa sie rozmyje i nikt naprawde nie skorzysta.

jeśli Lira dostanie 150 zł to starczy na 15 dni hotelowania...
No i sterylke trzeba zrobic.Edit: własnie doczytałam że juz wyciachana.
Pipi jestes jak błyskawica :)

W takich syt jak decyzcja co do byc albo nie byc psa jest potrzena to trzeba tel sie kontaktować

Posted

beka napisał(a):

W takich syt jak decyzcja co do byc albo nie byc psa jest potrzena to trzeba tel sie kontaktować

no wlasnie, stary, durny łeb

Posted

bela51 napisał(a):
Bardzo sie ciesze ! Trzeba przyznac, ze Elzunia miała naprawde duzo szczescia. Najpierw błyskawiczna akcja pomocy, a potem zaraz DS.
Niektore psiaki czekają na to miesiacami i latami.
Elzunia, to szczesciara. Powodzenia sunieczko !

Dziewczyny - podziwiam i gratuluję sprawnej akcji i szczęśliwego zakończenia !!!!!
A Elzuni życzę, aby szczęście już nigdy jej nie opuściło !!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mari23']Dziewczyny - podziwiam i gratuluję sprawnej akcji i szczęśliwego zakończenia !!!!!
A Elzuni życzę, aby szczęście już nigdy jej nie opuściło !!!:loveu::loveu::loveu:
i ja też

Posted

U Elzuni pewnie ok bo pani do mnie nie dzwoni na skargę:evil_lol: Ja na razie dam dziewczynom trochę spokoju, ale na dniach zadzwonię bo też jestem ciekawa:)

Co do pozostałej kasy to też jestem za podziałem na pół dla oneczka Hugo i suni Liry.
Chciałabym jedynie żeby wypowiedziały się osoby wpłacające pieniądze żeby nie było później pretensji do mnie że zdecydowałam sama:)

Posted

no i chyba przyciągnęłam panią telepatycznie bo sama do mnie zadzwoniła ze spacerku z Elzą!
Elza ma się świetnie zaprzyjaźniła się najbardziej z kotem ,bo w domku poza kolegą kaukazem Jogim ,są jeszcze dwa koty.Elza uwielbia młodszego kotka ponoć bardzo zabawnie się bawią.O Jogiego Elza jest trochę zazdrosna,jak Jogi jest miziany przez panią to Elza od razu przybiega i wpycha się przed nim,ale ogólnie wszystkie zwierzaki żyją w zgodzie:)Jutro pani pójdzie z Elzą do weta żeby wyciągną szwy które zostały po streylce.
Ach oczywiście Elzunia śpi z pańcią i się bardzo rozpycha ha ha!

Posted

[quote name='buniaaga']no i chyba przyciągnęłam panią telepatycznie bo sama do mnie zadzwoniła ze spacerku z Elzą!
Elza ma się świetnie zaprzyjaźniła się najbardziej z kotem ,bo w domku poza kolegą kaukazem Jogim ,są jeszcze dwa koty.Elza uwielbia młodszego kotka ponoć bardzo zabawnie się bawią.O Jogiego Elza jest trochę zazdrosna,jak Jogi jest miziany przez panią to Elza od razu przybiega i wpycha się przed nim,ale ogólnie wszystkie zwierzaki żyją w zgodzie:)Jutro pani pójdzie z Elzą do weta żeby wyciągną szwy które zostały po streylce.
Ach oczywiście Elzunia śpi z pańcią i się bardzo rozpycha ha ha!

:multi: :multi: :multi:
Elzunia to prawdziwa szczęściara :):):)

Posted

No to ja sie wypowiadam. Hugo jest w potrzebie i możemy mu pomóc wpłacając połowę pieniędzy. Drugą połowę przeznaczmy na pomoc Lirce bo ona na tym krowim łańcuchu długo nie wytrzyma, zważywszy że zima za pasem.

Posted

doris66 napisał(a):
No to mamy cudowny hapy end. Elzunia się rozpycha ha,ha. Biedna pańcia , musi jej być niewygodnie bo z Elzuni kawał baby przecież.

Elza ma też swoją kołderkę na podłodze ale że pańcia jej pozwala to się ładuje do łóżka:)
Odwiedza też panią siostrzenica 2,5 letnia więc Elza swojego małego człowieczka do zabawy:)

Posted

buniaaga napisał(a):
Elza ma też swoją kołderkę na podłodze ale że pańcia jej pozwala to się ładuje do łóżka:)
Odwiedza też panią siostrzenica 2,5 letnia więc Elza swojego małego człowieczka do zabawy:)

Super ona przecież przepada za dziećmi. lepiej być nie może.

Posted

Prosze ciotki zachary,anecik60 i pliszka o wypowiedzenie sie na temat Waszych deklaracji po Elzie.
Czas nagli, psy potrzebuja pomocy, my czekamy, nie wiemy co robic. Prosze:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

doris66 napisał(a):
No to ja sie wypowiadam. Hugo jest w potrzebie i możemy mu pomóc wpłacając połowę pieniędzy. Drugą połowę przeznaczmy na pomoc Lirce bo ona na tym krowim łańcuchu długo nie wytrzyma, zważywszy że zima za pasem.

jestem za:)

Posted

Pipi napisał(a):
Prosze ciotki zachary,anecik60 i pliszka o wypowiedzenie sie na temat Waszych deklaracji po Elzie.
Czas nagli, psy potrzebuja pomocy, my czekamy, nie wiemy co robic. Prosze:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Pliszka z tego co pisała jest poza netem:(

Posted

czy macie może kontakt do Pliszki jakiś poza dogo,bo jak cioteczki długo nie będzie a na kasę psiaki czekają ,ja mam nr do ninas więc zadzwonię do niej w tej sprawie,one dwie wpłaciły najwyższe kwoty dlatego zależy mi na ich decyzji;)

Posted

Witam, rozmawiałyśmy przed chwilą z buniaaga o przeznaczeniu pieniędzy na pomoc 2 innym pieskom. Dołączam się do akcji pomocy innym pieskom , pozdrawiam