doris66 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ninas dzięki. Wiem od Bunaagi, ze tam dziś byłaś . Dzieki za nakarmienie i napojenie suni. Nawet nie wiesz jakie to wazne. Jeszcze raz dziekujemy. Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 doris66 napisał(a):Z tego co wiem ksiadz od rana nie odbiera tel. Nic więc nie wiadomo. Moze trzeba bedzie tam pojechać po południu jak Buniaaga skonczy pracę. Z tym pewnie damy rade. Pliszka zapytaj na watku skarbonki co oni na pomoc dla nas. ok, zapytam na pierwszy miesiąc już prawie mamy, pomyślę jeszcze nad jakimś bazarkiem... dobrze by ją było już zabrać... Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zadzwoniłam przed chwilą do tego hoteliku w Teresinie - "Mokry Nosek", o którym tu wspominałam, ale będą mieć miejsca dopiero po 12 .09.2011r :( Rozbudowują się i to jest jedyna dobra wiadomość ;) Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='DONnka']Zadzwoniłam przed chwilą do tego hoteliku w Teresinie - "Mokry Nosek", o którym tu wspominałam, ale będą mieć miejsca dopiero po 12 .09.2011r :( Rozbudowują się i to jest jedyna dobra wiadomość ;) to może do 12.09 sunia mogłaby pomieszkać w tych Trypuciach? W Teresinie to nawet mogłabym ją odwiedzić :) mam odpowiedź Kundelkowej skarbonki: Mozecie liczyc na wsparcie w kwocie 50zł. (15% do zwrotu w ciagu 6tygodni) Możecie na mnie liczyć jeśli chodzi o ten zwrot. Proszę, zabierajmy ją... Quote
jola_li Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Na razie tylko jednorazowe 20 zł i zaciśnięte kciuki. Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziękujemy ślicznie!!!!! Trzymaj się Elza, już niedługo.... Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem na zaproszenie, trzeba koniecznie pomoc suni, jak nikt z tych "modlacych sie pod figura" nie dał jej schronienia. Na dzien dzisiejszy jestem bez kasy, bede mogła wplacic pare zlotych ostatniego sierpnia. Quote
AgusiaP Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja przleciałam za bela51 zapisuje jutro wróce Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziękujemy za przybycie. Tak bym chciała, żeby sunia była już bezpieczna... Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 A w ogóle to przyszłam powiedzieć, że zwiększam swoją deklarację stałą do 30zł miesięcznie i obiecuję zrobić bazarek. Czy udało się dodzwonić do księdza? Quote
unixena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zapisuje biedaczke ...dopiero za jakies 2 tyg .bede mogla cos wplacic ...bede tu zagladac . Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dziękujemy ślicznie za przybycie i chęć pomocy :) Quote
agusiazet Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wspaniała suczka! Gdybym choć miała ogrodzone podwórko, przygarnęłabym, ale nie mam i raczej szybko nie będę mieć. Brak kasy:( Po wrześniowej wypłacie przeleję dla Elzy 50 zł, proszę konto na PW! Quote
pędzelopka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja również wspomogę groszem, ale dopiero w okolicy 10 września . Quote
Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Trafiłam na wątek przypadkowo. Strasznie mi żal tej suni. Przeczytałam, że szukacie dla Elzy bezpiecznego schronienia. Z czystym sumieniem mogę polecić DT u Kasi77 (Pomorze). Jest na dogo i w podpisie ma "wolne kojce". Telefon do niej.:724 265 106. Wiem, że jest to kawałek od Hodyszewa, ale zapewniam, ze warto. Tu jest jej strona:http://www.tymczas.kasia77.pl.tl/ . Mogę dorzucić do transportu suni do Kasi 50 zł. Quote
agusiazet Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Havanka']Trafiłam na wątek przypadkowo. Strasznie mi żal tej suni. Przeczytałam, że szukacie dla Elzy bezpiecznego schronienia. Z czystym sumieniem mogę polecić DT u Kasi77 (Pomorze). Jest na dogo i w podpisie ma "wolne kojce". Telefon do niej.:724 265 106. Wiem, że jest to kawałek od Hodyszewa, ale zapewniam, ze warto. Tu jest jej strona:http://www.tymczas.kasia77.pl.tl/ . Mogę dorzucić do transportu suni do Kasi 50 zł. Super wiadomość!!! Dziewczyny dzwońcie, dogomaniackie miejsca są na wagę złota!!! Quote
buniaaga Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim !!!Dzięki że jesteście!!! ninas dziękuję że dziś nakarmiłaś Elzę !!!To bardzo duża pomoc i za deklarację jednorazową 100zł :Rose: Pliszka dziękuję za zwiększenie deklaracji i załatwienie banerka! i za skarbonkę:Rose: DONnka dziękuję za wątki :Rose: Dzięki innym za deklarację!!! Do księdza się nie dodzwoniłam :( ale słyszałam też że to nie do końca dobry pomysł bo niby tamtejszy ksiądz nie za bardzo w takim temacie chętny do pomocy??? Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 agusiazet napisał(a):Wspaniała suczka! Gdybym choć miała ogrodzone podwórko, przygarnęłabym, ale nie mam i raczej szybko nie będę mieć. Brak kasy:( Po wrześniowej wypłacie przeleję dla Elzy 50 zł, proszę konto na PW! Dziękujemy pięknie!!!! Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Havanka']Trafiłam na wątek przypadkowo. Strasznie mi żal tej suni. Przeczytałam, że szukacie dla Elzy bezpiecznego schronienia. Z czystym sumieniem mogę polecić DT u Kasi77 (Pomorze). Jest na dogo i w podpisie ma "wolne kojce". Telefon do niej.:724 265 106. Wiem, że jest to kawałek od Hodyszewa, ale zapewniam, ze warto. Tu jest jej strona:http://www.tymczas.kasia77.pl.tl/ . Mogę dorzucić do transportu suni do Kasi 50 zł. Dziękujemy :) też obiecuję dorzucić coś dla transportu jeśli będzie taka potrzeba Quote
Mysza2 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 wkleiłam sunię tutaj http://www.dogomania.pl/threads/213378 Quote
Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pliszka napisał(a):super :) Trzymamy mocno kciuki... Ja też trzymam, ale konkurencja duża ! Quote
abra43 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Przykre jest bardzo to że dzieje się pod sankuarium maryjnym pewnie przyszła za kims z pielgrzymką pomodlili się i poszli a ją zostawili czy ksiądz jest o tym poinformowany przeciez by mógł sie tez zająć naszym mniejszym bratem ---ach te podlaskie!!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
buniaaga Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 dziewczyny co robić rezerwować miejsce w tym dt u Kasi na pomorzu ???damy radę dostarczyć Elzę aż na pomorze? czy orientujecie się jaki to jest koszt miesięczny dt u Kasi ? Quote
Recommended Posts