Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać po Maksia pysiu, że jest bardzo grzeczny, i taki spokojny. Faktycznie Pajda-strasznie podobny do Fafiuli mojego. Oczka podobne, burzy tez się boi.Jakaś rodzina ?? hi hi

Posted

pajda,co transportu to pamietajcie ze jesli do Trójmiasta to bede mogła odebrac Maksia tylko bardzo póznym popołudniem a wrecz wieczorem bo pracuje ostatnio do 17 a do Trójmiasta mam ponad 100km.
Najlepszym dniem była by niedziela ale wiadomo ze to nie takie proste.

Posted

Burza, phi u nas waliło i błyskało ponad godzinę. Fafik biedny pod stołem nocował ;) A teraz znowu mamy upał 31 w cieniu
Kochany Maksiu czasem trzeba troszke poczekać na dobry domek ;) Ale znajdzie się napewno

Posted

Moja Korunia panicznie boi się burzy... Albo do "mamusi" na kolanka i mocne przytulanie, albo w najdalszy kąt domu...
Natomiast na Neruniu burza nie robi najmniejszego wrażenia...

Posted

Śliczny jest:)Moja młodzież od dłuższego czasu się zastanawia nad adopcją psa.To był by wspaniały domek. Jak przyjadą to Tobiasza noszą na rękach:)Pokarzę im Maksia a może się pokochają.

Posted

Tymczasem w sprawie Maksia nikt nie dzwonił.

Maks pięknie bawi się z człowiekiem. (Dziś podejrzałam go, jak szalał z Zuzą. :)) Odrzuca wtedy uszka na plecy, podbiega, ucieka, biega w kółko, ślicznie wypina pupę, zabawnie przebiera przednimi łapkami i radośnie obszczekuje, a mordkę miał przy tym roześmianą. ;)

Posted

Fantastyczny opis, Harutek do panienek też tak tańczy, ogonek w górę machajacy ale uszeczka stojące (bo to zaloty , nie zabawa). Maksio czeka na ten domek co trzeba. :) Może dzieciaki Krysi się zdecydują to byłoby wspaniale!

Posted

z ogłoszeń rozumiem nadal żadnego zainteresowania?
Maksiu nie miał jeszcze allegra,moze mu zrobie swoje takie jak umiem puki Isadora nie wystawi swojego ,niech leci choc takie proste.Moze tam go ktos wypatrzy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...