panienkabubu Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale bernardyny, to chyba gr. II? A ja będę tylko w sobotę! A propos - nadal nie mam potwierdzenia!!! Pzdr. tak, to II grupa, ale może jakby ktoś miał okazję, to byłabym wdzięczna nawet za jedno zdjęcie :loveu: Quote
Elitesse Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jak berny beda gdzies blisko to pstrykne, ale nie obiecuje bo jade z 4 psami a mam tylko 2 rece :evil_lol: :evil_lol: Quote
anovi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale bernardyny, to chyba gr. II? A ja będę tylko w sobotę! A propos - nadal nie mam potwierdzenia!!! Pzdr. A my na naszego kluba już mamy - co prawda przyszło mailem, ale mamy :lol: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A ja nadal nie mam potwierdzenia, a wiem, że zgłoszenia doszły... pzdr. Quote
Musiałek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 czy jedzie ktos z Warszawy w sobotę tzn na sobotę ????? może bym na ogonie komus isadła :)) ile tam się jedzie samochodem ??? ja wystawiam się jako pierwsza rasa wiec musze byc tam na 8 -9 rano i własnie kombinowałam żeby wyjechac o 1 w nocy?? czy to dobry czas ??? Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja nadal nie mam potwierdzenia, a wiem, że zgłoszenia doszły... pzdr. ja mam nadzieje ze jutro pan listonosz przyniesie bo dzis mial dla mnie tylko 2 ksiazki :) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Musiałek napisał(a):czy jedzie ktos z Warszawy w sobotę tzn na sobotę ????? może bym na ogonie komus isadła :)) ile tam się jedzie samochodem ??? ja wystawiam się jako pierwsza rasa wiec musze byc tam na 8 -9 rano i własnie kombinowałam żeby wyjechac o 1 w nocy?? czy to dobry czas ??? Musiałku, my wyjeżdżamy już w piątek ok. 20:00 - 20:30 spod mojego domu. I jedziemy "na sobotę". Możemy się jakoś domówić... Pzdr. Quote
Musiałek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a dlaczego jedziecie tak wczesnie?? śpicie tam gdzieś ?? Quote
Asiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nieeee, ale mamy obcy samochód... a poza tym oboje jesteśmy niewyspani i zmęczeni tygodniem... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ja wyruszam ok 22-23, ale musze jeszcze Lancelota do rodzicow podrzucic i auto zatankowac we wroc bo u mnie na wsi jakas podejzana benzyna jest :diabloti: Quote
Elitesse Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no i potwierdzen brak :evil_lol: ale damy rade !! trzymam kciuki za wszystkich wystawiajacych !! :thumbs: Quote
Elitesse Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dorotal napisał(a):mam za z Wieselburga ja tez dzis dostalam :) :) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja tez nie mam potwierdzeń. A może oni na CAc-ówki wogóle nie wysyłają, co?;) No nic. biorę potwierdzenie wpłaty, bo w katalogu jestem. I juz powoli będę znikała z DGM. Trzeba się spakować itp. itd... Tradycyjnie prosze o trzymanie kciuków za naszą grupę z PL! Pzdr. Quote
Savannah Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja tez nie mam potwierdzeń. A może oni na CAc-ówki wogóle nie wysyłają, co?;) No nic. biorę potwierdzenie wpłaty, bo w katalogu jestem. I juz powoli będę znikała z DGM. Trzeba się spakować itp. itd... Tradycyjnie prosze o trzymanie kciuków za naszą grupę z PL! Pzdr. TRZYMAM MOCNO kciuki za Asiaczki ;) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No, Kochani. Ja się odmeldowywuję. Trzymajcie, jak zawsze, kciuki Na pewno się przydadzą!:lol: Pzdr. Quote
olapaco Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 POWODZENIA I WRACAJCIE Z JAK NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ, JAK NAJLEPSZYCH LOKAT I TYTUŁÓW!!! Trzymamy za Was z maleństwem:thumbs: Quote
donya Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 NAJNOWSZE WIEŚCI Z NITRY JAZZY BOY Asiaczek - dosk., I, CAC, NDPwR, Zw. Słowacji'07, BOB Abotere's ADUNBI - dosk., I, CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., I, CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., I, CAC, NDSwR, Zw. Słowacji'07 Dżezik i Żelka rozpoczeli a FARIQUE I GUSIO zakończyli championat słowacji OGROMNE GRATULACJE !!! Quote
panienkabubu Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='donya']NAJNOWSZE WIEŚCI Z NITRY JAZZY BOY Asiaczek - dosk., I, CAC, NDPwR, Zw. Słowacji'07, BOB Abotere's ADUNBI - dosk., I, CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., I, CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., I, CAC, NDSwR, Zw. Słowacji'07 Dżezik i Żelka rozpoczeli a FARIQUE I GUSIO zakończyli championat słowacji OGROMNE GRATULACJE !!! wooooooooooow!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jo-jo Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Suuuuuuuuuuuuper!! Asiu GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Savannah Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 no to jeszo raz !! GRATULACJE DLA ASIACZKOW !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
anovi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='donya']NAJNOWSZE WIEŚCI Z NITRY JAZZY BOY Asiaczek - dosk., I, CAC, NDPwR, Zw. Słowacji'07, BOB Abotere's ADUNBI - dosk., I, CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., I, CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., I, CAC, NDSwR, Zw. Słowacji'07 Dżezik i Żelka rozpoczeli a FARIQUE I GUSIO zakończyli championat słowacji OGROMNE GRATULACJE !!! i my b.b.b. gratulujemy Asiaczkowi i jej ślicznym pociechom :loveu: nieskromnie się pochwalimy :oops: , że naszej NIOBE dostało się w Nitrze na Specialnej Vystawie Niemieckich Dogów - 1 dosk., CAC, BOB oraz Vitaz./Zwycięzca SV (I - BIS) :multi: Quote
Recommended Posts