Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli dobrze pamiętam, to bernardyny to II gr. FCI. A ja będę w sobotę...Sorki. Ale to się chyba nie uda, co?:lol:
Pzdr.

U szkoda ;) Tak, Bernardyny to II gr FCI. Ale może ktoś z Was od sznaucerków na przykład miał chwilkę w Nitrze i cyknął ze dwa zdjęcia :) to byłabym wdzięczna :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli dobrze pamiętam, to bernardyny to II gr. FCI. A ja będę w sobotę...Sorki. Ale to się chyba nie uda, co?:lol:
Pzdr.

Asiu a łyżwy-wyżly nie są tego samego dnia przypadkiem?

Bo j oczywiscie jak można poproszę Bracco Italiano :)) o Dogach mówić nie musze bo Iwonka cyknie :multi:

Posted

Musiałek napisał(a):
:) spoko a są w sobotę ?? bo ja jadę tylko na sobotę

Nie mam pojęcia :shake:
Nie sprawdzałam rozkładu ras, ale możliwe. Tylkp pytanie czy jakiekolwiek Bracco zgłoszone, bo możliwe że nie bedzie żadnego ;-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozpisanie ras na CAC-Nitra:
sobota - 1,3,4,5,6,7,8
niedziela - 2.9.10.
Jeżeli będzie Bracco i ja wyczaję - postaram się zrobić fotki.Pzdr.

Asiaczek a będziesz pamiętać o mnie i podasz mi później staweczkę AA :loveu: :modla: :loveu: A ja mogę obfocić w Katowicach baski - chcesz? :lol:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozpisanie ras na CAC-Nitra:
sobota - 1,3,4,5,6,7,8
niedziela - 2.9.10.
Jeżeli będzie Bracco i ja wyczaję - postaram się zrobić fotki.Pzdr.

Asiu na Ciebie zawsze można liczyć, Dziękuję :calus:

Posted

bety napisał(a):
Asiaczek a będziesz pamiętać o mnie i podasz mi później staweczkę AA :loveu: :modla: :loveu: A ja mogę obfocić w Katowicach baski - chcesz? :lol:

Pozdrawiam

O stawce AA na pewno nie zapomne.
A co do basków w Katowicach, to znam te psy i nie musisz focić ... Ten czas możesz przeznaczyc na inne rasy. A tak poza tym - dzięki za dobre chęci!:lol:

jo-jo napisał(a):
Asiu na Ciebie zawsze można liczyć, Dziękuję :calus:

Na razie tylko obiecałam..., a już mi dziękują...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O stawce AA na pewno nie zapomne.
A co do basków w Katowicach, to znam te psy i nie musisz focić ... Ten czas możesz przeznaczyc na inne rasy. A tak poza tym - dzięki za dobre chęci!:lol:

Dzięki za pamięć. :loveu:
A czasu w Katowicach to będę miała pod dostatkiem od godziny ok.12.00 do 16.00 także to żadna dla mnie strata czasu. Będę się nudzić jak mops :roll:
Pzdr

Posted

jo-jo napisał(a):
Asiu a łyżwy-wyżly nie są tego samego dnia przypadkiem?
Bo j oczywiscie jak można poproszę Bracco Italiano :)) o Dogach mówić nie musze bo Iwonka cyknie :multi:

jojeczku, ale Iwona jedzie dzień wcześniej na kluba do Nitry :evil_lol: Przez miłe Panie w Katowicach, które nam zgubiły zgłoszenia na krajówkę w Nitrze już nas nie przyjęli i jedziemy tylko w sobotę na Kluba :)
Tak, że ja sama się przyłączam do prośby jo-jo o fotecki z niedzieli dogów :lol:

Posted

anovi napisał(a):
jojeczku, ale Iwona jedzie dzień wcześniej na kluba do Nitry :evil_lol: Przez miłe Panie w Katowicach, które nam zgubiły zgłoszenia na krajówkę w Nitrze już nas nie przyjęli i jedziemy tylko w sobotę na Kluba :)
Tak, że ja sama się przyłączam do prośby jo-jo o fotecki z niedzieli dogów :lol:

A to wstrętne Panie :shake:
Ale Klubóweczka mam nadzieje bedzie obcykana w takim razie ze wszystkich stron :loveu: I mam nadzieje że podzeilisz się katalogiem :razz: :modla:

Asiaczek napisał(a):
Na razie tylko obiecałam..., a już mi dziękują...:evil_lol:
Pzdr.

Asiu, Ty zawsze dotrzymujesz obietnic mi danych :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo tak się akurat składało:evil_lol:... A jak będzie w Nitrze - zobaczymy. Czyli dogi i bracco, tak?
pzdr/

Taaak Bardzo Proszę :modla::multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
A to wstrętne Panie :shake:
Ale Klubóweczka mam nadzieje bedzie obcykana w takim razie ze wszystkich stron :loveu: I mam nadzieje że podzeilisz się katalogiem :razz: :modla:

nooo.. wstręciuchy :(
Katalogiem na 100% (oczywiście jeśli dadzą :evil_lol:) - o foteczki będę się starała :)

jo-jo napisał(a):
Taaak Bardzo Proszę :modla::multi:

Asiaczku ja teeeeesh b.b.b. proszę :modla::) No chyba, że przyjmą nas na wystawie :evil_lol: to sama zrobię :evil_lol: (ale mam marzenia :roll::loveu:)