Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ktoś posiada może informacje o wystawach specjalnych w Nitrze dzień wcześniej (czyli sobota). Czy można gdzieś znaleźć takie info (ja nie znalazłam)..

Pozdr.

Posted

w sobotę jest klubówka sznaucerów. Info było gdzies na początku roku. Zgłoszenia przyjmowała pani Kollarova Sarka. Sedziuje Marcel Horvath i Lubomir Spitalsky (SK) i klubówka nemecka doga, sędziuje Miroslav Vaclavik (CZ). Zgłoszenia przyjmował Tibor Havelka tel +421 908 776 501, jeżeli ta informacja się jeszcze teraz przyda.

Posted

Tzn. pozgłaszane jesteśmy ;) bardziej chodziło mi o info typu: co, gdzie, jak, o której ;) etc., może jakieś www, ale chyba faktycznie nie ma :roll:
Tzn. wiem tylko, że też Agrokomplex.. ale niss więcej

Posted

ja dzwoniłam w tej sprawie do pani Kollarovej i powiedziała mi, że jak nie dostane potwierdzenia to nie mam się przejmować, tylko stawić się na miejscu rano w sobotę przed rozpoczęciem sędziowania. Myślę, ze najlepiej będzie też przedzwonić (rozumiem że w sprawie dogów). Pozdrawiam i życzę powodzenia na wystawie.

Posted

Barbórka napisał(a):
ja dzwoniłam w tej sprawie do pani Kollarovej i powiedziała mi, że jak nie dostane potwierdzenia to nie mam się przejmować, tylko stawić się na miejscu rano w sobotę przed rozpoczęciem sędziowania. Myślę, ze najlepiej będzie też przedzwonić (rozumiem że w sprawie dogów). Pozdrawiam i życzę powodzenia na wystawie.

ja 2 razy bylam na slowackiej klubowce i 2 razy potwierdzenie przychodzilo kilka dni po wystawie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
ja 2 razy bylam na slowackiej klubowce i 2 razy potwierdzenie przychodzilo kilka dni po wystawie :evil_lol: :evil_lol:

oooo.. jak uroczo :evil_lol:

Posted

A mojemu koledze, z którym jadę do Nitry, coś się pomyliło i chciał już w najbliższy piątek tam jechać...

Jak mu wytłumaczyłam, że to jeszcze tydzień ... oh, żebyście słyszeli to pełne ulgi westchnienie...:lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol:
Pzdr.