Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nieeee, ja jeszcze żadnego potwierdzenia nie dostałam. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 A czy jest moze katalog przedwystawowy gdzies dostepny?:cool3: Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Na pewno? pzdr. tak NITRACANIS 17.-18.3.2007 Nitra Výstavisko / Messegelände AGROKOMPLEX Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 panienkabubu napisał(a):A czy jest moze katalog przedwystawowy gdzies dostepny?:cool3: jeszcze nie, ale jesli bedzie to pewno tylko ilosciowy - jak to na slowacji Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to bardzo serdecznie dziękuję.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Elitesse napisał(a):jeszcze nie, ale jesli bedzie to pewno tylko ilosciowy - jak to na slowacji Dobre i to. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Elitesse napisał(a):jeszcze nie, ale jesli bedzie to pewno tylko ilosciowy - jak to na slowacji Właśnie, dobre i to :) ale dzięki śliczne :) bo ja jak zwykle nie zorientowana :) Quote
dorotal Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Z tego co pamietam to jest tez wykaz osob Quote
Asiaczek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Może JUŻ jest? Jakby był, to dajcie link, co? Aha, i mamy miejsce w samochodzie , ale na sobotę! pzdr. Quote
Elitesse Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Może JUŻ jest? Jakby był, to dajcie link, co? pzdr. ja regularnie sprawdzam ale jeszcze nic nie ma :( mysle ze w przyszlym tyg sie pojawi dopiero Quote
Asiaczek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Elitessku - pamiętaj, proszę, o nas i daj link, OK? Z góry dziękujęmy. Pzdr. Quote
jolka11 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wiadomości są chyba tutaj : www.nitracacib.sk Pozdrawiam Quote
jolka11 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gapa ze mnie .Przepraszam . To oczywiście link na czerwiec. :oops: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzisiaj robię przelew na Nitrę. i... będę czekałana potwierdzenia. Pzdr. Quote
dorotal Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Juz sa ringi na Nitre http://www.nitracanis.sk/ROZDELENIE%20%20KRUHOV%20S+N.doc i spis wystawców http://www.nitracanis.sk/ZOZNAM.doc Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bardzo dziękuję. Zaraz tam sobie posprawdzam to i owo.:lol: Pzdr. Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A czy ktoś posiada może informacje o wystawach specjalnych w Nitrze dzień wcześniej (czyli sobota). Czy można gdzieś znaleźć takie info (ja nie znalazłam).. Pozdr. Quote
Barbórka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 w sobotę jest klubówka sznaucerów. Info było gdzies na początku roku. Zgłoszenia przyjmowała pani Kollarova Sarka. Sedziuje Marcel Horvath i Lubomir Spitalsky (SK) i klubówka nemecka doga, sędziuje Miroslav Vaclavik (CZ). Zgłoszenia przyjmował Tibor Havelka tel +421 908 776 501, jeżeli ta informacja się jeszcze teraz przyda. Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tzn. pozgłaszane jesteśmy ;) bardziej chodziło mi o info typu: co, gdzie, jak, o której ;) etc., może jakieś www, ale chyba faktycznie nie ma :roll: Tzn. wiem tylko, że też Agrokomplex.. ale niss więcej Quote
Barbórka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja dzwoniłam w tej sprawie do pani Kollarovej i powiedziała mi, że jak nie dostane potwierdzenia to nie mam się przejmować, tylko stawić się na miejscu rano w sobotę przed rozpoczęciem sędziowania. Myślę, ze najlepiej będzie też przedzwonić (rozumiem że w sprawie dogów). Pozdrawiam i życzę powodzenia na wystawie. Quote
Elitesse Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Barbórka napisał(a):ja dzwoniłam w tej sprawie do pani Kollarovej i powiedziała mi, że jak nie dostane potwierdzenia to nie mam się przejmować, tylko stawić się na miejscu rano w sobotę przed rozpoczęciem sędziowania. Myślę, ze najlepiej będzie też przedzwonić (rozumiem że w sprawie dogów). Pozdrawiam i życzę powodzenia na wystawie. ja 2 razy bylam na slowackiej klubowce i 2 razy potwierdzenie przychodzilo kilka dni po wystawie :evil_lol: :evil_lol: Quote
anovi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Elitesse napisał(a):ja 2 razy bylam na slowackiej klubowce i 2 razy potwierdzenie przychodzilo kilka dni po wystawie :evil_lol: :evil_lol: oooo.. jak uroczo :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A mojemu koledze, z którym jadę do Nitry, coś się pomyliło i chciał już w najbliższy piątek tam jechać... Jak mu wytłumaczyłam, że to jeszcze tydzień ... oh, żebyście słyszeli to pełne ulgi westchnienie...:lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts