Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorotal']Nicziewicz Jadwiga, PL – Sarplaninac, Landseer, Mastin del Pirineo, Mastin espaňol, Chien de Montagne
Des Pyréneés, St. Bernardshund

no to mi wymyślili polskiego sędziego za granicą ;) No to pojechane ;)

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitra jest w tym samym czasie co Katowice, mimo, że do Katowic jeszcze nie pojechałyśmy, to się wybierzemy (tzn nie bylysmy tam jako wystawcy), bo mamy zagranicznego sędziego więc bardziej nam się opłaca, bo i dużo bliżej i taniej :)

No ale na Nitre tez sie szykujemy, moze w przyszlym roku :)

Posted

Elitesse napisał(a):
bedzie jeszcze okazja w czerwcu albo w listopadzie :eviltong:

w czerwcu to pewnie bede sie maluchami bawic, ale listopad brzmi zachecajaco, bo wole jechac do Nitry niz do Poznania np :)
a w listopadzie jest cacib? czy jak to w ntirze jest? bo jas ie nie orientuje:)

edit:
przepraszam za literówki, ale mam tutaj na uczelni dziwna klawiaturę :(

Posted

ta listopadowa podobnie jak zcerwcowa to cacibowki
tez ja wole od wypadu do poznania :evil_lol: w 2007 bede juz po raz trzeci, zwlaszcza ze dzien wczesniej sznaucery zawsze maja klubowke

Posted

Elitesse napisał(a):
ta listopadowa podobnie jak zcerwcowa to cacibowki
tez ja wole od wypadu do poznania :evil_lol: w 2007 bede juz po raz trzeci, zwlaszcza ze dzien wczesniej sznaucery zawsze maja klubowke

o to super :cool3: bo w sumie do Nitry mam blizej niz do Wrocławia :cool3: a czy orientujesz sie w cenach może? :cool3: i ilu dniowa jest ta wystawa, ale sznaucery ida w ten sam dzien co bernardyny więc spoczko :cool3:

bo teraz ta CACówka to dwudniowa, prawda? :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

Pojechalabym,gdyby p.Ridarcikowa znów nie sędziowała puli.Na Słowacji jest mało wystaw,a ona wciąż puli i puli.....W Nitrze chyba 6 raz w ciągu trzech lat,za tydzień w Trencinie tez ona....
Truuudno zdobyc Championat Słowacji....

Posted

Musiałek napisał(a):
no my też już mamy wydrukowane ale jeszczer czekam do trencina może w Trencinie będę mogła zapłacvić za Ntrę tak ja w Nitrze za Trencin :)

hmmmmm:mad: :evil_lol:

Posted

Bardotka - a to "hmmm" to co oznacza?

Musiałku - to kiedy bedziesz mogła dac mi odpowiedź, ale taką konkretną? Po wystawie w Trencinie? I czy jesteś zdecydowana jechać, tak na 100 %?

Bo ja byłabym zainteresowana, ale samej jechać, to troche drogo wychodzi...

pzdr.

Posted

Ja w Nitrze poszłam do sekretariatu, tam poproszono jakąś panią :) ta wzięła mnie na boczek :) i dała świstek że zapłaciłam - dołączyła tylko ksero mojego zgłosznia.

tak samo zrobię i tu - jak chcesz to możesz zaryzykować Asiaczku :) najwyżej w niedzielę ci oddam i w poniedzioałek zapłacisz :)

ale poczekamy co napiszą Elitesse

Posted

Super! Pan Matyas jak zwykle czujny i gotowy nam pomóc. BRAWO!!!
Teraz tylko przeliczyć gotówkę i - jeżeli Musiałek będzie miała dobry humor i będzie chciała wziąć ode mnie ojraski - hajda do Nitry!
Pzdr.

Posted

Ponawiam pytanie: mam wolne miejsce dla 1 osoby + nieduży/średni pies do Nitry (sobota). Jest ktoś chętny?

Dla przypomnienia, w sobotę sa następujące grupy: 1,3,4,5,6,7,8.
Pzdr.

Posted

Faust napisał(a):
ludzie a czy moge w nitrze zaplacic za prage w kwietniu????? a i pieniadze do nitry wyslalam w koronach moze byc???

a to a Słowacji można placić za wystawy w Czechach ?? pierwsze słysze :cool3:

Posted

Faust napisał(a):
ludzie a czy moge w nitrze zaplacic za prage w kwietniu????? a i pieniadze do nitry wyslalam w koronach moze byc???

a to na Słowacji można placić za wystawy w Czechach ?? pierwsze słysze :cool3: