anovi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Elitesse napisał(a):ale jestem padnieta po wczorajszej wyprawie :) nam tez poszlo calkiem niezle: Wacik zdobyl CAC i Zwyc Slowacji :multi: a Zadra CAC Gratulki :klacz::klacz::klacz: Quote
anovi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 przepraszam - zdublowało mi posta.. Wszystkim raz jeszcze WIELKIE BRAWA :) Quote
dorotal Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gratulacje dla wszystkich a szczegolnie dla Gosii :lol::lol: Ja w kingach Bursztyn - JCAC, Ml. Zw. Słowacji i BOB :lol::lol::lol::lol::lol: Bloom - JCAC, Ml. Zw. Słowacji :lol::lol: Vidor - CAC Fela - CAC Quote
Elitesse Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dorotal napisał(a):Czarny sznaucer wygral II grupe przepiekny wegierski Matraszepe GERONIMO :loveu: dzien wczesniej zdobyl BIS wystawy specjalistycznej Quote
Asiaczek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Elitesse']ale jestem padnieta po wczorajszej wyprawie :) nam tez poszlo calkiem niezle: Wacik zdobyl CAC i Zwyc Slowacji :multi: a Zadra CAC [quote name='dorotal']Gratulacje dla wszystkich a szczegolnie dla Gosii :lol::lol: Ja w kingach Bursztyn - JCAC, Ml. Zw. Słowacji i BOB :lol::lol::lol::lol::lol: Bloom - JCAC, Ml. Zw. Słowacji :lol::lol: Vidor - CAC Fela - CAC Dziewczyny - BRAWO!!! Super wyniki!!! Pzdr. Quote
PANGEA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Gosia i kropki']No ja już też wróciłam do domku :) Oj działo się działo... Do Nitry pojechaliśmy z 4 psami (Oczywiście również bez potwierdzeń;)) I tak: Siberian Husky Husqvarna TIARA CAJC,Mł.Zw.Sk Ebonyshadow N Shapali's Dragon CAC,Zw.Sk, BOB [SIZE=2]i pierwsza selekcja na BOG Beagle MONACO Xandrina CAJC, Mł.Zw.SK, BOB[SIZE=3] i v-ce BOG!! No i bohater naszej wyprawy :loveu: Petit Basset MACHIAVELLI Pangea CAC, Zw.Sk, BOB, BOG oraz Best Of Day!!! [SIZE=2]Cieszymy się bardzo bo wystawa naprawdę udana, organizacja bez zarzutów, ogromne GRATULACJE oraz serdeczne podziękowania dla polskiej ekipy za wspaniały doping :):):) Dziewczyny jesteście super :)!! Paulinka fotek będzie masa, obiecuje... Daj tylko troszeczkę ochłonąć ;) OOO To Ty jestes ta trzecia osoba, ktora przez mojego psa spedzila dodatkowy dzien na Slowacji :loveu: Bardzo przepraszam ;) i strasznie sie ciesze Odpoczywaj, ja poczekam na fotki Gratulacje dla pozostalych:loveu: Quote
ofca Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 czy ktokolwiek ma jakies przyzwoite zdjecia z BISa weteranow mojej wiercipiety,plisss. pozdr.i. Quote
Gosia & c.o. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 PANGEA napisał(a):OOO To Ty jestes ta trzecia osoba, ktora przez mojego psa spedzila dodatkowy dzien na Slowacji :loveu: Bardzo przepraszam ;) i strasznie sie ciesze Odpoczywaj, ja poczekam na fotki Gratulacje dla pozostalych:loveu: Właściwie to tą drugą osobą (byliśmy z Kubą w dwójke;)) i można powiedzieć że główną sprawczynią, bo to ja wystawiałam Brunonka na BOG i BIS :loveu: Przepraszać nie masz za co, bo był to naprawde świetny weekend i bardzo miło będziemy go wspominać :):) Quote
PANGEA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Właściwie to tą drugą osobą (byliśmy z Kubą w dwójke;)) i można powiedzieć że główną sprawczynią, bo to ja wystawiałam Brunonka na BOG i BIS :loveu: Przepraszać nie masz za co, bo był to naprawde świetny weekend i bardzo miło będziemy go wspominać :):) Bardzo dziekuje :loveu: Quote
Elitesse Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 zapomnialam sie pochwalic ze dzis wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :evil_lol: :evil_lol: Quote
anovi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Elitesse napisał(a):zapomnialam sie pochwalic ze dzis wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :evil_lol: :evil_lol: nooo... brawo, brawo :klacz: :evil_lol: Quote
dorotal Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja tez dzisiaj dostalam potwierdzenie :angryy: Na kopercie jest data stempla pocztowego 05.03.2007 Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja też dzisiaj dostałam potwierdzenia: jedno dla Farika a drugie - dla pozostałych psiaków... Ciekawe, dlaczego tak podzielili moje psy?:???::hmmmm: Pzdr. Quote
ofca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 bo Farik to nad-pies a reszta razem:cool3: :evil_lol: ja tez dzis wyjelam ze skrzynki rano potwierdzenie:multi: to co ekpio z Polski ,jedziemy skoro mamy potwierdzenia:evil_lol: moze byc w ten weekend?wszystkim pasuje?:evil_lol: :cool3: nadal pliss o fotki(ę)!Asiaczku,zgralas juz? pozdrawiam iwona Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hihihi, Fariczek się doczekał! Co do zdjęć - mam je juz na kompie, ale w wersji pierwotnej było ich 650, a po selekcji - 400. Samoyedów jest 11 fotek. Postaram się dzisiaj w nocy wstawić je tutaj, OK? Pzdr. Quote
Gosia & c.o. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to bedziemy czekać na Asiaczkowe fotki, a tym czasem wstawie takie które dostałam z BIS... Quote
ofca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 jasne,tylko zeby ladne byly:cool3: a z bisa weteranow znalazlas? bo moje sa do d.:placz: pozdr.i. Quote
PANGEA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Gosia i kropki']No to bedziemy czekać na Asiaczkowe fotki, a tym czasem wstawie takie które dostałam z BIS... Supeeer:loveu: Oczywiscie "kradne" na stronke :roll: Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='ofca']jasne,tylko zeby ladne byly:cool3: a z bisa weteranow znalazlas? bo moje sa do d.:placz: pozdr.i. No to lecimy z samoyedami. Ofca - to wszystko, co mam z samoyedów. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Powoli zacze wstawiac zdjęcia z wystawy. Samoyedy juz były. Teraz cudny eurazier... Pointer ... W nastepnych postah będą juz zaprzyjaźnione psy. pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pagea - coś specjalie dla Ciebie: MACHIAVELLI Pangea Cd. Pzdr. Quote
Recommended Posts