Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, wiem że jest już temat Rzeszowa, ale on jest już stary i wgl.

No więc co powiecie na wakacyjny spacer, 29, ewentualnie 28 sierpnia?
Odbyłby się on w pobliżu domków jednorodzinnych obok Głogowa Małopolskiego. Możnaby się spotkać na przystanku "Głogów Jana Pawła II kościół" lub "Głogów Jana Pawła II skrzyżowanie", to już do ustalenia.
Możnaby, jeśli ktoś chciałby coś kupić, iść na chwilę do Biedronki, a potem wybrać się stamtąd do lasu i nad jeziorko, a wieczorem zrobić ognisko.
Chętne osoby proszę o pisanie pod tematem, pytania też proszę zadawać tutaj, jakby co to spytam koleżanki, która tam mieszka.

Lista chętnych:
1. Aga (spoza forum) z 3-miesięcznym psiakiem w typie cocker spaniela angielskiego, Chesterem.
2. Gosia (Dosia1001) z kilkuletnią suczką w typie beagle'a, Nuką i psem Border Collie, Dalim.
3. Ja (gryzon) z ponad roczną suczką w typie cocker spaniela angielskiego, Luną.
4. Majka0010 (forum Chien) z psem w typie yorka.
5. Chein (forum Chien) z psem w typie Teriera Tybetańskiego.
6. Paulina (spoza forum) z owczarkiem niemieckim, Sabą.
7. Dorota (spoza forum) z kundelkiem, Czantorią.
8. Nera (forum Chien) z kundelkiem Nerą.

Pozdrawiam i zapraszam,
Ania ;)

Posted

Chociaż zainteresowanie wykazały tylko osoby z forum Chien.laa.pl i spoza for, napiszę na wypadek jakby jednak ktoś się znalazł chętny.
No więc:
Ja z Gosią postaramy się wcześniej przygotować drewno na ognisko no i ew. jakieś kiełbaski, chlebek itd, a jak się nie uda to później przygotujemy to wspólnie.
O 13.30 spotykamy się na przystanku "Głogów Jana Pawła II Kościół" (przypominam, że można dojechać autobusem nr. 27). Idziemy do Biedronki^^. Potem do lasu, nad jeziorko itd. W międzyczasie albo wieczorem robimy ognicho (nie powinno być problemu z miejscówką), konsumujemy co tam kto chce...

W razie czego mój nr. telefonu: 512359257

• 1 month later...